نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 88 از 805 نخستنخست ... 38787980818283848586878889909192939495969798138188588 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

من عکس رنگی آپلود کردم، حالا اگه پرینت سیاه و سفید بگیرم اشکالی داره؟
    در ضمن میخواستم بدونم بارکد همون application ID هست؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saaghi نمایش پست ها
    سلام، من عکسی که آپلود کردم رنگیه، به نظرتون اشکالی داره پرینت سیاف و سفید بگیرم؟
    نه. اشکالی نداره.

در ضمن میخواستم بدونم بارکد همون application ID هست؟
    بله.

Junior Member

ممنون از جوابتون
    در ضمن این confirmation page من که دی اس رو واسه دبی پر کردم به زبان عربیه، بالاشم نوشته تاکید! واسه همه همینطوریه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

سلام. اگه تو پر کردن فرم صفحه ی آخر عکس نداشته باشیم که آپلودی کنیم چیکار کنیم؟نمیشه فرم رو بدون عکس آپلود کرد؟؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mpanvari نمایش پست ها
    سلام. اگه تو پر کردن فرم صفحه ی آخر عکس نداشته باشیم که آپلودی کنیم چیکار کنیم؟نمیشه فرم رو بدون عکس آپلود کرد؟؟
    حتما باید یه بار عکس الکی try کنی تا خطا بده بگه این عکس valid نیست و اجازه بده که فرم رو بدون عکس بفرستی و خودت عکس به سفارت ببری. عکس خرسی چیزی آپلود کن خطا بده. بعضیا عکس سفید گذاشتن.
    ویرایش توسط Sunrise : June 4th, 2011 در ساعت 09:52 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    شاید منظور شما previous بوده و من قسمت present رو میگفتم. این عکس رو هم ببینید:

فایل پیوست 4839

وقتی Not Employed رو انتخاب کنید زیرش Explain میاد.
    سلام.بله منظور من previous هست.
    اون را چه طور پر کنم؟

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نوشته اصلی توسط a.mba
    سلام
    من یه سؤالی راجع به پر کردن قسمت work توی DS دارم. البته قبلا هم این سؤا رو یکی از دوستان مطرح کرده بود ولی جواب مناسبی داده نشده بود و البته شزایط من هم یه کم متفاوته.
    جریان اینه که من از 2005 تا الان دارم توی یه شرکت کار می کنم. که اسم شرکت رو توی بخش اول که می پرسه current employment وارد کردم ولی توی این صفحه نمی شه نوشت که از کی مشغول به کار بودم اینجا. توی صفحه بعد هم که تاریخ پایان می خواد که بالطبع من چون هموز توی همون شرکت مشغولم نمی تونم تاریخ پایان بزنم. لطف کنید بگید این سابقه کار رو چه طوری وارد کنم؟
    سلام دوستان
    چون شرایطم اضطراریه مجبور شدم سؤالم رو یکبار دیگه مطرح کنم. می شه دوستانی که اطلاع دارند جوا این سؤال رو بدن؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط a.mba نمایش پست ها
    سلام دوستان
    چون شرایطم اضطراریه مجبور شدم سؤالم رو یکبار دیگه مطرح کنم. می شه دوستانی که اطلاع دارند جوا این سؤال رو بدن؟
    ممنون
    با سلام

نيازي به وارد كردن زمان شروع كارتون نيست و اساسا جايي لازم نيست وارد كنيد كه چند سال سابقه كار داريد. تو همون قسمت current employment كارتونو وارد كنيد و تو قسمت Previously employed هم چيزي وارد نكنيد.

موفق باشيد.
    تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
    والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!

Senior Member naeemtop آواتار ها

ممنون از جوابتون
    در ضمن این confirmation page من که دی اس رو واسه دبی پر کردم به زبان عربیه، بالاشم نوشته تاکید! واسه همه همینطوریه؟
    I do not think that it would be a problem
    but for making sure you can see your confirmation page in English by choosing English language in upper right of the page
    By failing to prepare, You are preparing to fail / برای همه دوستای خوبم که دارن میرن واسه ویزا آروزی موفقیت میکنم !
    آماده همکاری برای مقاله : تحلیل آماری پایان نامه های مهندسی توسط شبکه های عصبی و RBF . بهینه سازی با الگوریتم زنتیک (پیغام خصوصی)

Junior Member

سلام دوستان
    من یه سوال خیلی فوری راجع به قسمت are you traveling with someone دارم.ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
    من برای ویزای F1 اقدام می کنم و شوهرم قراره F2 اقدام کنه ولی الان نمی تونه منو همراهی کنه و باید 6-7 ماه دیگه برا ویزا اقدام کنه. حالا باید تو اون قسمت فرم yes بزنیم یا no ؟ البته با توجه به شرایط فعلیمون اسم ایشون تو I-20 من نیست و بعدا که مشکلش حل شد براش اقدام می کنم.

به نظر شما من که TA بودم ولی توی DS-160 وارد نکردم توی رزومه که می خام بدم سفارت بنویسم یا از اونجا هم پاکش کنم؟ با دانشگاه چک نمی شه؟ آخه برای دانشگاه TA بودنم توی رزومم هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)