قبولی در مصاحبه و دریافت فایل نامبر فدرال : 5 آوریل 2011 *** دریافت مدیکال : 3 اکتبر 2013 *** ارسال مدیکال : 17 اکتبر 2013 *** تغییر وضعیت به Decision Made در سایت اداره مهاجرت : 8 نوامبر 2013 *** پاس ریکوئست : 18 نوامبر 2013
ممنون .
الان یه پیغام تو صفحه اول گذاشتن :
NOTE: Due to regular maintenance, CIC online services will not be available from Saturday, June 11, 2011, 7:00 a.m. EST to Sunday, June 12, 2011, 12:00 p.m. EST.
گفتم شاید مشکل سایت هم به خوش شانسی ها اضافه شد :
- به هم ریختن سوریه و بسته شدن دفتر کبک و تق و لق شدن سفارت
- اعتصاب اداره پست کانادا که معلوم نیست تا کی ادامه داره
- تلنبار شدن پرونده های فامیلی و رسیدگی به اونها و به تبع بعدش تلنبار شدن پرونده های اسکیلد ورکر
-گرون شدن لحظه ای ارز
و ...
دوستان عزیز سایت cic ماهی یکی دو دفعه غیر قابل دسترس میشه که بعد از چند ساعت یا حد اکثر یک روز درست میشه و بخاطر آپدیت کردن اطلاعات هست. پس بهتره مثبت فکر کنیم و به امید خدا بعد از بالا آمدن سایت اطلاعاتمون آپدیت بشه...
جدا همینطوره که می گی. الان تو http://www.cic.gc.ca/english/index.asp که میری این طرف صفحه قرمز نوشته که پست اعتصابه. اون طرف اخطار در مورد اوضاع سوریه. رو Check application status هم که می زنی که error می ده. بسیار عالی واقعا.
فایل نامبر فدرال: 7 اکتبر 2009 | ارسال آپدیت: 22 دسامبر 2010
ایمیل مدیکال: 16 آگوست 2011 | وصول نتایج مدیکال در پاریس: 7 سپتامبر 2011
ایمیل پاس ریکوئست: 20 فوریه 2012 | دریافت ویزا از طریق سفارت کانادا در تهران: 2 آوریل 2012
فایل نامبر فدرال: 7 اکتبر 2009 | ارسال آپدیت: 22 دسامبر 2010
ایمیل مدیکال: 16 آگوست 2011 | وصول نتایج مدیکال در پاریس: 7 سپتامبر 2011
ایمیل پاس ریکوئست: 20 فوریه 2012 | دریافت ویزا از طریق سفارت کانادا در تهران: 2 آوریل 2012
بله دوست عزیز ظاهرا فقط گردگیری سرورها بوده وگرنه دلشون بحال مهاجرا نسوخته که بخوان تغییر تحولی بدن. سیستم های مهاجرتی کانادا از نرم افزار بگیر تا بخش اداری طراحیش مال سالها پیشه زمانی که مردم شش ماهه میرفتن کانادا و متقاضی یک پنجم امروز بود. اما هر دولتی که میاد رغبت چندانی نداره که برای این سیستم فرسوده هزینه کنه هرچند ما باید امیدوار باشیم و منتظر.
مرسی از جوابتون . رشته من دیمند فکر نمی کنم باشه . کامپیوتر است . کد 2174 است .
یک سئوال داشتم ، در نامه csq زیر entrevue نوشته شده R شما می دونید R مخفف چیه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)