صفحه 52 از 397 نخستنخست ... 2424344454647484950515253545556575859606162102152 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 511 تا 520 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط omidba نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من تمام این 52 صفحه را خواندم، چیزی که بیشتر از همه ذکر شده بود، آوردن لباس بود، می خواستم اگه میشه دوستانی که مطلع هستن در مورد حدود قیمت لباس ها(شلوار، تی شرت، کت و ...) در اونجا یه توضیحی بدند.
    فقط لباس هاي نو كه جاي زيادي اشغال نمي كنند با خودتان بياوريد اينجا به ميزان كافي حراج روي لباس ها مي خورد كه بتوانيد موارد مورد نياز را تهيه كنيد.

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط Feri61 نمایش پست ها
    می شه بیشتر توضیح بدین کم یعنی چندتا؟ مثلا می شه حداکثر 10 تا برد، گواهی پزشکی لازمه یا نه، تو کابین می شه برد یا تو چمدون باشه؟ قرص خواب آوری مثل کلونازپام باشه مشکل داره یا فرقی نمی کنه.
    تو فرمی که می دن اسم داروها لازمه نوشته بشه؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید ایشون اولین بار هست که به این سفر می رند و از قوانین اینجور داروها تو فرودگاه اطاع ندارن. نگران هستن مشکلی پیش بیاد ولی بدون دارو سازگاری با اختلاف زمان و تنظیم خواب سخت و زمان بره
    سازگار شدن بدن با اختلاف زمان چند روزی بیشتر وقت نمی گیرد اما اگر کلا ایشان مجبور به مصرف هستند می توانند در حد نیازشان همراه داشته باشند.لزومی ندارد که در فرم آن را ذکر کنند.معمولا مشکلی پیش نمی آید ولی اگر چمدانشان بازشود و مقدار زیادی از این نوع دارو وجود داشته باشد در بهترین حالت دور ریخته خواهد شد.مامور گمرک هم که پزشک نیست اینکه گرفتن نسخه توصیه می شود برای موارد خاص است.اگر می خواهید خیالتان راحت باشد بیشتر از 20 عدد همراه نداشته باشند هر چند که خیلی ها بیشتر هم می آورند ولی اتفاق خبر نمی کنه خصوصا اگر یک مامور بدقلق گیرشون بیاد.

ApplyAbroad Guru

تنظیم ساعت خواب وقتی از تهران به کانادا می آئید آسونه. چون ساعت تهران جلوتر از کاناداست شما مثلا ساعت پنج بعد ازظهر به وقت کانادا خوابتون میگیره کافیه خودتون رو سه چهار ساعتی بیدار نگهدارید. بخصوص اگر قرص خواب آور باید بخورید تا بخوابید یک دو سه شبی مصرفش رو کم کنید یا تاخیر بندازید احتمالا ساعت خوابتون تنظیم میشه.

مشکل اصلی جهت برعکسشه یعنی وقتی آدم از تورنتو به تهران میاد. هر شب تا ساعت چهار پنج صبح بیداریم و خوابمون نمیبره

Junior Member omidba آواتار ها

سلام دوستان،
    نظرتون در مورد آوردن کتاب هایی که قراره اونجا درس هاشا بخونیم چیه؟ به صرفه است؟
    ممنون

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط omidba نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    نظرتون در مورد آوردن کتاب هایی که قراره اونجا درس هاشا بخونیم چیه؟ به صرفه است؟
    ممنون
    اگر جا دارید بیارید چون اینجا کتاب خیلی گرونه. یک کتاب درسی معمولی دانشگاهی صد یا صد و پنجاه دلار ممکنه قیمت داشته باشه.

Member moeingh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ISS

سلام
    اگه هارد، سی دی و یا دی وی دی همرامون باشه(البته به مقدار زیاد) گیر نمیدن این همه، چی توشه؟ اگه ببینن که فکر کنم منو یه راس ببرن زندان به خاطر رعایت نکردن کپی رایت! البته تو ایران که همچین چیزی نداریم تقصیر ما چیه؟!

Member moeingh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ISS

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanmohajer نمایش پست ها
    حتما رفع سوءتفاهم شده است.شما بيشتر آن ها را روى هاردتان بريزيد و مابقى را در حد ١٠-١٥ تا همراهتان بياوريد معمولا مشكلي پيش نمى آيد.وسيله خاصي داخل چمدانتان نگذاريدتاجلب توجه نكند و سگ هايشان را به سمت آن نكشاند.
    حتما همین کار رو انجام میدم. مرسی

Member moeingh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ISS

نقل قول نوشته اصلی توسط ibanez نمایش پست ها
    دوست من شما که خودت مهندسی چرا؟ حتما حتما از این هاردهای اکسترنال لپتاپی تهیه کن (اگر نکردی) و همه چیز رو بریز روش. کلا هم میتونی بزاری در جیب مثل یک موبایل. 1 ترا الان حدود 115 قیمتشه که حدود 230 تا DVD روش جا میشه. از هر لحاظ به صرفه تر از DVD هست. اگرهم چیزی داری که حتما باید از روی دیسک اجرا بشه از برنامه های virtual drive مثل Alcohol 120% استفاده کن.
    کلا تکنولوژی دیسک فیزیکی نوری (به پیش بینی بیل گیتس که البته غیب هم نگفته) به زودی منسوخ میشه
    دوست من، من همین الان دو تا هارد 500GB دارم که پر است از اطلاعات که خوب بیشترش رو موسیقی تشکیل میده و یک هارد پاسپورتی 1TB هم جدیداً خریدم. از نظر به صرفه تر بودن هم کاملا در جریان جزئیات قیمت و حجم و انواع آن هستم. در مورد دی وی دی هم حق با شماست اگر image بگیرم رو هارد بهتره! به هر حال ممنون بابت پیشنهادات

ApplyAbroad Veteran
    saman_shahin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law, aiuctb.ac.ir

دوستان در مورد فريت بار و قوانين فرودگاه هاي ايران و كانادا براي اين موضوع به اين تاپيك مراجعه كنيد:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...reight-service)
    ... Aimons, gardons espoir, restons optimistes et nous changerons le monde - Jack Layton ...

Junior Member

سلام دوستان

من پرواز با British Airways دارم، که محدودیت سایز بارم رو 56*45*25 زده، الان می خوام بدونم که برای تهیه چمدون سایز متوسط بگیرم یا باید هر چمدونی میگیرم این اندازه ها رو چک کنم؟

ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)