سازگار شدن بدن با اختلاف زمان چند روزی بیشتر وقت نمی گیرد اما اگر کلا ایشان مجبور به مصرف هستند می توانند در حد نیازشان همراه داشته باشند.لزومی ندارد که در فرم آن را ذکر کنند.معمولا مشکلی پیش نمی آید ولی اگر چمدانشان بازشود و مقدار زیادی از این نوع دارو وجود داشته باشد در بهترین حالت دور ریخته خواهد شد.مامور گمرک هم که پزشک نیست اینکه گرفتن نسخه توصیه می شود برای موارد خاص است.اگر می خواهید خیالتان راحت باشد بیشتر از 20 عدد همراه نداشته باشند هر چند که خیلی ها بیشتر هم می آورند ولی اتفاق خبر نمی کنه خصوصا اگر یک مامور بدقلق گیرشون بیاد.
تنظیم ساعت خواب وقتی از تهران به کانادا می آئید آسونه. چون ساعت تهران جلوتر از کاناداست شما مثلا ساعت پنج بعد ازظهر به وقت کانادا خوابتون میگیره کافیه خودتون رو سه چهار ساعتی بیدار نگهدارید. بخصوص اگر قرص خواب آور باید بخورید تا بخوابید یک دو سه شبی مصرفش رو کم کنید یا تاخیر بندازید احتمالا ساعت خوابتون تنظیم میشه.
مشکل اصلی جهت برعکسشه یعنی وقتی آدم از تورنتو به تهران میاد. هر شب تا ساعت چهار پنج صبح بیداریم و خوابمون نمیبره![]()
سلام دوستان،
نظرتون در مورد آوردن کتاب هایی که قراره اونجا درس هاشا بخونیم چیه؟ به صرفه است؟
ممنون
سلام
اگه هارد، سی دی و یا دی وی دی همرامون باشه(البته به مقدار زیاد) گیر نمیدن این همه، چی توشه؟ اگه ببینن که فکر کنم منو یه راس ببرن زندان به خاطر رعایت نکردن کپی رایت! البته تو ایران که همچین چیزی نداریم تقصیر ما چیه؟!
دوست من، من همین الان دو تا هارد 500GB دارم که پر است از اطلاعات که خوب بیشترش رو موسیقی تشکیل میده و یک هارد پاسپورتی 1TB هم جدیداً خریدم. از نظر به صرفه تر بودن هم کاملا در جریان جزئیات قیمت و حجم و انواع آن هستم. در مورد دی وی دی هم حق با شماست اگر image بگیرم رو هارد بهتره! به هر حال ممنون بابت پیشنهادات
دوستان در مورد فريت بار و قوانين فرودگاه هاي ايران و كانادا براي اين موضوع به اين تاپيك مراجعه كنيد:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...reight-service)
... Aimons, gardons espoir, restons optimistes et nous changerons le monde - Jack Layton ...
سلام دوستان
من پرواز با British Airways دارم، که محدودیت سایز بارم رو 56*45*25 زده، الان می خوام بدونم که برای تهیه چمدون سایز متوسط بگیرم یا باید هر چمدونی میگیرم این اندازه ها رو چک کنم؟
ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)