دوست عزیز برای تایید گواهینامه باید وقتی وارد سایت شدید و یک اخطار براتون ارسال شد ، accept رو بزنین.
تو این سایت هم دستورالعمل کامل فارسی اش هستش:
http://www.newcomerstocanada.com/post-6.aspx
دوست عزیز برای تایید گواهینامه باید وقتی وارد سایت شدید و یک اخطار براتون ارسال شد ، accept رو بزنین.
تو این سایت هم دستورالعمل کامل فارسی اش هستش:
http://www.newcomerstocanada.com/post-6.aspx
PR since Oct 7th 2011
دوستان دیمند - شیمی
یک زوج (تقریباٌ با شرایط مشابه) که با ما در یک روز ( 21/03/2011) مصاحبه داشتند امروز ایمیل مدیکال را دریافت کردند. جالب اینجاست که هنوز در سایت CIS ، این پروسس (Inprocess) نشده اند.
فایل نامبر فدرال: 7 اکتبر 2009 | ارسال آپدیت: 22 دسامبر 2010
ایمیل مدیکال: 16 آگوست 2011 | وصول نتایج مدیکال در پاریس: 7 سپتامبر 2011
ایمیل پاس ریکوئست: 20 فوریه 2012 | دریافت ویزا از طریق سفارت کانادا در تهران: 2 آوریل 2012
تاریخ فایل نامبر: 15 سپتامبر 2010
تاریخ باز کردن فایل فدرال و مصاحبه کبک: 21 فوریه 2011
تاریخ مدیکال: 18 آپریل 2011
تاریخ نامه پای ریکویست: 19 جولای 2011
بچه ها خبر خوششششششششششششش
یک مدیکال هم الان رسیده ، دوستم از کانادا به من در مورد برادرش گفته
هوراااااااااااااااااااااا
PR since Oct 7th 2011
فایل نامبر فدرال: سپتامبر 2009/ ارسال آپدیت: ژانویه 2011 / دریافت مدیکال: ژانویه 2012 / ارسال مدیکال: فوریه 2012/ پاس ریکوئست: مارس 2012/ دریافت ویزا : مارس 2012
جدول منتظران مدیکال - دارندگان فایل نامبر فدرال 2009 و ژانویه 2010
دوستای عزیزم که فرمودید من در مورد گرفتن مدیکال دوستانم دروغ گفته ام می خواستم خدمتتون عرض کنم که من راست گفتم و حالا شما چگونه فکر می کنید میل خودتان است یکی از این افراد مهندس مکانیک هستند و متاهل و همسرشان مهندس شیمی و دیگری مهندس صنایع هستند و مجرد و حتی ویزاهاشون هم آمده و برای آخر تیر مسافر کبک هستند و من خودم به سفارت میل زدم و در مورد وضعیت پرونده ام پرسیدم و گفتند که در بکراند چک هستید در ضمن هفته پیش هم مدیکال هم کلاسیم در کلاس زبان آمد که ایشان مهندس کامپیوتر هستند و بدون اینکه میلی دریافت کنند با پست رسید درب منزلشان امیدوارم هر چه زودتر مدیکا لهای همگیمان بیاید .موفق باشید
سلام دوست عزیز خدمتتان عرض می کنم که:
اطلاعات من کاملا دقیق است و دوستم مهندس مکانیک و همسرشان مهندس شیمی و دیگری مجرد مهندس صنایع و حتی ویزاشون را هم گرفتند و آخر تیر ماه مسافر کبک هستند
فایل نامبر فدرال: 7 اکتبر 2009 | ارسال آپدیت: 22 دسامبر 2010
ایمیل مدیکال: 16 آگوست 2011 | وصول نتایج مدیکال در پاریس: 7 سپتامبر 2011
ایمیل پاس ریکوئست: 20 فوریه 2012 | دریافت ویزا از طریق سفارت کانادا در تهران: 2 آوریل 2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)