تبريك ميگم. ايشالا بزودي كلير ميشيد.
اره من RP خوبي داشتم. البته TA هستم و استادم مشخص نيست ولي از graduate adviser دانشكده يه RP گرفتم كه مسئوليت هام و حساس نبودن كارام در اينده رو خوب توضيح داده بود!
البته با توجه به سابقه كارام، سربازي و زمينه كاريم (نانوكامپوزيت) اصلا فكر نمي كردم به اين زودي ها كلير بشم!! به شدت به بيروت اميدوار باشيد!
دلیل که معنی نمیده در این پروسه!...نه من توی سفارت بودن نه احتمالا شما!!... اما مواردی رو دیدم که ازش اینو استنباط کردم...
1- چند تا از دوستام با هم رفتند دوبی و دقیقا یک روز مصاحبه شدند...دو تاشون مستر با فاند بودند و یکی بدون فاند....دو تایی که فاند داشتند با یک تفاوت چند روزه اوومد کلیرشون اما بدون فانده هوز نیومده (رشته ها هم یکی بوده و مکانیک)
2- یکی از دوستانی که با هم بیروت بودیم با اینکه رشته اش هم چیز خاصی نداشت به قول خودش (محیط زیست و مستر با فاند نصفه)...دو سه روز قبل من مصاحبه شد و هنوز کلیر نشده...با اینکه در رشته مشابه حتی در حد چند روز کلیر میشدند اون زمان
3- خودم که...با برادرم رشتمون یکیه..فیلدمون هم و حتی دانشگاه..اما اون دکترا ست و فاند داره اما من مستر بی فاندم...در یک روز هم مصاحبه شدیم..اما الان دو هفته است که کلیر شده و من نشدم
4- یکی دیگه هم از دوستام که دوبی رفته بود...همین نظرو داشت...با کسایی که باهم اونجا بودند مقایسه میکرد خودش رو و نظرش این بود (خوش مستر بدون فاند بود)...(این مورد آخر میشه سند مرتبه 2!!)
این از مشاهدات من....
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)