سلام
موقع اجاره خانه در مالزی از کجا باید مطمئن شویم که خانه را از صاحب اصلی داریم اجاره میکنیم؟
چه مدرکی را باید ببینیم؟
از دوستان کسی اسم هتلی را که روبروی جاسکو است را میداند؟
با تشکر
سلام
موقع اجاره خانه در مالزی از کجا باید مطمئن شویم که خانه را از صاحب اصلی داریم اجاره میکنیم؟
چه مدرکی را باید ببینیم؟
از دوستان کسی اسم هتلی را که روبروی جاسکو است را میداند؟
با تشکر
ویرایش توسط jo12345 : July 30th, 2011 در ساعت 09:48 PM
داره میباره بارون و تو نیستی/ شده این خونه زندون و تو نیستی / چقدر حس بدیه، حس تنهایی / دارم میشکنم آسونو، تو نیستی
داره میباره بارون و تو نیستی/ شده این خونه زندون و تو نیستی / چقدر حس بدیه، حس تنهایی / دارم میشکنم آسونو، تو نیستی
سلام
بستگی داره از کجا اینترنت بگیری. مثلا اگه وایمکس maxis بگیری تا 4mbps هم داره ولی هم سقف دانلود داره هم گرونتر در میاد و هم قطعی زیاد داره.
خیلی از کسایی که مکان ثابت دارن از TM میگیرن که بسته به مکانت تا 4mbps داره ولی عموما 1mbps میدن ( میگن IP منطقه شما 4 یا 2 رو ساپورت نمی کنه )
هزینش هم ماهی 100 رینگیته. قطعی هم نداره.
ولی تو کتابخونه یو تی ام تا 16 هم شنیدم!
دوستان بنده یک سوالی دارم
ن میخوام برای دکترا در این دانشگاه اقدام کنم. وهمین طور که میدونین دورهی دکتا در ایونجا پژوهشی است و کلاس رفتن نداره. حالا میخواستم ببینم با توجه به اینکه دوره پژوهشی است آیا میشه بخشی از کار را یا تمام کار را در ایران انجام داد و برای گزارشات به استاد راهنما مراجعه کرد ؟ مخصوصا اگر کار آزمایشکگاهی باشه
یا اینکه استاد راهنما میگه هر روز باید ببنمت؟!!!!
شما اول باید ببینی تاید مدرکت واست مهم هاست یا نه ؟؟
که به نظر میرسه باشه
بدش به استاد بستگی داره که قبول کنه یا نه
بدش ممکنه پنل سر ویوا اذیت کنند
اینجا استادا دوست دارند با استاندارد های مالزی کار کنید اما فکر نکنم موجود باشه تو ایران
از استادتون بپرسید
علاقه مندی ها (Bookmarks)