صفحه 13 از 21 نخستنخست ... 3456789101112131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 207

موضوع: وضعیت کلیرنس بیروت در سال 2011

Junior Member

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس بیروت در سال 2011

نقل قول نوشته اصلی توسط donkishot نمایش پست ها
    sسلام به همه دوستان
    چون همه دوستانی اکه اdجا هستن مصاحبه آمریکا در بیروت رو انجام دادن این سوال رو اینجا مطرح میکنم .در مورد bs سفارت این مطلب رو نوشته بود:
    Proof of financial support --
    a letter from
    the bank is not acceptable. Only a savings account bank book or an originalcomputer-generated statement showing at least six-twelve months of transactionswill be accepted
    .
    منظورش دفترچه حساب بانکی ؟؟ من فقط گواهی موجودی حساب ارزی از بانک ملی و موجودی روز حساب از بانک اقتصاد نوین دارم به نظرتون قبول می کنن؟
    میشه اونهایی که bs ارائه دادن راهنمایی کنن ....

شما باید گردش حساب 6 ماهه ببرین نه BS. پستهای قبلی رو بخون کامل توضیح دادن. اگه بخوان گیر بدن این قضیه کاملا جدیه اگه نخوان اصلا ازت گواهی نمیگیرن.

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadisood نمایش پست ها
    من rp نداشتم و الان بعد از 26روز ازم rp رو خواستن که email کنم!!!
    کسی میدونه بعد از این مرحله چقدر دیگه باید منتظر باشم؟؟
    کار شما چی شد؟جواب دادن؟چقدر طول کشید؟؟
    انتظار دیگه برام مشکل شده
    والا به من بعد از 13 روز گفتن RP بفرست، الان از وقتی فرستادم 15 روز گذشته ولی خبری نشده. دیشب mail زدم بهشون که بپرسم چی شد، امروز یه جواب template مانند دادند که undergoing administrative process و از این جور حرفا. جالبه که تو mail نوشته این پروسه معمولا 60 روز طول می کشه، گاهی کمتر. خلاصه "الله اعلم ..."

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mabdolva نمایش پست ها
    بله چند بار بهشون تا حالا ایمیل زدم، آخرین بار دیروز، و همش میگن your case is pending administrative processing، جالب اینه که به واشنگتن ایمیل زدم و اونا ریپلای کردن your case is pending administrative processing at the consulate!! به نظرم میرسه که پروندم این همه وقته تو خود سفارت داره بررسی میشه!! من موندم آخه چیکار دارن میکنن اونجا؟؟ حس پیچیده شدن دارم!!
    ببخشید شما به چه آدرسی تو واشنگتن ایمیل زدید؟ کار من هم گویا اونجا گیر کرده!!

نقل قول نوشته اصلی توسط 86702077 نمایش پست ها
    ممنون من هم راه دوم رو انجام دادم. در مورد فامیل هم باید بگم که من یکی از دوستام که باهاش همسفر بودم و برای مستر کامپیوتر میرفت 2 برادر تو آمریکا داشت و داشت به شهری میرفت که یکیشون زندگی میکرد. شکر خدا 2 هفته ای کلیر شد. پس احتمالا ربطی نداره. خودم فکر میکنم تشابه اسمی و یا شاید موردی در رزومه باعث چنین وضعی شده باشه. هرچند که من نسبت من سابقه کاریم مطمئنم کاملا غیر حساسه.
    شما اون راه دوم رو انجام دادین جواب گرفتین برادر؟ چون من خودم درصددم این کارو انجام بدم.

Junior Member

عجب!!! پس حالا حالاها هستیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amiralidolat نمایش پست ها
    والا به من بعد از 13 روز گفتن RP بفرست، الان از وقتی فرستادم 15 روز گذشته ولی خبری نشده. دیشب mail زدم بهشون که بپرسم چی شد، امروز یه جواب template مانند دادند که undergoing administrative process و از این جور حرفا. جالبه که تو mail نوشته این پروسه معمولا 60 روز طول می کشه، گاهی کمتر. خلاصه "الله اعلم ..."

Junior Member

در مورد راه دوم:
    نه جواب نداد. همون تمپل رو هم برای استادم جواب دادن. نمیدونم چرا چنین برخوردی میکنند اونم با استاد من که خودش head دپارتمان تو دانشگاهه!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط 86702077 نمایش پست ها
    در مورد راه دوم:
    نه جواب نداد. همون تمپل رو هم برای استادم جواب دادن. نمیدونم چرا چنین برخوردی میکنند اونم با استاد من که خودش head دپارتمان تو دانشگاهه!!!
    داداش شما الآن چند وقته منتظری؟ به من از دانشگاهم دیروز mail زدن گفتن 10 روز دیگه باید register کنم، اگه بخواد وضعیت ناجور پیش بره و مجبور شم خدای نکرده دیفر کنم، الآن تکلیف چیه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Amiralidolat نمایش پست ها
    داداش شما الآن چند وقته منتظری؟ به من از دانشگاهم دیروز mail زدن گفتن 10 روز دیگه باید register کنم، اگه بخواد وضعیت ناجور پیش بره و مجبور شم خدای نکرده دیفر کنم، الآن تکلیف چیه؟
    حدود 5 هفته شده. من هم دقیقا همین وضع رو دارم. فقط یکی از دوستان گفته بودند که به واشنگتون ایمیل زدند. اگه لطف کنن آدرس رو بدن شاید بتونیم ما هم از آنجا پیگیری کنیم.

Junior Member

من هم سه هفته است منتظرم. دکترای برق با فاند و با RP. خدا عاقبت ما رو به خیر کنه !!!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Physics

Angry پاسخ : وضعیت کلیرنس بیروت در سال 2011

سلام به همه
    من RP نداشتم و بعد 5 هفته یهم ایمیل زدن که رو چی و با کی می خوای کار کنی اونجا. من هم از استادم خواستم یه RP برام بنویسه. نامه رو براشون فرستادم ولی هنوز بعد از 3 هفته (مجموعا بیش از 8 هفته) هنوز خبری از کلیرنس نیست. موندم چی کار کنم. اوضاع سخت شده.