برای من پس فردا می شه 5 هفته. یه داستان جالب براتون بگم. 3 تا از دوستای صمیمی من که 2تاشون Dubai و یکیشون Ankara مصاحبه شدند، 2تایی که Dubai رفتند، یکی 25 و اونیکی 38 روز و اونیکه Ankara رفت 45 روز از مصاحبه شون گذشته بود که روز بعد از 4th of July هرسه شون clear شدند. شما پیدا کنید سن پرتغال فروش رو. انشاءا... یکی از این event ها همین روزا پیش بیاد و هممون clear شیم.
من هم کلیر شدم !!! دکترای برق کنترل پارشیال فاند، با دوسال سابقه کار و سربازی، با RP
مصاحبه 14 ژوییه، کلیرانس 9 آگوست.
ایشالا همگی زودتر کلیر شید.![]()
مصاحبه 16 جون
کلیر 3 آگوست
48 روز میشه
رشته مهندسی صنایع
قابل توجه که من نسبت به بقیه صنایعی های بیروت بسیار بد کلیر شدم . چون همه ی اونها 3 روز کلیر شدند و من 48 روز!!!!
دوستان کسی فردا بیروت میرن؟ من ویزام رو باید پیکاپ کنم خودم فرصتم کم هست که یک هفته لبنان بمونم اگر کسی لطف کنه بتونه کمکم کنه ممنون میشم
دوستان و سروران گرامی، من امروز بعد از 36 روز clear شدم.
interviewed at July 6th
Cleared on August 11th
Field: Mechanical Engineering M.Sc
برای تک تکتون آرزو می کنم هرچه زودتر از نگرانی خلاص بشید و زودتر clear شید.
بعد 54 روز این جوری به من جواب داد یک هو (خودش میل زد):
Before we can continue to process your case, you need to provide us with an official government document listing the names of all of your brothers and sisters.
یعنی چی؟؟؟
(توضیحات: مستر مکانیک بی فاند. با برادرم یک روز مصاحبه داشتیم. سه شنبه پاسشو فرستاده برای پیک آپ)
من دکتری مکانیک بودم با فاند و بدون RP. بعد از 4 هفته از استادم خواستم یه ایمیل بزنه و بگه که به اطلاعات حساس دسترسی ندارم و فاندم غیر دولتیه. ایمیل زد. تاثیری نداشت. هفته 5 به استادم گفتم یه RP بنویس بفرست که فرستاد. ولی الان 6 هفته شده و کلیر نشدم. اگه هم تا 2 هفته دیگه نرم فاندم رو از دست میدم!!!!
سفارت هم فقط جواب میده که تا زمانی که AP تموم نشه باید صبر کنید!!!!
به نظرتون الان چه کاری باید کرد؟
راهی به نظرتون میرسه؟
دوست عزیز این ظوری نیست
رفیق من خواهرش تو آمریکا سیتیزن است. واسه مستر رفت. بدون فاند. واسه کامپیوتر ساینس.
RP نداشت. دو روزه هم کلیر شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)