صفحه 24 از 181 نخستنخست ... 14151617181920212223242526272829303132333474124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 1806

موضوع: هزینه های زندگی

Junior Member azartash آواتار ها

پیش فرض پاسخ : هزینه های زندگی

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    آپارتمان های فروشی در کانادا condo نامیده میشه و معمولا مالیات سالانه نداره ولی بجاش شارژ ماهانه داره که مثل ایران برای هزینه های نگهداری ساختمان و برف روبی و محوطه و نظیر اون خرج میشه. هزینه اش خیلی بسته به کلاس ساختمان و کیفیت خدمات متفاوته.
    Please do not confuse the apartment with the Condo, The difference between a condominium and an apartment complex is purely legal: there is no way to know a condominium from an apartment simply by looking at or visiting the building. What defines a condominium is the form of ownership. The same building developed as a condominium (and sold in individual units to different owners) could actually be built someplace else as an apartment building (the developers would retain ownership and rent individual units to different tenants). As a practical matter, though, builders tend to build condominiums to higher quality standards than apartment complexes because of the differences between the rental and sale markets.
    من ریشه ای می خواهم که تنم را تاب بیاورد، چند گلدان می خواهم روی شاخه هایم بگذارم... من هوا می خواهم و آب

Member
    رشته و دانشگاه
    cs, business

نقل قول نوشته اصلی توسط saghati نمایش پست ها
    هزینه پلاک ، سالانه 75 دلار ؟؟؟؟ بابا اونجا همه چی خیلی ارزونتره !
    من ماشین ندارم . ولی اونطوری که از دوستان شنیدم ، در کبک سالی 240 دلاره
    من 270 تا میدم. ولی خوب در عوض اینجا ماشین ارزونتره و بیمه به مراتب از تورنتو ارزونتره

Member
    رشته و دانشگاه
    cs, business

نقل قول نوشته اصلی توسط azartash نمایش پست ها
    Please do not confuse the apartment with the Condo, The difference between a condominium and an apartment complex is purely legal: there is no way to know a condominium from an apartment simply by looking at or visiting the building. What defines a condominium is the form of ownership. The same building developed as a condominium (and sold in individual units to different owners) could actually be built someplace else as an apartment building (the developers would retain ownership and rent individual units to different tenants). As a practical matter, though, builders tend to build condominiums to higher quality standards than apartment complexes because of the differences between the rental and sale markets.
    بیشتر منظور اینه که اون چیزی که تو ایران بش میگن آپارتمان اینجا میشه کاندو. و خونه یه چیزه دیگست و یه قانونای دیگه ای داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط sarahn نمایش پست ها
    من 270 تا میدم. ولی خوب در عوض اینجا ماشین ارزونتره و بیمه به مراتب از تورنتو ارزونتره
    این صحبت راجع به پلاک ماشین چیه که سالانه باید مبلغی را بدین؟هزینه بیمه مگر فرقی میکنه منظورم اینه که ایالتیه؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط karamih نمایش پست ها
    این صحبت راجع به پلاک ماشین چیه که سالانه باید مبلغی را بدین؟هزینه بیمه مگر فرقی میکنه منظورم اینه که ایالتیه؟
    این با بیمه فرق داره. شما هر سال باید پلاک ماشین رو تمدید کنید و هزینه اش در انتاریو 75 دلاره. اگر ماشینتون قدیمی باشه ممکنه مجبور بشین برای تست emission هم ببرید (که مجانی یه). وقتی تمدید کردید یک برچسب اون سال رو میدن که روی پلاک میچسبونید. اگر تاریخ اعتبار برچسب گذشته باشه پلیس ماشینو میخوابونه.

این با بیمه فرق داره. شما هر سال باید پلاک ماشین رو تمدید کنید و هزینه اش در انتاریو 75 دلاره. اگر ماشینتون قدیمی باشه ممکنه مجبور بشین برای تست emission هم ببرید (که مجانی یه). وقتی تمدید کردید یک برچسب اون سال رو میدن که روی پلاک میچسبونید. اگر تاریخ اعتبار برچسب گذشته باشه پلیس ماشینو میخوابونه.
    منظورتون از emission همون aircadeهست ؟و اینکه من بجز برچسب بیمه چیز دیگه ای رو پلاک نمی بینم.

Member
    رشته و دانشگاه
    cs, business

۳ تا بحث مختلف داریم
    ۱-پول گواهینامه که کبک داره و مثکه انتاریو نداره
    ۲-پول ثبت ماشین (تو کبک بش میگن registration) که تو کبک ۲۷۰ دلاره حدودا
    ۳-پول بیمه ماشین که میتونی ۱ طرفه یا ۲ طرفه باشه و این یکی تو کبک ارزونتره. و کلا بستگی داره به ماشینتون اگه ۲ طرفه بخواهید و سابقه رانندگیتون.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط karamih نمایش پست ها
    منظورتون از emission همون aircadeهست ؟و اینکه من بجز برچسب بیمه چیز دیگه ای رو پلاک نمی بینم.
    کبک رو نمیدونم ولی در انتاریو هیچ برچسب بیمه ای روی پلاک نیست. در انتاریو یک برچسب کوچکه که مثلا نوشته AUG12 یا مثل آن. این همون برچسب تاریخ اعتبار پلاکه که هر سال تمدید میکنید.
    احتمالا کبک قوانینش فرق داره.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط sarahn نمایش پست ها
    ۳ تا بحث مختلف داریم
    ۱-پول گواهینامه که کبک داره و مثکه انتاریو نداره
    ۲-پول ثبت ماشین (تو کبک بش میگن registration) که تو کبک ۲۷۰ دلاره حدودا
    ۳-پول بیمه ماشین که میتونی ۱ طرفه یا ۲ طرفه باشه و این یکی تو کبک ارزونتره. و کلا بستگی داره به ماشینتون اگه ۲ طرفه بخواهید و سابقه رانندگیتون.
    انتاریو که ما برای گواهینامه پول سالانه نمیدیم. ثبت ماشین در واقع همون تمدید پلاک منظورتونه دیگه؟ یعنی هر سال باید دوباره بدین؟

راستی بیمه ماشین واقعا چقدر ارزونتره در کبک؟ یک مثال میشه بزنید؟

کبک رو نمیدونم ولی در انتاریو هیچ برچسب بیمه ای روی پلاک نیست. در انتاریو یک برچسب کوچکه که مثلا نوشته AUG12 یا مثل آن. این همون برچسب تاریخ اعتبار پلاکه که هر سال تمدید میکنید.
    احتمالا کبک قوانینش فرق داره.
    من در ونکوور هستم.روی پلاک تاریخ اعتبار بیمه بشکل برچسب نصب شده است.در مورد بیمه هم اینجا یک بیمه بیسیک هست که در مورد همه ماشینها یکی است و ما با 15 درصد تخفیف ماهی 115 دلار میدهیم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)