بچه ها پلیس 10+ به من دفترچه چاپ 88 داده من میخوام واسه کفالت پدر بالای 59 اقدام کنم مشکلی نداره دفترچم ماله 88 چیزی اضافه یا کم نشده؟
بچه ها پلیس 10+ به من دفترچه چاپ 88 داده من میخوام واسه کفالت پدر بالای 59 اقدام کنم مشکلی نداره دفترچم ماله 88 چیزی اضافه یا کم نشده؟
با سلام خدمت دوستان
پدر من کمتر از 59 سال دارند(46 ساله اند) ولی با توجه به اینکه دو ماه دیگه 30 سال سابقه ی کارشون از لحاظ قانونی به اتمام میرسه(سی ساله که بیمه پرداخت می کنند) و احتملا بازنشسته میشن به علاوه باید اضافه کنم که ایشون پاهاشون واریس داره و زخم معده حاد هم دارند که همین عوامل باعث میشه که نتونن بیشتر کار کنند علاوه بر این تنها فرزند بالای هجذه سال خانواده من هستم و دو برادرک یکی 9 و دیگری 13 ساله هستند آیا می تونم برای معافیت کفالت پدرم اقدام کنم؟ممنوم میشم جواب بدید
شما میتونی از دو طریق اقدام کنی برادر من!
یکیش کفالت پدر زیر 59 سال هست (نیازمند مراقبت).
دومیش قانون حمایت از معلولان هست.
هر کدوم دردسرهای خاص خودش رو داره ... اینکه طریق اقدام کنی رو نمیدونم ولی اگر من بودم اولی رو انتخاب میکردم. کارهای بهزیستی خیلی دردسرش زیاده و فکر نکنم پدرتون معلول به حساب بیان. ولی خوب باز خود دانی!
هر کدوم رو انتخاب میکنی بدون باید کاری کنید که پدرتون نیاز مند مراقبت به نظر برسه.
موفق باشید.
خیلی ممنون دوست عزیز
خودم هم فکر می کنم راه اول مناسبتره و به شرایط پدرم نزدیکتره
یه سوال دیگه هم داشتم اگه با این فرض که تونستم معافی کفالت پدرم رو بگیرم بعد برای اینکه بخوام اپلای کنم برام مشکلی پیش نمیاد؟
بعلاوه چون من از لحاظ پزشکی هم مشکل دارم و میتونم برای معافیت پزشکی هم اقدام کنم شما کدوم راه رو برای معافیت پیشنهاد می کنید؟
خواهش میکنم.
سوال اول : نه اصلا! هیچ ربطی نداره!
سوال دوم : اگر واقعا فکر اپلای هستید من پزشکی رو پیشنهاد میکنم چون کفالتتون 100 در 100 نیست!
معافیت پزشکی هیچ مشکلی تو پروسه اپلای ایجاد نمیکنه فقط شنیدم موقع استخدام تو برخی سازمانهای دولتی ایران (که چقدر هم استخدام میکنن :دی) و مثلا گواهینامه گرفتن و ... ممکنه مشکلی پیش بیاد. مثلا یکی که پزشکی داشت رفته بود برای گواهینامه فرستاده بودنش کمیسون پزشکی!!
نظر من : با نظر به اینکه قصد اپلای دارید پزشکی رو بهتون پیشنهاد میکنم. حالا دوستان دیگه هم میتونن نظر بدن.
سلام دوستان، ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
من پدرم بالایه ۶۰ ساله و دادشم اقامت کانادا داره و الان با زن و بچه هاش اونجاست و من تنها فرزند ذکوریم که ایرانم، راهی برای معافی هست؟
بعد اینکه اگه بعد MS یا Phd برنگردم ایران، آیا بعد مثلا ۴-۵ سال می شه سربازیو خرید یا یه راهی که بشه معاف شد؟
دوستان برای معلولیت بهزیستی میشه به بهزیستی یه شهر دیگه رفت مثلا من الان شیرازم وبرای معلولیت(پدرم)به بهزیستی یاسوج(اشتا داریم) برم ؟
میشه؟:O ادرس چی رو باید یاسوج بدم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)