صفحه 83 از 330 نخستنخست ... 33737475767778798081828384858687888990919293133183 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 821 تا 830 , از مجموع 3299

موضوع: معافیت کفالت و معافیت های چند برادری

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    PhD Computer Science - University of Southampton

پیش فرض پاسخ : معافیت کفالت و معافیت های چند برادری

نقل قول نوشته اصلی توسط arrubyyan نمایش پست ها
    سلام دوستان، ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
    من پدرم بالایه ۶۰ ساله و دادشم اقامت کانادا داره و الان با زن و بچه هاش اونجاست و من تنها فرزند ذکوریم که ایرانم، راهی برای معافی هست؟
    بعد اینکه اگه بعد MS یا Phd برنگردم ایران، آیا بعد مثلا ۴-۵ سال می شه سربازیو خرید یا یه راهی که بشه معاف شد؟
    سلام. دوست عزیز زندگی نکردن برادر در ایران باعث امکان معافی شما نمی‌شود و شما همچنان فاقد شرایط معافیت کفالت هستید.
    طبق قوانین فعلی امکان خرید سربازی وجود ندارد.
    *ارسال پست تنها به منظور تشکر/تبریک/تسلیت/آرزو/تنفر/تاکید/تایید برخلاف قوانین فروم می باشد، لطفا از تکمه ی +/- استفاده نمایید*
    قبل از ارسال سوال جدید حتما موضوعات مرتبط را جستجو کنید.
    نتایج پذیرش خود را در قسمت نتایج پذیرش وارد کنید!
    به قوانین انجمن احترام بگذاریم.

Junior Member

سلام.دوستان من هنوز ۳ ۴ سالی‌ درس دارم ولی‌ خواستم از الان تکلیفم رو بدونم !! من پدرم ۲ تا زن داره و ۲ بردار نا تنی دارم و یک خواهر، حالا می‌خواستم بدونم وقتی‌ پدر من بالای ۶۰ سال هستش، من می‌تونم معافی بگیرم ؟؟

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط BMTL نمایش پست ها
    سلام.دوستان من هنوز ۳ ۴ سالی‌ درس دارم ولی‌ خواستم از الان تکلیفم رو بدونم !! من پدرم ۲ تا زن داره و ۲ بردار نا تنی دارم و یک خواهر، حالا می‌خواستم بدونم وقتی‌ پدر من بالای ۶۰ سال هستش، من می‌تونم معافی بگیرم ؟؟
    سلام . چنانچه در زمان اقدام برای معافیت کفالت، پدر شما فرزند ذکور بالای 18 سال دیگری داشته باشد، معافیت کفالت به شما تعلق نمی‌گیرد.
    *ارسال پست تنها به منظور تشکر/تبریک/تسلیت/آرزو/تنفر/تاکید/تایید برخلاف قوانین فروم می باشد، لطفا از تکمه ی +/- استفاده نمایید*

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط dalvandi نمایش پست ها
    سلام . چنانچه در زمان اقدام برای معافیت کفالت، پدر شما فرزند ذکور بالای 18 سال دیگری داشته باشد، معافیت کفالت به شما تعلق نمی‌گیرد.
    ممنون.خوب من تنها پسر مادرم هستم که ! بازم معاف نمیشم ؟!؟! راستش شنیدم که اگه پدر و مادر از هم جدا بشن میتونم معاف بشم..درسته ؟ شرمنده شرایط خیلی پیچیده است !

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط BMTL نمایش پست ها
    ممنون.خوب من تنها پسر مادرم هستم که ! بازم معاف نمیشم ؟!؟! راستش شنیدم که اگه پدر و مادر از هم جدا بشن میتونم معاف بشم..درسته ؟ شرمنده شرایط خیلی پیچیده است !
    پدر شما کفیل مادرتون هست. پس شما نمی‌تونید کفالت مادر را بگیرد. در صورتی که پدر و مادر از هم جدا بشوند و شما تنها پسر بالای 18 سال مادر باشید می‌توانید برای معافیت کغالت افدام کنید.

Junior Member

سلام
    من میخواستم ببینم واجد شرایط برای کفالت مادربزرگ(مادری) با شرایط زیر هستم یا خیر:
    شوهر فوت کرده
    3 فرزند دختر دارد و 2 نوه پسر که یکی 12 سال دارد و من تنها نوه ی ذکور بالای 18 سال هستم
    همچنین دفترچه را خریده ام و چند سوال هم در مورد پر کردن فرم ها داشتم:
    1-در فرمی که باید 3 تن از بستگان شهادت دهند این بستگان باید چه کسانی باشند؟(مونث یا مذکر بودن آنها مهم است؟) و مثلا دایی مادر یا پسر عمو(با توجه به این که کفالت برای مادربزرگ است) میتوانند جز آنها باشند؟
    2-آیا نیازی هست که عکس کسی به تایید کلانتری محل برسد؟اگر هست عکس چه کسانی
    3-آیا هیچیک از فرم ها باید به تایید کلانتری محل برسد؟(در چند جا خواندم که باید کلانتری فرم ها را تایید کند اما روی فرم ها جایی برای تایید کلانتری وجود ندارد)

نقل قول نوشته اصلی توسط ice.plus نمایش پست ها
    سلام
    من میخواستم ببینم واجد شرایط برای کفالت مادربزرگ(مادری) با شرایط زیر هستم یا خیر:
    شوهر فوت کرده
    3 فرزند دختر دارد و 2 نوه پسر که یکی 12 سال دارد و من تنها نوه ی ذکور بالای 18 سال هستم
    همچنین دفترچه را خریده ام و چند سوال هم در مورد پر کردن فرم ها داشتم:
    1-در فرمی که باید 3 تن از بستگان شهادت دهند این بستگان باید چه کسانی باشند؟(مونث یا مذکر بودن آنها مهم است؟) و مثلا دایی مادر یا پسر عمو(با توجه به این که کفالت برای مادربزرگ است) میتوانند جز آنها باشند؟
    2-آیا نیازی هست که عکس کسی به تایید کلانتری محل برسد؟اگر هست عکس چه کسانی
    3-آیا هیچیک از فرم ها باید به تایید کلانتری محل برسد؟(در چند جا خواندم که باید کلانتری فرم ها را تایید کند اما روی فرم ها جایی برای تایید کلانتری وجود ندارد)

دوست گرامی خوشبختانه در رویه جدید نیازی به تایید کسی در کلانتری نیست و امضای چندتن از خویشان با هر نسبتی چه زن و چه مرد کفایت میکند.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

Junior Member

با سلام به دوستان عزیز .دیروز میخواستم برای معافیت کفالت اقدام کنم مسئول پلیس +10 گفت باید فرم تعهد نامه برای آموزشی (فرم شماره 8 دفترچه) رو هم پر کنم، میخواستم بدونم این فرم یعنی چی؟و چه محدودیت هایی ایجاد میکنه؟ با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط seda67 نمایش پست ها
    برای دوستانی که حوصله ی تحقیق راجع به قوانین وظیفه ی عمومی رو دارند مطالعه ی کتاب قانون وظیفه ی عمومی اصلاحی 1388 رو توصیه می کنم. تمام شبهه ها رو رفع میکنه. من از اونجا فهمیدم بیماری پدرم توی لیست بیماری های نظام وظیفه است. توی اینترنت هم بگردید پیدا می کنید کتاب رو.
    حاجی زحمت بکش خودت اپلود کن اینجا بذار خوب.
    فقط بیماری هایی که اونجا نوشته هست شامل میشه؟ من هنوز این کتاب رو نخوندم ولی به نظرتون با بیماری هپاتیت والدین و مشکل کبد امکان گرفتن معافیت کفالت هست؟

Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineer

بچه ها توی دفترچه زده نامه های استعلام شناسنامه پدر و مادر رو نمیخواد با مدارک مرحله اول بفرستیم ولی من پست های قبلی رو که خوندم خیلی از بچه ها نامه ها رو با مدارک مرحله اول دادن در ضمن من باید واسه استعلام برم شهرستان حالا نمیدونم چه کار کنم!! نامه هارو بگیرم و با مدارک مرحله اول بفرستم یا وایسم بعد از اینکه مدارک رفت نظام وظیفه منتظر باشم خودشون بهم بگن؟؟؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)