*ارسال پست تنها به منظور تشکر/تبریک/تسلیت/آرزو/تنفر/تاکید/تایید برخلاف قوانین فروم می باشد، لطفا از تکمه ی +/- استفاده نمایید*
قبل از ارسال سوال جدید حتما موضوعات مرتبط را جستجو کنید.
نتایج پذیرش خود را در قسمت نتایج پذیرش وارد کنید!
به قوانین انجمن احترام بگذاریم.
سلام.دوستان من هنوز ۳ ۴ سالی درس دارم ولی خواستم از الان تکلیفم رو بدونم !! من پدرم ۲ تا زن داره و ۲ بردار نا تنی دارم و یک خواهر، حالا میخواستم بدونم وقتی پدر من بالای ۶۰ سال هستش، من میتونم معافی بگیرم ؟؟
*ارسال پست تنها به منظور تشکر/تبریک/تسلیت/آرزو/تنفر/تاکید/تایید برخلاف قوانین فروم می باشد، لطفا از تکمه ی +/- استفاده نمایید*
سلام
من میخواستم ببینم واجد شرایط برای کفالت مادربزرگ(مادری) با شرایط زیر هستم یا خیر:
شوهر فوت کرده
3 فرزند دختر دارد و 2 نوه پسر که یکی 12 سال دارد و من تنها نوه ی ذکور بالای 18 سال هستم
همچنین دفترچه را خریده ام و چند سوال هم در مورد پر کردن فرم ها داشتم:
1-در فرمی که باید 3 تن از بستگان شهادت دهند این بستگان باید چه کسانی باشند؟(مونث یا مذکر بودن آنها مهم است؟) و مثلا دایی مادر یا پسر عمو(با توجه به این که کفالت برای مادربزرگ است) میتوانند جز آنها باشند؟
2-آیا نیازی هست که عکس کسی به تایید کلانتری محل برسد؟اگر هست عکس چه کسانی
3-آیا هیچیک از فرم ها باید به تایید کلانتری محل برسد؟(در چند جا خواندم که باید کلانتری فرم ها را تایید کند اما روی فرم ها جایی برای تایید کلانتری وجود ندارد)
USA/Case creation date: Aug 2013Clearance Received: March 2014CANADA/CIO: Jan 2010
Medical: Jan 2014
Issue Date: May 2014
با سلام به دوستان عزیز .دیروز میخواستم برای معافیت کفالت اقدام کنم مسئول پلیس +10 گفت باید فرم تعهد نامه برای آموزشی (فرم شماره 8 دفترچه) رو هم پر کنم، میخواستم بدونم این فرم یعنی چی؟و چه محدودیت هایی ایجاد میکنه؟ با تشکر
بچه ها توی دفترچه زده نامه های استعلام شناسنامه پدر و مادر رو نمیخواد با مدارک مرحله اول بفرستیم ولی من پست های قبلی رو که خوندم خیلی از بچه ها نامه ها رو با مدارک مرحله اول دادن در ضمن من باید واسه استعلام برم شهرستان حالا نمیدونم چه کار کنم!! نامه هارو بگیرم و با مدارک مرحله اول بفرستم یا وایسم بعد از اینکه مدارک رفت نظام وظیفه منتظر باشم خودشون بهم بگن؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)