نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
ظاهرا توضیحاتم در مورد نامه ها خیلی خوب نبوده. پس باز هم دز موزد نامه ها مینویسم:

کلا 3 تا نامه داریم:
1- اشتغال به تحصیل: که توسط دانشگاه صادر میشه و وزارت علوم بر مبنای این نامه یک نامه بانک مینویسه که من به این نامه میگم نامه وزارت علوم. اشتغال به تحصیل باید به تایید سفارت ایران تو اون کشور برسه طبق قانون. ولی من موردی رو هم دیدم که تایید سفارت نداشت و با چونه زنی قضیه رو حل کرد. ولی شما تایید سفارت رو بگیرید.
2-نامه وزارت علوم: پس از ثبت نام در سایت نشا با ارائه کپی مدارک و همچنین اصل نامه اشتغال به تحصیلی که از طرف دانشگاه صادر شده باید به وزارت علوم مراجعه کنید و نامه وزارت علوم رو خطاب به بانک بگیرید. پس باید قبلا شعبه و بانک خودتون رو مشخص کنید و به وزارت علوم بگید.

3- نامه صورت حساب: نامه ای که از دانشگاه یا از بانکی که پول رو پرداخت کردید (هر مدرکی که نشون دهنده این باشه که شما به دانشگاه چقدر پول دادبد، مبلغ مهمه) این نامه رو بانک ازتون میخواد فقط.

این قضیه نامه اول و دوم و سوم و ..... وزارت علوم هم همون اشتغال به تحصیتونه. شما به ازای هر اشتغال به تحصیل که میدید به وزارت علوم، وزارتخونه هم یه نامه با همون دوره زمانی به شما میده. مثلا تو اشتغال به تحصیلتون نوشته برای ترم سپتامبر تا ژانویه 2011 ثبت نام کردید، وزارت علوم هم تو امش برای بانک مینویسه از مهر تا بهمن. اشتغال به تحصیل ترم دوم رو که بیارید وزارت علوم تو نامه مینویسه بهمن تا خرداد. همین. دلیل این که این نامه ها رو یک بار صادر نمیکنه وزارت علوم اینه که شما ممکنه یه ترم برید دانشگاه و ترم بعدی نرید. بانک هم اصولا همه 15000 دلار شهریه رو اصولا نباید بده مگه اینکه اشتغال به تحصیل و نامه وزارت علوم برای یه سال به شما گواهی بدن.
ممنونه میلاد جان، بابت اطلاعات کاملت. اگه من درست متوجه شده باشمن در صورتی که من بخوام در آمریکا تحصیل کنم باید از دانشگاه یک نامه اشتغال به تحصیل بگیرم بعد بفرستم برای حافظ منافع یاران در آمریکا اونجا تایید کنند بعد این نامه رو برای خانواده ارسال کنم که اون ها برند وزارت علوم و اون نامه رو بگیرند، در مورد گزینه ی سوم بعد از اینکه من پول دانشاه رو پرداخت کردم باید رسیدشو بفرستم به ایران؟
جواب اون سوالمم نگرفتم که وزارت علوم توی تمام شهرها هست یا فقط توی تهران هست؟
متاسفانه من الاعاتم توی این زمینه خیلی کمه.
با سپاس.