نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 2166

موضوع: جواب ندادن استادها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : نظرسنجی در مورد ایمیل های دریافتی از اساتید

سلام
    چند تا حالت امکان داره
    ا. متن ایمیل شما مناسب نباشه، ایمیل شما باید خیلی خلاصه باشه در حد 4 خط. و توی ایمیل به زمینه ی کاری استاد اشاره کرده باشید که استاد بفهمه که الکی بهش ایمیل نزدید
    2. با توجه به رزومه ی شما ضعیف تر از حدی هست که بتونید توی این دانشگاه ها پذیرفته بشید، و به همین خاطر استادا جواب شما رو نمیدن
    3. استادایی که بهشون ایمیل زدید امسال دانشجو نمی گیرن
    4. عنوان ایمیلتون رو مناسب انتخاب نکرده باشید.( من خودم می نوشتم PhD Applicant ولی بعضی ها اعتقاد دارند که مثلا بنویسی Interested in doing research on.........h
    5. اگه به دانشگاه های اروپا ایمیل بزیند احتمال اینکه یکی جواب شما رو بده کمتر از 5 درصد هست ( تجربه ی شخصی خودم و دوستانم)
    6. اگه به دانشگاه های کاناد ایمیل می زنید این احتمال حدود 10 درصد هست، ( تجربه ی شخصی خودم و دوستانم)
    7. اگه به دانشگاه های امریکا ایمیل بزنید این احتمال نزدیک 30 درصد هست. ( تجربه ی شخصی خودم و دوستانم)
    8. معمولا بچه ها حداقل 200 تا ایمیل می زنن تا حدود 10 تا جواب خوب بگیرن پس نا امید نشید

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinpour نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من به 10 استاد تو دانشگاه های مختلف دو بار با فاصله یه هفته ایمیل زدم ولی حتی یکیشونم جواب نداده!!ممنون میشم راهنماییم کنید؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science, University of Mississippi

قبلا همه چیزو چک کردم!ایمیل خلاصه دادم،موضوع ...Interested زدم و همش کانادا بوده!حالا چه جوری ایمیل بدم؟هی هرروز ایمیل بدم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط makhmal976 نمایش پست ها
    سلام
    چند تا حالت امکان داره
    ا. متن ایمیل شما مناسب نباشه، ایمیل شما باید خیلی خلاصه باشه در حد 4 خط. و توی ایمیل به زمینه ی کاری استاد اشاره کرده باشید که استاد بفهمه که الکی بهش ایمیل نزدید
    2. با توجه به رزومه ی شما ضعیف تر از حدی هست که بتونید توی این دانشگاه ها پذیرفته بشید، و به همین خاطر استادا جواب شما رو نمیدن
    3. استادایی که بهشون ایمیل زدید امسال دانشجو نمی گیرن
    4. عنوان ایمیلتون رو مناسب انتخاب نکرده باشید.( من خودم می نوشتم PhD Applicant ولی بعضی ها اعتقاد دارند که مثلا بنویسی Interested in doing research on.........h
    5. اگه به دانشگاه های اروپا ایمیل بزیند احتمال اینکه یکی جواب شما رو بده کمتر از 5 درصد هست ( تجربه ی شخصی خودم و دوستانم)
    6. اگه به دانشگاه های کاناد ایمیل می زنید این احتمال حدود 10 درصد هست، ( تجربه ی شخصی خودم و دوستانم)
    7. اگه به دانشگاه های امریکا ایمیل بزنید این احتمال نزدیک 30 درصد هست. ( تجربه ی شخصی خودم و دوستانم)
    8. معمولا بچه ها حداقل 200 تا ایمیل می زنن تا حدود 10 تا جواب خوب بگیرن پس نا امید نشید

Senior Member amirhossein.gh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE

محمود نمیخاد با ایمیل دانشگاه تهران بزنی چیزیو عوض نمیکنه و در ضمن امکان اینکه این دامنه ها مستقیم بره تو اسپمشون زیاده.اصلا این طوری میل نزن
    در ضمن این جواب ندادن ها زیاد عجیب نیست برای همه و از جمله خودم همین شکلیه پس زیاد نکران نباش و ادامه بده ایشالا کار تو و همچنین کار همه ما ردیف بشه
    موفق باشی
    نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
    آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
    سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhossein.gh نمایش پست ها
    محمود نمیخاد با ایمیل دانشگاه تهران بزنی چیزیو عوض نمیکنه و در ضمن امکان اینکه این دامنه ها مستقیم بره تو اسپمشون زیاده.اصلا این طوری میل نزن
    در ضمن این جواب ندادن ها زیاد عجیب نیست برای همه و از جمله خودم همین شکلیه پس زیاد نکران نباش و ادامه بده ایشالا کار تو و همچنین کار همه ما ردیف بشه
    موفق باشی
    دیگه دارم این سیاست رو اجرا میکنم: ایمیل اول با دانشگاه تهران دومی با جی میل. نه سیخ بسوزه نه کباب! ولی فک کنم فرقی نداشته باشه در هر صورت جواب نمیدن با یکی از دوستام امشب صحبت کردم میگفت روزی 100 تا میل واسه استادم میاد معلومه ایمیل ماها کم و گور میشه!

Senior Member amirhossein.gh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoudb نمایش پست ها
    دیگه دارم این سیاست رو اجرا میکنم: ایمیل اول با دانشگاه تهران دومی با جی میل. نه سیخ بسوزه نه کباب! ولی فک کنم فرقی نداشته باشه در هر صورت جواب نمیدن با یکی از دوستام امشب صحبت کردم میگفت روزی 100 تا میل واسه استادم میاد معلومه ایمیل ماها کم و گور میشه!
    بچه ها محمود بهترین کارو میکنه.شما هم همینکارو بکنین.
    راستی به بچه ها لیسانس ایمیل دانشگاهو میدن؟؟
    نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
    آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
    سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)