نقل قول نوشته اصلی توسط bluebit نمایش پست ها
یعنی من میتونم به همراهم (همسرم) بریم فرانسه اما از اونجا درخواست ویزای دانشجویی فرانسه را بدهم. درسته؟ من راه حل نیاز دارم که بتونم همراهمو با خودم از اول ببرم.

مورد بعدی اینکه استادم گفته ما باید منتظر جواب central national agency in France باشیم و اگر جواب آنها مثبت بود من میتونم برای گرفتن بلیط اقدام کنم !!! این central national agency in France چیه؟
وقتی ایمیل زدم به استادم در فرانسه و راجع به این Agency سوال کردم این را برام ایمیل کرد:

Amin,

The agency doesn’t evaluate your CV on a scientific point of view. It is just an administrative part linked to the fact that you are not French and a national security procedure. Every stranger student has the same procedure. The agency want to see if you are a real student and not a tourist or I don’t know what.
It is a national security agency and if the answer is not admitted you will not have access to the laboratory for security reasons and for us it is not a comfortable situation. So, we have to take all guarantees before your registration at the university. I am sorry about that but it is the rule.

Is it clear ?

حالا کسانی که با پذیرش از فرانسه سروکار داشتند تا حالا همچین چیزی رو شنیدن؟ چون طبق گفته این شخص، این شامل همه دانشجوهای خارجی می باشد.
آیا همچنین Agency وجود داره یا ....؟ البته برای صحت و سقم این قضیه میشه اطمینان هم داشت، چون اونا تعارف ندارن با کسی و اگه کسی رو بخوان میگن بیا و اگه نخوان میگن نیا. درسته؟ تعارفی نیستند.