صفحه 69 از 148 نخستنخست ... 19596061626364656667686970717273747576777879119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 681 تا 690 , از مجموع 1480

موضوع: Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus _External Cooperation Window for Iran, Iraq,Yemen

سلام.برای این برنامه حتما باید در حال حاضر دانشجو باشیم یا نه.چون از مدارکی که خواسته یکیش گواهی ثبت نام در یکی از دانشگاه های پارتنرشون در ایرانه.همون گواهی اشتغال به تحصیل کافیه؟اگه بخوام واسه مستر اقدام کنم در حالیکه فقط پایان نامم مونده اشکالی نداره؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture

سلام
    تو سایت ددلاین رو تغییر دادن یا من اشتباه می کنم ؟؟؟
    http://www.emiiy.org/application

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط setya نمایش پست ها
    سلام
    تو سایت ددلاین رو تغییر دادن یا من اشتباه می کنم ؟؟؟
    http://www.emiiy.org/application
    بله.تا شنبه تمدید شده.

Junior Member

اقا ارش منظور شما این بود که هم خودم می تونم ترجمه کنم؟
    و هم یا اینکه بدم دارالترجمه بدون مهر دادگستری ترجمه کنه؟
    مرسی باز

Junior Member

سلام
    تا 21 نوامبر که دوشنبه 30 آبان هست ظاهرا تمدید شده.

نقل قول نوشته اصلی توسط shabi نمایش پست ها
    بله.تا شنبه تمدید شده.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture

سلام
    دوستانی که نامه اشتغال به تحصیل گرفتن خطاب به دانشگاه مورد نظر نوشتید ؟؟
    من خطاب به دانشگاه نوشتم اما نمیدونم سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تایید میکنه یا نه .مرسی

Junior Member

سلام بر همگی
    میشه یکی بگه منظور این جمله چی؟ البته من قبلش بگم که من یه این مرگز ایمیل زدم در رابطه با ازمون ایلتس یا تافل .گفتم امکانش هست که من ازمون رو ندم چون که رشتم ادبیات انگلیسی و سیستم دانشگاهی هم به انگلیسی بوده.اونها هم در جواب این رو گفتند.
    Depending on the general language requirements of the university (http://www.emiiy.org/application/language_requirements) and the specific requirements of the program you are interested in, you indeed may apply with a document that states that your major was in English Literature.

دوستان عزیز، توی قسمت Previous educational record ، من که دانشجوی سال آخر لیسانس هستم و دارم برای masters افدام می کنم، کدوم مدرک رو باید انتخاب کنم؟ ازونجایی که دانشنامه هنوز نگرفتم نباید Bachelor رو انتخاب کنم دیگه درسته؟

Member disaster آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

سلام دوستان، رفتم از سایت مطالب رو خوندم، ولی هنوز هم شک دارم که TG1 هستم یا TG2؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    من فارغ التحصیل ارشد دانشگاه تهران هستم (حدود 8 ماه پیش دفاع کردم)، و الان میخوام برای بورس دکتری اقدام کنم.
    ضمنا میخواستم بدونم که سیستم ریکام دادن استادها واسه این برنامه چطوریه؟ باید بنویسن و من اسکن کنم و بفرستم یا اینکه باید ایمیلشون رو به سایت بدم تا باهاشون تماس بگیرن؟؟ اگه دومی درسته، آیا استادها باید قبل از ددلاین فرم ریکام رو پر کنن؟؟
    خیلی ممنون از توجهتون
    همیشه آخر هر چیز خوب میشود، اگر نشد بدان که هنوز آخرش نرسیده است

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط x_farhad نمایش پست ها
    دوستان عزیز، توی قسمت Previous educational record ، من که دانشجوی سال آخر لیسانس هستم و دارم برای masters افدام می کنم، کدوم مدرک رو باید انتخاب کنم؟ ازونجایی که دانشنامه هنوز نگرفتم نباید Bachelor رو انتخاب کنم دیگه درسته؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط disaster نمایش پست ها
    سلام دوستان، رفتم از سایت مطالب رو خوندم، ولی هنوز هم شک دارم که TG1 هستم یا TG2؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    من فارغ التحصیل ارشد دانشگاه تهران هستم (حدود 8 ماه پیش دفاع کردم)، و الان میخوام برای بورس دکتری اقدام کنم.
    ضمنا میخواستم بدونم که سیستم ریکام دادن استادها واسه این برنامه چطوریه؟ باید بنویسن و من اسکن کنم و بفرستم یا اینکه باید ایمیلشون رو به سایت بدم تا باهاشون تماس بگیرن؟؟ اگه دومی درسته، آیا استادها باید قبل از ددلاین فرم ریکام رو پر کنن؟؟
    خیلی ممنون از توجهتون
    شما فعلا برای مرحله اپلای همون ریز نمره ای که تا الان دارید رو بفرستید. در مورد Bachelor هم خیلی فرقی نمیکنه تیک بزنید یا نزنید.. اونا همین ریز نمره ی 6-7 ترم رو نگاه میکنن.

شما TG2 هستید. خط دوم توضیحات مربوط به این تارگت به شما میخوره.
    از ما که ریکام نخواستن و فقط گفتن تو انلاین اپلیکیشن اسم 0-3 نفر رو به عنوان رفرنس بزنیم. دیروز که داشتم با یکی از استاد هام که اسم اون رو نوشته بودم صحبت میکردم گفت ایمیلی برای من نیومد!! البته من Undergrad Dipl بودم و خیلی جدی نبود. شما اسامی کسانی رو میتونن بهتون ریکام بدن رو وارد کنید.

موفق باشید.
    I am Back