صفحه 70 از 148 نخستنخست ... 20606162636465666768697071727374757677787980120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 691 تا 700 , از مجموع 1480

موضوع: Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

Member disaster آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus _External Cooperation Window for Iran, Iraq,Yemen

آرش جان ممنون از جوابتون، ولی واسه TG2 که proof of registration میخاد!! من که فارغ التحصیل شدم از دانشگاه و دیگه محصل نیستم اینو از کجا باید بیارم؟
    همیشه آخر هر چیز خوب میشود، اگر نشد بدان که هنوز آخرش نرسیده است

Member heavenboy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communications and Computer Networks Engineering, POLITO

نقل قول نوشته اصلی توسط niche71 نمایش پست ها
    سلام بر همگی
    میشه یکی بگه منظور این جمله چی؟ البته من قبلش بگم که من یه این مرگز ایمیل زدم در رابطه با ازمون ایلتس یا تافل .گفتم امکانش هست که من ازمون رو ندم چون که رشتم ادبیات انگلیسی و سیستم دانشگاهی هم به انگلیسی بوده.اونها هم در جواب این رو گفتند.
    Depending on the general language requirements of the university (http://www.emiiy.org/application/language_requirements) and the specific requirements of the program you are interested in, you indeed may apply with a document that states that your major was in English Literature.
    سلام
    اشتباه رسوندی منظورتو

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture

سلام
    من نامه اشتغال به تحصیل گرفتم از دانشگاه
    و دادم دارالترجمه ترجمه رسمی کنه اما دیگه وقت نمونده که ببرن وزارت امور خارجه یا دادگستری اینا لازمن ؟؟؟ اگه لازمن فقط دادگستری کافی نیست ؟؟؟
    تو سایت گفتن امضاو مهر دانشگاه کافیه اما خوب نامه دانشگاه فارسیه و چارهای جز ترجمه رسمی نیست.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط disaster نمایش پست ها
    آرش جان ممنون از جوابتون، ولی واسه TG2 که proof of registration میخاد!! من که فارغ التحصیل شدم از دانشگاه و دیگه محصل نیستم اینو از کجا باید بیارم؟
    سلام
    من نامه اشتغال به تحصیل گرفتم از دانشگاه
    و دادم دارالترجمه ترجمه رسمی کنه اما دیگه وقت نمونده که ببرن وزارت امور خارجه یا دادگستری اینا لازمن ؟؟؟ اگه لازمن فقط دادگستری کافی نیست ؟؟؟
    تو سایت گفتن امضاو مهر دانشگاه کافیه اما خوب نامه دانشگاه فارسیه و چارهای جز ترجمه رسمی نیست.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    Target group 2
    Students/staff registered at a Higher Education Institution (HEI) not included in the partnership in one of the Middle Eastern partner countries
    برای این گروه proof میخواد.
    شما جز این گروه هستید : having obtained a university degree or equivalent in one of these countries.
    قسمت دوم توضیحات به شما میخوره چون دانشگاهتون جز دانشگاه های پارتنر بوده.

همون Official Translation کافیه.
    I am Back

Junior Member

دوستان عزیز سلام.

من سوالی دارم که هنوز جوابش رو به طور قطعی نفهمیدم، اگه میشه دوستان لطفا راهنمایی کنن.
    من کارمند رسمی یکی از دانشگاه های پارتنر در ایران هستم و ضمنا مدارک لیسانس و فوق رو هم از همون دانشگاه گرفتم. با توجه به این که من در سال 86 از دوره فوق فارغ التحصیل شدم و الان می خوام برای دکترای EM درخواست بدم، به نظر شما TG من چی میشه؟ آیا من برای Proof of Registration می تونم حکم استخدام ام رو ارائه کنم یا این که همون مدارک فارغ التحصیلی ام کافیه؟

از توجه تون ممنونم.

Junior Member

آرش عزیز و بقیه دوستان اگه لطف کنن جواب بدن ممنون میشم، چون متاسفانه فرصت زیادی باقی نمونده. منتظرتونم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Wayfarer نمایش پست ها
    دوستان عزیز سلام.

من سوالی دارم که هنوز جوابش رو به طور قطعی نفهمیدم، اگه میشه دوستان لطفا راهنمایی کنن.
    من کارمند رسمی یکی از دانشگاه های پارتنر در ایران هستم و ضمنا مدارک لیسانس و فوق رو هم از همون دانشگاه گرفتم. با توجه به این که من در سال 86 از دوره فوق فارغ التحصیل شدم و الان می خوام برای دکترای EM درخواست بدم، به نظر شما TG من چی میشه؟ آیا من برای Proof of Registration می تونم حکم استخدام ام رو ارائه کنم یا این که همون مدارک فارغ التحصیلی ام کافیه؟

از توجه تون ممنونم.

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

آرش عزیز و بقیه دوستان اگه لطف کنن جواب بدن ممنون میشم، چون متاسفانه فرصت زیادی باقی نمونده. منتظرتونم.
    سلام. فکر میکنم پست شما میون پستهای دوستان گم شده بود که جواب ندادم. عذر برای تاخیر.
    شما TG2 هستید. خط دوم توضیحات این تارگت به شما میخوره.
    همون مدرک تحصیلی کافیه.

موفق باشید.
    I am Back

Junior Member

مطمئنی آرش جان؟ آخه از اونجایی که من هم کارمند رسمی و هم فارغ التحصیل یه دانشگاه پارتنر EM هستم، فکر می کنم TG 1 بیشتر به شرایطم بخوره. میشه یه کم بیشتر توضیح بدی. ممنون میشم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_Mohebi7 نمایش پست ها
    سلام. فکر میکنم پست شما میون پستهای دوستان گم شده بود که جواب ندادم. عذر برای تاخیر.
    شما TG2 هستید. خط دوم توضیحات این تارگت به شما میخوره.
    همون مدرک تحصیلی کافیه.

موفق باشید.

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

مطمئنی آرش جان؟ آخه از اونجایی که من هم کارمند رسمی و هم فارغ التحصیل یه دانشگاه پارتنر EM هستم، فکر می کنم TG 1 بیشتر به شرایطم بخوره. میشه یه کم بیشتر توضیح بدی. ممنون میشم.
    ببینید شما فرمودید برای Phd میخواهید اقدام کنید.
    به توضیحات تارگت یک توجه کنید :
    Students and staff registered at one of the partner universities at the time of application.
    درسته نوشته staff های که در یکی از دانشگاه های پارتنر ثبت نام کردن ولی این برای کسانی هست که میخوان برای
    Mobility 5 - Academic and Administrative Staff
    Target group 1 only. All scholarships are for 1 month

اقدام کنند.

Phd با پذیرش Staff ها فرق داره. اینجا رو نگاه کنید.

شما تارگتون 2 هست به دلیل اینکه قصد اپلای برای Phd رو دارید.. حالا اینکه شما الان هم در یکی از دانشگاه های پارتنر مشغول کار هستید میتونه یه نکته باشه تو رزومتون. ولی اصل برای شما مدرک تحصیلیتون هست که به دلیل اینکه الان فارغ هستید تارگت 2 میخوره بهتون ... در واقع در حال حاضر شما در حال اپلای یک Student که registered شده باشه نیستید. خواستید میتونید ایمیل بزنید از خودشون بپرسید. فقط عجله کنید که ددلاینها تا 21 ام است.

موفق باشید.
    I am Back

سلام

ممنون میشم کسی‌ منو راهنمایی کنه، با توجه به این جمله که گفتن:

For non EU citizens: I have neither lived in Europe nor have I carried out my main activity (studies, work, etc) there for more than a total of 12 months during the last 5 years.

یعنی‌ من که ساکن سوئد هستم ولی‌ ایرانی‌ هستم نمی‌تونم برای این برنامه اقدام کنم؟
    There`s no time to waste on the empty fights...I`m on your side...