آرش جان ممنون از جوابتون، ولی واسه TG2 که proof of registration میخاد!! من که فارغ التحصیل شدم از دانشگاه و دیگه محصل نیستم اینو از کجا باید بیارم؟
آرش جان ممنون از جوابتون، ولی واسه TG2 که proof of registration میخاد!! من که فارغ التحصیل شدم از دانشگاه و دیگه محصل نیستم اینو از کجا باید بیارم؟
همیشه آخر هر چیز خوب میشود، اگر نشد بدان که هنوز آخرش نرسیده است
سلام
من نامه اشتغال به تحصیل گرفتم از دانشگاه
و دادم دارالترجمه ترجمه رسمی کنه اما دیگه وقت نمونده که ببرن وزارت امور خارجه یا دادگستری اینا لازمن ؟؟؟ اگه لازمن فقط دادگستری کافی نیست ؟؟؟
تو سایت گفتن امضاو مهر دانشگاه کافیه اما خوب نامه دانشگاه فارسیه و چارهای جز ترجمه رسمی نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Target group 2سلام
من نامه اشتغال به تحصیل گرفتم از دانشگاه
و دادم دارالترجمه ترجمه رسمی کنه اما دیگه وقت نمونده که ببرن وزارت امور خارجه یا دادگستری اینا لازمن ؟؟؟ اگه لازمن فقط دادگستری کافی نیست ؟؟؟
تو سایت گفتن امضاو مهر دانشگاه کافیه اما خوب نامه دانشگاه فارسیه و چارهای جز ترجمه رسمی نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Students/staff registered at a Higher Education Institution (HEI) not included in the partnership in one of the Middle Eastern partner countries
برای این گروه proof میخواد.
شما جز این گروه هستید : having obtained a university degree or equivalent in one of these countries.
قسمت دوم توضیحات به شما میخوره چون دانشگاهتون جز دانشگاه های پارتنر بوده.
همون Official Translation کافیه.
دوستان عزیز سلام.
من سوالی دارم که هنوز جوابش رو به طور قطعی نفهمیدم، اگه میشه دوستان لطفا راهنمایی کنن.
من کارمند رسمی یکی از دانشگاه های پارتنر در ایران هستم و ضمنا مدارک لیسانس و فوق رو هم از همون دانشگاه گرفتم. با توجه به این که من در سال 86 از دوره فوق فارغ التحصیل شدم و الان می خوام برای دکترای EM درخواست بدم، به نظر شما TG من چی میشه؟ آیا من برای Proof of Registration می تونم حکم استخدام ام رو ارائه کنم یا این که همون مدارک فارغ التحصیلی ام کافیه؟
از توجه تون ممنونم.
ببینید شما فرمودید برای Phd میخواهید اقدام کنید.
به توضیحات تارگت یک توجه کنید :
Students and staff registered at one of the partner universities at the time of application.
درسته نوشته staff های که در یکی از دانشگاه های پارتنر ثبت نام کردن ولی این برای کسانی هست که میخوان برای
Mobility 5 - Academic and Administrative Staff
Target group 1 only. All scholarships are for 1 month
اقدام کنند.
Phd با پذیرش Staff ها فرق داره. اینجا رو نگاه کنید.
شما تارگتون 2 هست به دلیل اینکه قصد اپلای برای Phd رو دارید.. حالا اینکه شما الان هم در یکی از دانشگاه های پارتنر مشغول کار هستید میتونه یه نکته باشه تو رزومتون. ولی اصل برای شما مدرک تحصیلیتون هست که به دلیل اینکه الان فارغ هستید تارگت 2 میخوره بهتون ... در واقع در حال حاضر شما در حال اپلای یک Student که registered شده باشه نیستید. خواستید میتونید ایمیل بزنید از خودشون بپرسید. فقط عجله کنید که ددلاینها تا 21 ام است.
موفق باشید.
سلام
ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه، با توجه به این جمله که گفتن:
For non EU citizens: I have neither lived in Europe nor have I carried out my main activity (studies, work, etc) there for more than a total of 12 months during the last 5 years.
یعنی من که ساکن سوئد هستم ولی ایرانی هستم نمیتونم برای این برنامه اقدام کنم؟
There`s no time to waste on the empty fights...I`m on your side...
علاقه مندی ها (Bookmarks)