صفحه 72 از 148 نخستنخست ... 22626364656667686970717273747576777879808182122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 1480

موضوع: Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی دکتری، مدیریت دولتی- سیاست‌گذاری بخش عمومی- دا

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus _External Cooperation Window for Iran, Iraq,Yemen

نقل قول نوشته اصلی توسط Swallow نمایش پست ها
    سلام دوستان . باتشکر از اطلاعات مفیدی که به اشتراک میزارید...
    همسرم داره برا این بورس اقدام میکنه، خواستم بدونم کسی از شما دوستان اطلاعاتی در مورد این که من هم بتونم همراهیش کنم و در طی دوره تحصیل پیشش باشم ، داره یا نه و اینکه آیا در این زمینه سیاستهای کشورهای مقصد( آلمان ، فرانسه و لهستان ) متفاوت یا تاثیرگداره یا نه؟
    بازم ممنونم
    بچه‌ها من هم این سوال رو دارم، آرش جان شما اطلاعی نداری؟
    کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
    سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
    دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
    آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)

ApplyAbroad Senior Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_Mohebi7 نمایش پست ها
    درود برشما.
    کل این برنامه که برای Lot 8 یعنی برای ایران و عرق و یمن هست میشه Action 2. برای برنامه های دیگر اراسموس این تاپیک بچه ها بهتر میتونن راهنمایی کنن. بله اگر هنوز دانشجویی تارگت 1.. اگر فارغی 2.
    من از رشته ات سر در نمیارم.. به زبون اینگلیسی این 4تا تو زمینه الکترونیک بود. ببین چین اینا.

https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=60735
    https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=60923
    https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=60952
    https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=57517

.
    بی نهایت سپاسگزارم آفا آرش عزیز .پس با این حساب باید رو Action 1 بیشتر تمرکز کنم چراکه علاقه و فیلد کاری من Medical Instrument , Bioelectric. image processing,nano or micro bio robotic هست این choice رو گویا باید بی خی شد نه ؟
    Famous Saturday | A day when is fulfilled anything

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط mahhdy نمایش پست ها
    بچه‌ها من هم این سوال رو دارم، آرش جان شما اطلاعی نداری؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط FanTasTic نمایش پست ها
    بی نهایت سپاسگزارم آفا آرش عزیز .پس با این حساب باید رو Action 1 بیشتر تمرکز کنم چراکه علاقه و فیلد کاری من Medical Instrument , Bioelectric. image processing,nano or micro bio robotic هست این choice رو گویا باید بی خی شد نه ؟
    نه متاسفانه.

بله رشته های این بورس محدود است اگر میبینید به علاقه تون نمیخوره ولش کنید.
    یه نکته ای که جا داره اینجا خدمتتون عرض کنم اینه که تعداد اسکولارشیپ های اراس خیلی محدود است از اینرو توصیه میشه برای این بورس اقدام کنید ولی خیلی روش حساب نکنید و خودتون با توجه به معیارهایی که دارید شانستون رو برای جاهای دیگه امتحان کنید که اگر این بورس رو پذیرفته شدید که هیچ حق انتخاب دارید که برید یا نرید اگر نه هم که جاهای دیگه رو دارید. یکی از دوستان که امسال با این بورس داره مستر میخونه میگفت من اصلا یادم نبود که برای این دوره اقدام کردم و خودشون برای جاهای دیگه اقدام کرده بودن!! تا اینکه نامه مبنی بر پذیرششون اومده.

موفق باشید.
    I am Back

سلام دوستان. میدونم که امروز آخرین مهلت ثبت نام این برنامه است. چنتا سوال داشتم
    1) من لیسانسم علوم کامپیوتر هستش و الان دارم فوق صنایع می خونم ( آزاد ) و ترم 3 هستم. توی رشته های این برنامه صنایع نداشت و بنابراین دارم برای فوق علوم کامپیوترش اقدام می کنم. خواستم ببینم این تغییر رشته دادن من بهتره که ذکر بشه یا نه. از 1طرف چون فوق می خونم شاید امتیازی باشه ، از طرف دیگه می ترسم فکر کنن که من تکلیف خودم رو نمیدونم. فوق صنایع می خونم اما واسه کامپیوتر اقدام میکنم.
    2) من با 3تا از استادام برای ریکام صحبت کرده بودم. از یکی از استادهای لیسانسم گرفتم ریکام رو اما از 2تا استاد فوقم به دلیل نبود سربرگ انگلیسی دانشگاه نتونستم امضاها رو بگیرم. مسئول سربرگ ها امروز گفت که تموم کردیم و تا از انبار سفارش بده بیارن،4،5 روز طول می کشه. خواستم بپرسم می شه در فرم اولیه اش اسم استاد ها رو بدم و هفته دیگه اسکن ریکام رو بفرستم یا همه مدارک تا امشب باید فرستاده شه؟
    ممنون

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط m-m نمایش پست ها
    سلام دوستان. میدونم که امروز آخرین مهلت ثبت نام این برنامه است. چنتا سوال داشتم
    1) من لیسانسم علوم کامپیوتر هستش و الان دارم فوق صنایع می خونم ( آزاد ) و ترم 3 هستم. توی رشته های این برنامه صنایع نداشت و بنابراین دارم برای فوق علوم کامپیوترش اقدام می کنم. خواستم ببینم این تغییر رشته دادن من بهتره که ذکر بشه یا نه. از 1طرف چون فوق می خونم شاید امتیازی باشه ، از طرف دیگه می ترسم فکر کنن که من تکلیف خودم رو نمیدونم. فوق صنایع می خونم اما واسه کامپیوتر اقدام میکنم.
    2) من با 3تا از استادام برای ریکام صحبت کرده بودم. از یکی از استادهای لیسانسم گرفتم ریکام رو اما از 2تا استاد فوقم به دلیل نبود سربرگ انگلیسی دانشگاه نتونستم امضاها رو بگیرم. مسئول سربرگ ها امروز گفت که تموم کردیم و تا از انبار سفارش بده بیارن،4،5 روز طول می کشه. خواستم بپرسم می شه در فرم اولیه اش اسم استاد ها رو بدم و هفته دیگه اسکن ریکام رو بفرستم یا همه مدارک تا امشب باید فرستاده شه؟
    ممنون
    سلام.

1) نظری ندارم. من بودم حرفی از صنایع نمیزدم.
    2) ببین تو اپلیکیشن فرمشون باید اسم 3تا استاد رو بزنی با ایمیلشون و ادرس و ... مثل اینکه خودشون بعدن بهشون ایمیل میزنن. اصلا نیازی به اسکن توصیه نامه نیست. اگر امسال روال عوض شده دوستان بگن.

موفق باشید.
    I am Back

Junior Member

سلام
    گرچه زمان تمام شده اما در ارتباط با مورد 2 ، کاملا" اختیاری بود. در قسمت اطلاعات شخصی میشد اسم 1 تا 3 تا استاد را با ایمیل و آدرس بنویسیم.در قسمت آپلود مدارک هم باز یک قسمت اختیاری گذاشته بودند که اگر توصیه نامه داشتیم میشد اسکن کرد و فرستاد. در هر صورت الزامی نبود.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_Mohebi7 نمایش پست ها
    سلام.

1) نظری ندارم. من بودم حرفی از صنایع نمیزدم.
    2) ببین تو اپلیکیشن فرمشون باید اسم 3تا استاد رو بزنی با ایمیلشون و ادرس و ... مثل اینکه خودشون بعدن بهشون ایمیل میزنن. اصلا نیازی به اسکن توصیه نامه نیست. اگر امسال روال عوض شده دوستان بگن.

موفق باشید.

سلام، من خیلی وقته که اینجا سر نزدم!
    بچه ها کسی هاست که تو لیست رزرو پارسال بوده باشه و واسش جواب پذیرش اومده باشه؟ تا اونجا که یادمه، قرار بود اگه جایی خالی شد تا دسامبر جواب بفرستن.
    Life is short! Break the rules
    Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably
    And never regret anything
    That made you smile!

ایرانیان عزیز بشتابید. بشتابید که تموم شد
    پذیرش میدن هلو به دانشجو های با استعداد ایرانی
    من که تو پرتغال هستم دارم میبینم
    برا دکترا به این صفحه مراجعه کنید http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mu...torates_en.php
    برا فوق هم به این صفحه http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mu...rojects_en.php
    فقط چون خروجی و فارغ التحصیل نداشته نمیدونم وزارت علوم به رسمیت میشناسه یا نه
    فقط خواهشی که دارم اینه که حتی الامکان برنامه هایی رو انتخاب کنید که کورس برای پاس کردن داشته باشه که وزارت علوم ایرادی نگیره
    خوش حال میشم اگه کسی اخباری از وزارت علوم در این مورد داشته باشه باهامون در میان بذاره
    من در خدمتم

Junior Member

سلام. لطفا به سوالات من هم جواب بدید.متشکرم. احتمال پذیرش برای این بورس واسه دکتری بیشتره یا فوق؟ یا اون برنامه که مربوط میشه به پژوهشگران غیر دانشجو البته اگر درست متوجه شده باشم ؟(تو رشته علوم انسانی) ارشد یک ساله با دوساله چه فرقی میکنه ؟ توی پذیرش واسه دکتری تاثیر داره؟(در مورد این بورس) برای امسال هم به همین ادرس باید مراجعه کنیم (ec.europa.eu)اینو از این جهت میگم که ظاهرا ادرس سایت برنامه اراسموس ایران و یمن و عراق قبلا eras.......s8.net بوده ولی حالا emiliy.orgشده .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران واحد اراک

آقا من که گیج شدم الان واسه اقدام مستر این اسکالرشیپ باید چه کار کرد؟؟؟