کارت زرد رو من از هلال احمر گرفتم اما مهم اون مهرهایی هست که باید توش زده بشه. هلال احمر فقط مهر دو تا از واکسن ها رو داشت و بقیه رو گفت باید بری مرکز بهداشت بزنی. مرکز بهداشت هم که رفتم گفتن ما فقط یه مهر فارسی داریم که تازه اسم واکسن هم روش نبود. اونی هم که مهر لاتین واکسن و داشت، تاریخ به میلادی نداشت... حالا پیدا کنید پرتغال فروش را! متاسفانه این داستان واکسن زدن هم مثل باقی چیزا تو کشورمون نظم و قاعده ای روش حاکم نیست.
مشکل دیگه اینه که تو شهرستان ممکنه زیربار نرن مهر واکسن هایی مثل MMR که تو بچگی زدین رو براتون بزنن و میگن که باید حتما مدرکش و بیارین ولی پاستور اینکارو می کنه.
و اما داستان واکسن زدن بنده...امروز 5 تا واکسن زدم، 6 تا مهر هم خورد تو کارت زرد واکسن بین الملی ایمن سازیم....
برای این موضوع به مرکز بهداشتی والفجر توی شیراز رفتم، و یکارت بهم دادن و 3 تا واسکن MMR,td, hepatists b رو مجانی برام زدن....
اونجا از خانومه پرسیدم برای بقیه واکسن ها چه کنم که گفت باید برید به مرکز هلال احمر، بعد مطلب خانم Ario_80 رو مطرح کردم و پرسیدم که اونجا مهر که میزنند باید برم پاستور تهران تایید کنم؟
که خوشبختانه گفتند نه و اونجا هم مهر رو به تازیخ میلادی میزنند...
توی ایران تنها دو مرکز هلا احمر به میلادی میزنه که یکیش شیراز هست و دیگری در تهران...
در هلال احمر هم 1 ساعت معطل شدم تا 10 نفر جمع شدن و 2 تا واکسن دیگه زدم، یکی منانژیت به مبلغ 16/500 و یکی دیگه هم آنفولانزا به مبلغ 14/500 تومان و یک مهر مال pnemococcal هم اضافه برام زدن، تا با خیال راحت به دیار کفر! برویم.
پیشنهادم اینه که حتما این 2 تا واکسن رو هم بزنید برای احتیاط!
موفق باشید.......![]()
دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.
داستان واکسن MMR ما هم جالب شد!
بعد از کلی این در و اون در زدن، هم هلال احمر و هم درمانگاه ها آدرس مطب یه دکتر اطفال مشخص رو بهم دادن که زیر نظر هلال احمر با هزینه 14000 تومان واکسن رو بهم بزنه! وقتی رفتم پیشش، گفت شما این واکسن رو توی بچگی زدی و در طرح فراگیر ریشه کنی که سال 82 برگزار شد هم حتماً زدی، پس الآن ایمنی و نیازی نداری که دوباره واکسن بزنی فقط 5000 تومن بده تا مهرش رو واست بزنم!!!
خلاصه واکسن رو نزد![]()
خداوکیلی هیچی اینجا حساب کتاب نداره ها!!!
سلام دوستان،
کسی خبر نداره که آیا تست خون TB (و نه تست پوست) توی ایران انجام میدن یا نه؟ ظاهرا دانشگاه تست پوستو خارج آمریکا رو قبول نمی کنه.
با تشکر
ویرایش توسط hajhamid : November 30th, 2011 در ساعت 06:24 PM
سلام دوستان،
توجه کنید برای پیدا کردن کارت زرد واکسیناسیون از هرجایی هستید میتونید به دنبال کارت واکسیناسیون برای حجاج باشید، چون قبل از اعزام مثل اینکه این کارت را آماده می کنند. ولی متاسفانه همه مهرها را ندارد، شاید خودم بگم بهشون برم براتون بدم بسازند و فاکتورش بیارم!
برای pnemococcal اگه نیاز بود بزنید، من که بیمه تکمیلی داشتم، فقط 1500 شد، اول متخصص داخلی نوشت (طرف بیمه تکمیلی، رایگان) بعد داروخانه با نسخه و بیمه تکمیلی 1500 حساب کرد. (مبلغش 17000 بود).
TD , MMR به نام واکسن توام می شناشند در مراکز بهداشت، و هر ده سال باید زده بشه، در طرح ریشه کنی پنج سال پیش اگر نزده باشید بزنید.
هپتاتیت بی هم 1500 هر بار (سه نوبت دارد) می زند. من اول و دومیش رو زده بودم یکسال پیش، پزشک دانشگاه علم پزشکی که مسول مراکز بهداشتی بود گفتند که یکسال گذشته عیبی نداره و میشه مرحله سوم. بنابراین اون رو در هلال احمر زدم.
مننژیت و آنفولانزا هم که باز هلال احمر با همون هزینه ای که شهداد گفتند میزنند.
حالا میمونم برای مهرها!
ایا کسانی هم که توریستی می خوان برن باید این نوع واکسن ها رو بزنن ؟
سلام
دانشگاه فقط از من خواسته بود که واکسن های مننژیت و MMR رو (که شامل سرخک،سرخجه و اوریون می شه) بزنم.
واکسن مننژیت رو که برای اعزام به خدمت ضروریه (به علاوه ی دیفتری کزاز) از قبل زده بودم.
اول برای MMR رفتم به درمانگاه پایتخت، شریعتی پایین تر از پل رومی مراجعه کردم، گفتند دو ماهه که واکسن براشون نیومده.
اینگار در مراکز دولتی فقط به اطفال واکسن می زنند به جز دانشگاه تهران که فقط چهارشنبه ها واکسن می زنند.
پس بعدش از روی اجبار رفتم یک پزشک اطفال واکسن رو زدم و گواهی گرفتم.
گواهی تزریق MMR که پزشک بهم داده بود به علاوه ی تمام مدارک واکسن های بچگیم، برگه ی اعزام به خدمتم چون تاریخ واکسن داخلش نوشته بود و پاسپورتم رو بردم انستیتو پاستور شعبه تجریش که سر شریعتی کمی بالاتر از درمانگاه طالقانی پشت ایستگاه اوتوبوس های هفت تیر و توپخونه است (15-10 دقیقه پیاده از ایستگاه مترو قیطریه فاصله داره) و خانم دکتر اونجا هم برگه ی زرد واکسیناسیون بین المللی بهم داد و تمام واکسن هایی که تا به حال زده بودم (نه تا بود فکر کنم) رو داخلش وارد کرد، مهر زد و هم توی برگه ی دانشگاه ام MMR و مننژیت رو مهر زد.
برای واکسن MMR به دکتر اطفال 20 هزار تومان و برای برگه واکسن و هزار تا مهر و یک مرحله واکسن هپاتیت به انستیتو پاستور 17200 تومان دادم.
اینجور که توی کارتشون نوشته واکسن های دیگه رو هم می زنند.
تلفن انستیتو پاستور پایگاه شمیران:
22706677-22700044-22730014
ویرایش توسط agitahak : December 31st, 2011 در ساعت 04:21 PM
I want to tell everyone that all of the immunizations in our university is FREE for graduate student
I 've just did my hep B for 20000 toman in Iran and my Influenza and hep B and TB test for free here.
باید بگم که همه جا اینطوری نیست! حداقل 3 دانشگاه رو دیدم که هزینه واکسن های لازم معادل 50 تا 70 هزار تومان می شد.
در ضمن تجربه یکی از دوستام برای سل رو می گم:
دانشگاه ازش خواست که تست سل بده و نتیجه اولیه مثبت شد (برای کسایی که واکسن ب ث ژ زدند احتمالا مثبت شدن هست و این واکسن معمولا توی ایران زده می شه) و ازش رادیولوژی گرفتن که چون منفی شد، بهش گفتن که تو سل مخفی داری و قویا توصیه کردن که قرصهای خاصی رو به مدت 9 ماه مصرف کنه. با داشتن بیمه هزینه ای حدود 100 دلار بهش تحمیل شد.
حالا من نمی دونم که دانشگاه نتیجه تست سل ایران رو قبول می کنه یا نه. اما اگه قبول می کرد این همه دردسر وجود نداشت.
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)