کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)
Famous Saturday | A day when is fulfilled anything
نه متاسفانه.
بله رشته های این بورس محدود است اگر میبینید به علاقه تون نمیخوره ولش کنید.
یه نکته ای که جا داره اینجا خدمتتون عرض کنم اینه که تعداد اسکولارشیپ های اراس خیلی محدود است از اینرو توصیه میشه برای این بورس اقدام کنید ولی خیلی روش حساب نکنید و خودتون با توجه به معیارهایی که دارید شانستون رو برای جاهای دیگه امتحان کنید که اگر این بورس رو پذیرفته شدید که هیچ حق انتخاب دارید که برید یا نرید اگر نه هم که جاهای دیگه رو دارید. یکی از دوستان که امسال با این بورس داره مستر میخونه میگفت من اصلا یادم نبود که برای این دوره اقدام کردم و خودشون برای جاهای دیگه اقدام کرده بودن!! تا اینکه نامه مبنی بر پذیرششون اومده.
موفق باشید.
سلام دوستان. میدونم که امروز آخرین مهلت ثبت نام این برنامه است. چنتا سوال داشتم
1) من لیسانسم علوم کامپیوتر هستش و الان دارم فوق صنایع می خونم ( آزاد ) و ترم 3 هستم. توی رشته های این برنامه صنایع نداشت و بنابراین دارم برای فوق علوم کامپیوترش اقدام می کنم. خواستم ببینم این تغییر رشته دادن من بهتره که ذکر بشه یا نه. از 1طرف چون فوق می خونم شاید امتیازی باشه ، از طرف دیگه می ترسم فکر کنن که من تکلیف خودم رو نمیدونم. فوق صنایع می خونم اما واسه کامپیوتر اقدام میکنم.
2) من با 3تا از استادام برای ریکام صحبت کرده بودم. از یکی از استادهای لیسانسم گرفتم ریکام رو اما از 2تا استاد فوقم به دلیل نبود سربرگ انگلیسی دانشگاه نتونستم امضاها رو بگیرم. مسئول سربرگ ها امروز گفت که تموم کردیم و تا از انبار سفارش بده بیارن،4،5 روز طول می کشه. خواستم بپرسم می شه در فرم اولیه اش اسم استاد ها رو بدم و هفته دیگه اسکن ریکام رو بفرستم یا همه مدارک تا امشب باید فرستاده شه؟
ممنون
سلام
گرچه زمان تمام شده اما در ارتباط با مورد 2 ، کاملا" اختیاری بود. در قسمت اطلاعات شخصی میشد اسم 1 تا 3 تا استاد را با ایمیل و آدرس بنویسیم.در قسمت آپلود مدارک هم باز یک قسمت اختیاری گذاشته بودند که اگر توصیه نامه داشتیم میشد اسکن کرد و فرستاد. در هر صورت الزامی نبود.
موفق باشید
سلام، من خیلی وقته که اینجا سر نزدم!
بچه ها کسی هاست که تو لیست رزرو پارسال بوده باشه و واسش جواب پذیرش اومده باشه؟ تا اونجا که یادمه، قرار بود اگه جایی خالی شد تا دسامبر جواب بفرستن.
Life is short! Break the rules
Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably
And never regret anything
That made you smile!
ایرانیان عزیز بشتابید. بشتابید که تموم شد
پذیرش میدن هلو به دانشجو های با استعداد ایرانی
من که تو پرتغال هستم دارم میبینم
برا دکترا به این صفحه مراجعه کنید http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mu...torates_en.php
برا فوق هم به این صفحه http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mu...rojects_en.php
فقط چون خروجی و فارغ التحصیل نداشته نمیدونم وزارت علوم به رسمیت میشناسه یا نه
فقط خواهشی که دارم اینه که حتی الامکان برنامه هایی رو انتخاب کنید که کورس برای پاس کردن داشته باشه که وزارت علوم ایرادی نگیره
خوش حال میشم اگه کسی اخباری از وزارت علوم در این مورد داشته باشه باهامون در میان بذاره
من در خدمتم
سلام. لطفا به سوالات من هم جواب بدید.متشکرم. احتمال پذیرش برای این بورس واسه دکتری بیشتره یا فوق؟ یا اون برنامه که مربوط میشه به پژوهشگران غیر دانشجو البته اگر درست متوجه شده باشم ؟(تو رشته علوم انسانی) ارشد یک ساله با دوساله چه فرقی میکنه ؟ توی پذیرش واسه دکتری تاثیر داره؟(در مورد این بورس) برای امسال هم به همین ادرس باید مراجعه کنیم (ec.europa.eu)اینو از این جهت میگم که ظاهرا ادرس سایت برنامه اراسموس ایران و یمن و عراق قبلا eras.......s8.net بوده ولی حالا emiliy.orgشده .
آقا من که گیج شدم الان واسه اقدام مستر این اسکالرشیپ باید چه کار کرد؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)