سلام به into عزیز
ممنون از مطالبی که نوشتید
چند نکته رو میگم و به نظر من یه مقدار خلط مبحث شده ...
1- منظور من این بود: نمیخایم بگیم هر شخصی که تعداد پستهای کمی داره توبیخ بشه ... میگیم برخی افراد و همینطور میگیم آهای اون بعضی افراد!!!! وقتی خرتون از پل گذشت از تجربیاتتون مثل خیلی از بچه ها برای این فروم بنویسید ... به شماره 2 مراجعه کنید
2- به نظر من چرخه حیات فروم پست گذاشتن و بالطبع اون پست خوندن هست نه فقط پست خوندن ... به شماره 1 مراجعه کنید
یه تعریف از حرفهای شما فهمیدم: زرنگ: آدمی که مصرف کننده هست ولی وقتی خودش تولید کننده شد محصولش رو بیرون عرضه نمیکنه ...
3- خود فروم نمیتونه بدون نوشتن تجربیات مفید و آموزنده جذب کننده باشه ... امیدوارم همه اون چیزهایی که درباره جهان سومی ها گفتید در ما نباشه و بتونیم جو رو هرچه بهتر و بیشتر مفید کنیم ... برای کمک به خودمون و پیشرفت خودمون
مطمئن باشید توی دنیای به این بزرگی و فضای کسب و کار و دانش امروزی اونقدر جای خالی هست که من و شما هم بتونیم یه جایی رو گیر بیاریم و روی صندلی راحت بشینیم
4- در پایان هدف از این تاپیک بیشتر میتونه کمک به حل این مساله باشه که چرا برخی زرنگی میکنن نه اینکه چرا بعضی مصرف کننده هستن ...
بهرحال این خودش کمی تقویت کننده هست برای اشخاصی که با شور و هیجان و با تمام وجود پستهایی رو میگذارن و شاهدن که برخی زرنگی میکنن ...
بازم ممنون از شما و دوستان دیگه
موفق باشید