صفحه 559 از 1254 نخستنخست ... 594595095495505515525535545555565575585595605615625635645655665675685696096591059 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,581 تا 5,590 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadpashaei نمایش پست ها
    برای اینکه بریم کانادا اگر از طریق مهاجرت اقدام کنیم بهتره یا از طریق تحصیل برای ارشد؟ مجرد باشیم بهتره یا متاهل؟ من سابقه کار و بیمه ندارم .
    مطمئنا مهاجرت بهتره.چون شما به عنوان مهاجر مزايايي دريافت ميکنيد که وقتي ويزاي تحصيلي ميگيرين نداريد.اما براي مهاجرت داشتن سابقه کار در رشته هاي مورد نياز لازمه.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط soudi نمایش پست ها
    سارای عزیز
    تا جایی که من میدانم وقتی پرونده ای بیش از یکسال طول میکشه ( پرونده شما اکتبر ارسال شده و یکسا له شده ) دو تا آپدیت میخواند یکی عدم سو پیشینه ودومی تمکن مالی -
    اينو ميدونم سودي جان.اما pc ما اول مهر يکساله شد و اگه همون دفعه (حدود يک ماه پيش)که آپديت خواستن اينم خواسته بودن خوب يکدفعه ميفرستاديم.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    2151

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadpashaei نمایش پست ها
    برای اینکه بریم کانادا اگر از طریق مهاجرت اقدام کنیم بهتره یا از طریق تحصیل برای ارشد؟ مجرد باشیم بهتره یا متاهل؟ من سابقه کار و بیمه ندارم .

ذیل عنوان مشاوره در خصوص تشکیل پرونده های مهاجرت نیروهای ماهر فدرال می تونید مطالب مفیدی در این مورد پیدا کنید، در سایت cic.gc.ca هم چیزی هست به اسم self-assessment test که می تونید ببینید شرایط مهاجرت رو دارید یا نه.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    تعطیلات کریسمس رو با تعطلات نوروز خودمون اشتباه نگیرید. اون ها فقط دو روز تعطیل هستند.
    31 دسامبر و 1 ژانویه هم که جزو تعطیلات شون هست امسال خورده به شنبه یکشنبه شون.
    http://www.canadainternational.gc.ca...ez.aspx?view=d
    ۳۱ دسامبر در کانادا که تعطیل رسمی نیست (البته سفارتخانه ها رو نمیدونم). در کانادا هروقت یک تعطیلی رسمی به شنبه یا یکشنبه بخوره بجاش دوشنبه اش تعطیل میشه.

Member pardis1975 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    محیط زیست -بیرجند و زبان و ادبیات انگلیسی - فردوسی مشهد

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    اينو ميدونم سودي جان.اما pc ما اول مهر يکساله شد و اگه همون دفعه (حدود يک ماه پيش)که آپديت خواستن اينم خواسته بودن خوب يکدفعه ميفرستاديم.
    باز خدا رو شکر سارا جون که این مدارک نشانه های مدیکالت است ...من فکر کنم برای کسایی مثل ما که قبل از مدیکال یک چک خیلی سفت و سخت داشتیم بعد از مدیکال زودتر ویزا بگیریم .... چون یکی از بچه ها بعد از مدیکال ایمیل گرفته بود که هنوز بک گراند چکش ادامه داره ... به قول کتی ما دبل چک شدیم و یک طورایی زیادی inprocess ...... دعا کن من و رادین و کتی هم خبرهای خوب بگیریم .....
    درخواست آپدیت مدارک : 23th نوامبر 2011

کد:0811 دریافت مدارک توسط سیدنی: 8th Nov دریافت فایل نامبر: 22 Feb دریافت ایمیل از ورشو: 15th April

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    ۳۱ دسامبر در کانادا که تعطیل رسمی نیست (البته سفارتخانه ها رو نمیدونم). در کانادا هروقت یک تعطیلی رسمی به شنبه یا یکشنبه بخوره بجاش دوشنبه اش تعطیل میشه.
    اغلب روزهای تعطیلی سفارت ها بر اساس تعطیلات رسمی کشوری هست که سفارت در آن وجود دارد مثلا سفارت کانادا در ایران نیمه شعبان و عید قربان تعطیل هست.
    یعنی روز 31 دسامبر از سرکار می رند توی خیابان فش فشه هوا می کنند برای سال نو!!!؟؟؟
    یعنی الان چون 1 ژانویه یکشنبه شده 2 ژانویه رو تعطیل می کنند؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    مطمئنا مهاجرت بهتره.چون شما به عنوان مهاجر مزايايي دريافت ميکنيد که وقتي ويزاي تحصيلي ميگيرين نداريد.اما براي مهاجرت داشتن سابقه کار در رشته هاي مورد نياز لازمه.
    ممنون
    پس با این حساب من نمیتونم کاری برای مهاجرت بکنم.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    اغلب روزهای تعطیلی سفارت ها بر اساس تعطیلات رسمی کشوری هست که سفارت در آن وجود دارد مثلا سفارت کانادا در ایران نیمه شعبان و عید قربان تعطیل هست.
    یعنی روز 31 دسامبر از سرکار می رند توی خیابان فش فشه هوا می کنند برای سال نو!!!؟؟؟
    یعنی الان چون 1 ژانویه یکشنبه شده 2 ژانویه رو تعطیل می کنند؟
    فش فشه ها که شبه
    در مورد سفارتخانه ها البته کاملا درست میفرمایید. امسال هم دوم ژانویه بجای اول تعطیله.
    کلا تعطیلات رسمی کانادا رو اینجا میتونید پیدا کنید. برای ایالتهای مختلف یک کمی فرق داره:

http://www.statutoryholidays.com

Junior Member

دوستان من یه سوال داشتم
    آیا وقتی آپدیت صورتحساب تمکن مالی را بعد از مدیکال می خوان مال چند ماهه قبله یا می شه همون موقع توحساب پول ریخت و پرینت را از بانک گرفت؟و اگه حساب چند ماه را می خوان مال چه مدتی است 3 ماه یا 6 ماه؟
    خیلی ممنون از راهنمایی و کمک شما

Senior Member s30min آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hengameed نمایش پست ها
    دوستان من یه سوال داشتم
    آیا وقتی آپدیت صورتحساب تمکن مالی را بعد از مدیکال می خوان مال چند ماهه قبله یا می شه همون موقع توحساب پول ریخت و پرینت را از بانک گرفت؟و اگه حساب چند ماه را می خوان مال چه مدتی است 3 ماه یا 6 ماه؟
    خیلی ممنون از راهنمایی و کمک شما
    دوست عزیز من می دونم خیلی از دوستان و همین طور یکی از دوستان همین گروه که تازگیا پاس ریکوئست شدند ، فقط پرینت موجودی شون که همون موقع شارژ شده بود رو فرستادند چون تو ایمیل ویزا افیس اصلا صحبتی از چند ماه نبود و فقط گفتن گواهی تمکن مالی....اما خوب اصولا وکلا معتقدند محض محکم کاری باید گردش حساب ارائه بدید...ولی به نظر من بیشتر مهاجران فقط پرینت موجودی می فرستند نه گردش حساب! و گوش شیطون کر تا اونجا که من میدونم تا الان که از کسی ایرادی نگرفتند...
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God