ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
ذیل عنوان مشاوره در خصوص تشکیل پرونده های مهاجرت نیروهای ماهر فدرال می تونید مطالب مفیدی در این مورد پیدا کنید، در سایت cic.gc.ca هم چیزی هست به اسم self-assessment test که می تونید ببینید شرایط مهاجرت رو دارید یا نه.
باز خدا رو شکر سارا جون که این مدارک نشانه های مدیکالت است ...من فکر کنم برای کسایی مثل ما که قبل از مدیکال یک چک خیلی سفت و سخت داشتیم بعد از مدیکال زودتر ویزا بگیریم .... چون یکی از بچه ها بعد از مدیکال ایمیل گرفته بود که هنوز بک گراند چکش ادامه داره ... به قول کتی ما دبل چک شدیم و یک طورایی زیادی inprocess ...... دعا کن من و رادین و کتی هم خبرهای خوب بگیریم .....
درخواست آپدیت مدارک : 23th نوامبر 2011
کد:0811 دریافت مدارک توسط سیدنی: 8th Nov دریافت فایل نامبر: 22 Feb دریافت ایمیل از ورشو: 15th April
اغلب روزهای تعطیلی سفارت ها بر اساس تعطیلات رسمی کشوری هست که سفارت در آن وجود دارد مثلا سفارت کانادا در ایران نیمه شعبان و عید قربان تعطیل هست.
http://www.canadainternational.gc.ca...ez.aspx?view=d
یعنی روز 31 دسامبر از سرکار می رند توی خیابان فش فشه هوا می کنند برای سال نو!!!؟؟؟
یعنی الان چون 1 ژانویه یکشنبه شده 2 ژانویه رو تعطیل می کنند؟
فش فشه ها که شبه![]()
در مورد سفارتخانه ها البته کاملا درست میفرمایید. امسال هم دوم ژانویه بجای اول تعطیله.
کلا تعطیلات رسمی کانادا رو اینجا میتونید پیدا کنید. برای ایالتهای مختلف یک کمی فرق داره:
http://www.statutoryholidays.com
دوستان من یه سوال داشتم
آیا وقتی آپدیت صورتحساب تمکن مالی را بعد از مدیکال می خوان مال چند ماهه قبله یا می شه همون موقع توحساب پول ریخت و پرینت را از بانک گرفت؟و اگه حساب چند ماه را می خوان مال چه مدتی است 3 ماه یا 6 ماه؟
خیلی ممنون از راهنمایی و کمک شما
دوست عزیز من می دونم خیلی از دوستان و همین طور یکی از دوستان همین گروه که تازگیا پاس ریکوئست شدند ، فقط پرینت موجودی شون که همون موقع شارژ شده بود رو فرستادند چون تو ایمیل ویزا افیس اصلا صحبتی از چند ماه نبود و فقط گفتن گواهی تمکن مالی....اما خوب اصولا وکلا معتقدند محض محکم کاری باید گردش حساب ارائه بدید...ولی به نظر من بیشتر مهاجران فقط پرینت موجودی می فرستند نه گردش حساب! و گوش شیطون کر تا اونجا که من میدونم تا الان که از کسی ایرادی نگرفتند...
لندینگ در تورنتو July 2012
Thank God
علاقه مندی ها (Bookmarks)