سلام دوستان اگر یادتون باشه من قبل از اینکه مدیکالام بیاد درخواست CAIPSداده بودم که امروز جوابش برام اومدخیلی چیزای جالبی توش هست که چند تا مطلبش که جالب تر هست رو اینجا میزارم
اول اینکه تو محاسبه امتیازها به مدارک تحصیلی من ۲۲ امتیاز دادن من یک فوق دیپلم برق دارم بعدش لیسانس که اینرو ۲۲ امتیاز حساب کردن درحالی که همه فکر میکردیم 20امتیازه!
دوم اینکه امتیاز اقوام در کانادا رو با وجود اینکه مدارک داده بودم صفر حساب کردن و یه جورایی خدایی بوده که امتیاز کافی رو آوردم
اما خیلی جالبه هر اتفاقی که افتادارو ثبت کردن مثلا اون ایمیلی که زدم و جواب ندادن نوشته در خصوص وضعیت پرونده سوال کرده چون AOR رو تازه صادر کردیم احتیاجی به جواب نیست
بعد در خصوص امتیازها کاملا شرح داده که مدارک کافی بود یا نه و در مورد مدارک دایی همسرم نوشته که قانع نشدم که تو کانادا زندگی میکنه اما نوشته چون امتیاز کافی رو میاره احتیاجی به بررسی بیشتر نیست
اما ی چیز جالب انگار اینا هر ۵ ماه حدودا یک criminal چک انجام میدن چون هر ۵ ماه نوشته criminal check passed و تاریخ اعتبار تا ۴ ,۵ ماه بعد زده که این آخری رو هم متاسفانه زده expiredکه یعنی حتما باید دوباره چک بشه
در مورد ریزنمرات هم نوشته که دریافت شد و صحتشون مورد تائیده
حالا من اینا فقط به ذهنم رسید اگر کسی از دوستان مطلبی رو خواست که نگاه بکنم بهم بگهدر ضمن این فایل۳۵ صفحه هست
موفق باشین
علاقه مندی ها (Bookmarks)