صفحه 593 از 1254 نخستنخست ... 934935435835845855865875885895905915925935945955965975985996006016026036436931093 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,921 تا 5,930 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

سلام دوستان
    یک مشکلی واسم پیش اومده و اینکه 2 هفته بهد از اپدیت مدارکمون همسرم یک سفر کاری رفت هند و 1 ماه بعدشم مدیکالمون اومد نمیدونم چرا اصلا یادم نبود که سفرشو گزارش بدیم الانم تازه بعد از فرستادن پاسپورتا واسه ویزا یادمون اومده که چرا سفر رو خبر ندادیم .به نظرتون توی گرفتن ویزا مشکل واسمون ایجاد میشه؟
    NOC code:2151) - (application recieved:18 May) -( file number:7 july )-( in process :2 october)- (medical:27october,medical letter 22november) -(Medical results have been recieved: 18th dec)- (Pass Request:22 dec) (decision made:14 jan( visa received:26 jan

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsashojaee نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یک مشکلی واسم پیش اومده و اینکه 2 هفته بهد از اپدیت مدارکمون همسرم یک سفر کاری رفت هند و 1 ماه بعدشم مدیکالمون اومد نمیدونم چرا اصلا یادم نبود که سفرشو گزارش بدیم الانم تازه بعد از فرستادن پاسپورتا واسه ویزا یادمون اومده که چرا سفر رو خبر ندادیم .به نظرتون توی گرفتن ویزا مشکل واسمون ایجاد میشه؟
    نگران نباشید. سفر خارجی اونم ازنوع کوتاه مدتش اصلا جزو مواردی نیست که ازمون بخوان بهشون اطلاع بدیم. تنهادرصورتی لازمه که ازتون آپدیت تاریخچه سفراتون رو بخوان که براشون بفرستین. اگر سفر بیش از شش ماه داشتین، اونم قبل از ارسال عدم سوءپیشینه، اونوقت میبایستی ع.س.پ. هم میگرفتین. مطمئن باشین مشکلی پیش نمیاد.
    موفق باشین
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

سلام دوستان اگر یادتون باشه من قبل از اینکه مدیکالام بیاد درخواست CAIPSداده بودم که امروز جوابش برام اومدخیلی چیزای جالبی توش هست که چند تا مطلبش که جالب تر هست رو اینجا میزارم
    اول اینکه تو محاسبه امتیازها به مدارک تحصیلی من ۲۲ امتیاز دادن من یک فوق دیپلم برق دارم بعدش لیسانس که اینرو ۲۲ امتیاز حساب کردن درحالی که همه فکر میکردیم 20امتیازه!
    دوم اینکه امتیاز اقوام در کانادا رو با وجود اینکه مدارک داده بودم صفر حساب کردن و یه جورایی خدایی بوده که امتیاز کافی رو آوردم
    اما خیلی جالبه هر اتفاقی که افتادارو ثبت کردن مثلا اون ایمیلی که زدم و جواب ندادن نوشته در خصوص وضعیت پرونده سوال کرده چون AOR رو تازه صادر کردیم احتیاجی به جواب نیست
    بعد در خصوص امتیازها کاملا شرح داده که مدارک کافی بود یا نه و در مورد مدارک دایی همسرم نوشته که قانع نشدم که تو کانادا زندگی میکنه اما نوشته چون امتیاز کافی رو میاره احتیاجی به بررسی بیشتر نیست
    اما ی چیز جالب انگار اینا هر ۵ ماه حدودا یک criminal چک انجام میدن چون هر ۵ ماه نوشته criminal check passed و تاریخ اعتبار تا ۴ ,۵ ماه بعد زده که این آخری رو هم متاسفانه زده expiredکه یعنی حتما باید دوباره چک بشه
    در مورد ریزنمرات هم نوشته که دریافت شد و صحتشون مورد تائیده
    حالا من اینا فقط به ذهنم رسید اگر کسی از دوستان مطلبی رو خواست که نگاه بکنم بهم بگهدر ضمن این فایل۳۵ صفحه هست
    موفق باشین
    ویرایش توسط asraei : January 5th, 2012 در ساعت 05:07 PM

Junior Member

سلام دوستان
    asraei عزيز واقعا كه جالبه مخصوصا سيستم امتياز دهيشون . سوال اينجاست كه ايا اين افيسرها از روي قانون خاصي به پرونده ها امتياز ميدهند يا از روي سليقه اشون . اينطور كه از CAIPS شما معلومه كاملا سليقه اي هست
    حالا پس تكليف ما بيچاره ها با سليقه عجيب غريب اينها چيه؟
    راستي به ايميل وكيل من هم كه 23 دسامبر زده بود راجع به وضعيت ecas من ، هنوز جوابي ندادند . به نظر شما بهتر نيست من هم درخواست كيپس بدم يا بازم منتظر بمونم؟
    اگر درخواست از كانادا بدي بعد از چند روز جواب مياد؟
    Noc:1233__وضعيت در Decision Made:ecas
    دريافت مدارك در سيدني:2May__فايل نامبر:8Jun
    وصول در ورشو:28Jun__درخواست سابقه بيمه:17Nov

Senior Member Rarely آواتار ها

سلام
    امکان داره توضیح بدهید که CAIPS در مورد چیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط radin_arad نمایش پست ها
    سلام دوستان
    asraei عزيز واقعا كه جالبه مخصوصا سيستم امتياز دهيشون . سوال اينجاست كه ايا اين افيسرها از روي قانون خاصي به پرونده ها امتياز ميدهند يا از روي سليقه اشون . اينطور كه از CAIPS شما معلومه كاملا سليقه اي هست
    حالا پس تكليف ما بيچاره ها با سليقه عجيب غريب اينها چيه؟
    راستي به ايميل وكيل من هم كه 23 دسامبر زده بود راجع به وضعيت ecas من ، هنوز جوابي ندادند . به نظر شما بهتر نيست من هم درخواست كيپس بدم يا بازم منتظر بمونم؟
    اگر درخواست از كانادا بدي بعد از چند روز جواب مياد؟
    واقعا منم گیج شدم اصلا فکر نمیکردم اینجوری امتیازامو حساب کرده باشن،
    تازه یه چیز جالب دیگه که کشف کردم اینکه به سابقه کار من ۲۱ امتیاز دادن یعنی معادل ۴ سال در صورتی که من موقع ارسال مدارک ۳ سال و خورده ای سابقه کار داشتم اما وقتی که آفیسر داشته امتیازارو حساب میکرده ۴ سال رو رد کرده بودم که امتیازه اون موقع رو بهم داده،
    والا اگر درخواست بدین بد نیست اما واسه من یکم بیشتر از ۱ ماه طول کشید که جواب بیاد از کانادا رو نمیدونم میتونین از وکیلتون بپرسین اما در مورد پرونده شما من بازم معتقدم که به خاطر اتمام وقت این قضیه پیش اومده

نقل قول نوشته اصلی توسط Rarely نمایش پست ها
    سلام
    امکان داره توضیح بدهید که CAIPS در مورد چیه؟
    دوست عزیز CAIPS در واقع اطلاعات پروندتون هست شامل کدهایی که آفیسرهای مختلف تو مراحل مختلف روی پرونده شما گذاشتن ، شما هر وقت بخواین میتونین درخواست یه کپی از این اطلاعات کنین
    اگر اطلاعات کاملتری میخواین حتما یه سر به تاپیک مربوط به CAIPS بزنین
    موفق باشین

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsashojaee نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اصلا نگران نباشيد.اين چيزي نبوده که شما بايد اعلام ميکردين.ايشالا بزودي ويزاتون مياد.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    واقعا منم گیج شدم اصلا فکر نمیکردم اینجوری امتیازامو حساب کرده باشن،
    تازه یه چیز جالب دیگه که کشف کردم اینکه به سابقه کار من ۲۱ امتیاز دادن یعنی معادل ۴ سال در صورتی که من موقع ارسال مدارک ۳ سال و خورده ای سابقه کار داشتم اما وقتی که آفیسر داشته امتیازارو حساب میکرده ۴ سال رو رد کرده بودم که امتیازه اون موقع رو بهم داده،
    والا اگر درخواست بدین بد نیست اما واسه من یکم بیشتر از ۱ ماه طول کشید که جواب بیاد از کانادا رو نمیدونم میتونین از وکیلتون بپرسین اما در مورد پرونده شما من بازم معتقدم که به خاطر اتمام وقت این قضیه پیش اومده
    سلام آقاي asraei.مرسي از اطلاعتون.راستي ريز نمرات شمارو پس نفرستادن يا شما پيگيري نکردين؟
    در ضمن رادين عزيز به نظرم چند روزي صبر کنيد تا وکيلتون جواب ايميلشو بگيره.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    سلام دوستان اگر یادتون باشه من قبل از اینکه مدیکالام بیاد درخواست CAIPSداده بودم که امروز جوابش برام اومدخیلی چیزای جالبی توش هست که چند تا مطلبش که جالب تر هست رو اینجا میزارم
    اول اینکه تو محاسبه امتیازها به مدارک تحصیلی من ۲۲ امتیاز دادن من یک فوق دیپلم برق دارم بعدش لیسانس که اینرو ۲۲ امتیاز حساب کردن درحالی که همه فکر میکردیم 20امتیازه!
    دوم اینکه امتیاز اقوام در کانادا رو با وجود اینکه مدارک داده بودم صفر حساب کردن و یه جورایی خدایی بوده که امتیاز کافی رو آوردم
    اما خیلی جالبه هر اتفاقی که افتادارو ثبت کردن مثلا اون ایمیلی که زدم و جواب ندادن نوشته در خصوص وضعیت پرونده سوال کرده چون AOR رو تازه صادر کردیم احتیاجی به جواب نیست
    بعد در خصوص امتیازها کاملا شرح داده که مدارک کافی بود یا نه و در مورد مدارک دایی همسرم نوشته که قانع نشدم که تو کانادا زندگی میکنه اما نوشته چون امتیاز کافی رو میاره احتیاجی به بررسی بیشتر نیست
    اما ی چیز جالب انگار اینا هر ۵ ماه حدودا یک criminal چک انجام میدن چون هر ۵ ماه نوشته criminal check passed و تاریخ اعتبار تا ۴ ,۵ ماه بعد زده که این آخری رو هم متاسفانه زده expiredکه یعنی حتما باید دوباره چک بشه
    در مورد ریزنمرات هم نوشته که دریافت شد و صحتشون مورد تائیده
    حالا من اینا فقط به ذهنم رسید اگر کسی از دوستان مطلبی رو خواست که نگاه بکنم بهم بگهدر ضمن این فایل۳۵ صفحه هست
    موفق باشین
    باسلام دوست عزیز و ممنون از اینکه این اطلاعات رو در اختیار دوستان قرار می دهید . من یک سوال داشتم . تو CAIPS شما مشخص شده بعد از اتمام چه مرحله ای مدیکالتون ارسال شده؟ ممنونم