نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 86 از 589 نخستنخست ... 36767778798081828384858687888990919293949596136186586 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 851 تا 860 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط saham sahami نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان.امیدوارم که کار همه همون جوری که دوست دارن به سرعت پیش بره.امروز 2 ماه میشه که من مدارکم را تحویل پست دادم.می خواستم از دوستانم بپرسم که چه مدت طول میکشه که پرونده من بررسی بشه.به امید موفقیت واسه تک تک دوستان عزیز.با تشکر
    از وقتی مدارک به دست ویزا آفیس رسیده باشه در حال حاضر حدود 70 تا 80 روز زمان می بره که جواب رو دریافت کنین .
    too much love will kill you

سلام
    ببخشید به همراه فرم ها باید چک لیست دمشق رو هم بفرستم؟
    و اینکه تو فرم generic0008 باید برای national identity doc شماره شناسنامه باشه یا کارت ملی؟
    برای گواهی مالی اگر گردش 6 ماه واریز و برداشت ذکر شده باشه کافی؟یا اینکه ریز واریز و برداشت هم باید باشه جزو مدارک؟

دوستان خواهش میکنم یه جواب کامل به سوال من بدین. طی حدود ۵.۵ ماه که از اول جولای ۲۰۱۲ میگذره حدود ۶۷۸۰ به CIO رسیده. این یعنی متوسط ماهی ۱۲۰۰ تا. این یعنی

۱- هنوز حدود دو سه ماه دیگه وقت داریم مدارک بفرستیم ؟
    یا
    ۲- با توجه به به اینکه ۲، ۳ ماه طول میکشه file number بیاد، اون تعداد باقی مونده هم تا حالا به CIO رسیده و باید فرستادن مدارک رو موکول به سال بعد کنیم؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Neko نمایش پست ها
    دوستان خواهش میکنم یه جواب کامل به سوال من بدین. طی حدود ۵.۵ ماه که از اول جولای ۲۰۱۲ میگذره حدود ۶۷۸۰ به CIO رسیده. این یعنی متوسط ماهی ۱۲۰۰ تا. این یعنی

۱- هنوز حدود دو سه ماه دیگه وقت داریم مدارک بفرستیم ؟
    یا
    ۲- با توجه به به اینکه ۲، ۳ ماه طول میکشه file number بیاد، اون تعداد باقی مونده هم تا حالا به CIO رسیده و باید فرستادن مدارک رو موکول به سال بعد کنیم؟
    این جواب کامل رو چند بار گفتم . تا امروز 6780 پرونده بجز اونایی که تو صف بررسی هستن مثل خود من . با احتساب دو ماهی که تو صف هستن میشه حدود 8500 پس هنوز جا داره مدارکتون رو بفرستین ولی هر چه زود تر بهتر .

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    این جواب کامل رو چند بار گفتم . تا امروز 6780 پرونده بجز اونایی که تو صف بررسی هستن مثل خود من . با احتساب دو ماهی که تو صف هستن میشه حدود 8500 پس هنوز جا داره مدارکتون رو بفرستین ولی هر چه زود تر بهتر .
    دوستان اینکه دو ماه طول میکشه که توی کپ قرار بگیریم چقدر موثقه؟ این رو میدونم که برای دوستانی که جزو رشته های پر طرفدار بودن مثل 1122 و 3131 این اتفاق افتاده که یه صف طولانی داشتن، و طبیعی هم هست چون تو همون هفته های اول عملا 500 تا پرونده ارسال شده. ولی الان که همه اون رشته ها پر شدن دیگه سرعت ارسال پرونده شاید یک دهم اونموقع هم نباشه! و بنابراین احتمالا صف کوتاه تره. نمونش یکی از دوستهای خودم که پارسال زمانی برای 2151 اقدام کرد که 890 نفر پر شده بود و هفته ای هم حدود 35 نفر داشت پر میشد. ولی نه تنها اون، بلکه تا دوماه بعد از اون هم معمارها توی کپ 1000 نفره جا شدن!

علاوه بر این، آیا کسی به طور موثق خبر داره که زمانی که فایل نامبر میاد تازه توی کپ قرار میگیریم یا همون یکی دو هفته اول یه بررسی سریع میشه و توی کپ قرار داده میشیم و بعد میریم توی صف فایل نامبر؟
    ویرایش توسط arax30th : January 20th, 2012 در ساعت 06:40 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    cool down دوست عزیز. میدونم تاحالا چند بار شما فرمودین. ولی منم همین سوال arax30th رو دارم. زمانی که فایل نامبر میاد تازه توی کپ قرار میگیریم یا همون یکی دو هفته اول یه بررسی سریع میشه و توی کپ قرار داده میشیم و بعد میریم توی صف فایل نامبر؟ چون اونجا گفته شدهTotal complete applications received since July 1, 2011 . برداشت من اینکه صرف دریافت پرونده تو cap حساب میشه. گیج کنندست دیگه! منم دست خودم نیس خوب باید یه ماه صبر کنم. واسه همین نگرانم یکم. ممنون

رشته و دانشگاه
    Hydrology

cool down دوست عزیز. میدونم تاحالا چند بار شما فرمودین. ولی منم همین سوال arax30th رو دارم. زمانی که فایل نامبر میاد تازه توی کپ قرار میگیریم یا همون یکی دو هفته اول یه بررسی سریع میشه و توی کپ قرار داده میشیم و بعد میریم توی صف فایل نامبر؟ چون اونجا گفته شدهTotal complete applications received since July 1, 2011 . برداشت من اینکه صرف دریافت پرونده تو cap حساب میشه. گیج کنندست دیگه! منم دست خودم نیس خوب باید یه ماه صبر کنم. واسه همین نگرانم یکم. ممنون
    وقتی پول از حساب کریدت کارت برداشت بشه اون موقع جزو کپ حساب میشه در حال حاضر حدود 60 روز هست این زمان یعنی 60 روز بعد از رسیدن پرونده به سیدنی .

Senior Member

یه روش هم من قبلنا استفاده میکردم این بود که حدودا دو هفته بعد از ارسال مدارک زنگ میزدم cic و بهم میگفتن که اطلاعاتت وارد سیستم شده یا نه، که این هم میتونه علامتی برای قرار گرفتن در کپ باشه. البته نمیدونم که الان هم جواب میده یا نه، اگه بیشتر از دو هفته از ارسال مدارکتون گذشته امتحان کنید، نتیجه رو به ما هم بگید

Culture lives in everything we do

آخه مشکل اینجاست که نوشته Total COMPLETE applications ... ننوشته Total Eligible Applicatons. اگه توی راهنمای پر کردن فرمها توی خود سایت CIC یه نگاهی بندازین(Guide 7000)، نوشته بررسی پرونده ها چند مرحله داره. یکیش Completeness check هست، بعدیش Eligibility Review که قاعدتا فایل نامبر باید اینجا صادر بشه دیگه. چون دوستانی که امتیازشون نمیرسه فکر میکنم اصلا فایل نامبر نمیگیرین (؟). برای همین فکر میکنم چون گفته Total complete received applications، باید بعد از Completeness check توی آمار شمرده بشیم. و فکر میکنم اون چند تا رشته ای که خیلی زود پر شدن هم همین روال رو داشتن ولی به این دلیل دو ماه طول کشیده برن توی کپ که اوایل تعداد پرونده ها خیلی زیاد بوده و همین Completeness chck هم دو ماه طول میکشیده.

راستی خانم مینا شما به کدوم شماره زنگ میزدین که ببینین اطلاعاتتون وارد شده یا نه؟

سلام دوستان - من دارم برای خواهر اقدام می کنم - میخواهم بدونم که فرم additional dependent / declaration form رو هم باید پر کنیم ؟ 4 نفرند - پدر - مادر و 2 بچه - ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)