نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 375

موضوع: در خواست راهنمایی در مورد سوالات متفرقه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : در خواست راهنمایی در مورد سوالات متفرقه

نقل قول نوشته اصلی توسط Sina0077 نمایش پست ها
    100% می دونی بهترین دانشگاه های ایران کدومان.واسه پذیرش گرفتن اونطرف بیشتر صنعتی شریفو می شناسن و شاید تهران.واسه top 10 (اگه منظورت از یونی معتبر اینه) 100% باید یه دانشگاه خوب مثلا شریف بخونی تا 10% یا کمتر شانس داشته باشی(فقط استنفورد فرق داره که فک کنم رابطه خوبی با شریف داره)اگه منظورت به غیر این top10 هست اسم دانشگاه تاثیر زیادی تو پذیرش نداره و به عوامل دیگه ربط داره که تو تاپیکای دیگه نوشتن.
    ممنون....حالا به غیر دانشگاه های دولتی ...از بین آزاد و فنی و بقیه دانشگا ها کلا کدوم بنظرت معتبرتره..آخه دارم میگم که کنکور سراسری شاید نشه داد...
    سوال دیگه اینکه آیا می تونم برم از فنی کاردانی بخونم ایران و واسه لیسانس اقدام کنم؟....اونجوری شانس اپلایم چقده؟ و آیا اگه کارشناسیمو از دانشگاه خارجی باشم توی پذیرشم واسه ارشد تاثیر میذاره؟....
    خلاصه خلاصه : اگه نتونم کتکور سراسری بدم : بهترین مسیر و دانشگاه غیرسراسری و معتبرترین برای اخذ مدرک لیسانس به منظور اخذ پذیرش فوق لیسانس از یک دانشگاه معتبر(top 100) کدوم رو سفارش می کنین؟ آزاد...فنی...لیسانس خارج...؟....؟....؟....
    واقعا اسم دانشگاه جز top10 تاثیر زیادی نداره؟...یعنی با یه معدل بالا و کارای تحقیقاتی و مقالات و پروژه خوب حله؟!

راستی با حذف کنکور عملا یعنی دیگه کسی حق ورود به دانشگاه های دولتی رو نداره دوباره؟!
    ویرایش توسط civilarchitect : January 30th, 2012 در ساعت 04:05 PM