صفحه 57 از 232 نخستنخست ... 7474849505152535455565758596061626364656667107157 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Embedded and Intelligent Systems Halmstad University

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal_arj نمایش پست ها
    سلام، اگر گرفتن ویزای شما منوط به پرداخت شهریه هستش بله مثل نروژ (به هر حال ضرره ولی خوب وقتی میتونید با نرخ 1226 ارز بگیرید بعدا به دردتون میخوره)، اما اگر نیست میتونید قبل از پرداخت بگیرید. لازم نیست تا اون موقع صبر کنید. به صورت صوری (مثل آپلود صفحه خالی) در سایت نشا ثبت نام کنید و وقت بگیرید ، هر وقت مدارکتون آماده شد در سایت جایگزین کنید. ارز مسافرتی، دانشجویی و بیماران توسط بانکها به نرخ 1226 ارائه میشه.
    آقاي دانيال خيلي از راهنماييتون ممنونم. چند تا سوال رلاجع به راهنماييتون برام پيش اومد
    1- چون پذيرشم ارديبهشت مياد اگه الان كه سايت درست شد اطلاعات رو وارد كنم مجبورم دانشگاه رو صوري انتخاب كنم حالا تا ارديبهشت طول مي كشه پذيرش بياد و تا مرداد ويزا چون سوئد دير ويزا مي ده اون وقت تو اين فاصله طولاني كسي پروفايل رو چك نكنه و ببينه همه چي صوريه كلا كنسل بكنن نوبتم رو؟
    2- اگه نوبتم از زمان دريافت ويزا زودتر شد احيانا چي؟
    3- هنوز نمي دونم كه واسه سوئد بايد واسه ويزا گرفتن پول دانشگاه رو داد يا نه اما اگه فرض كنيم مثه نرو‍ژ باشه خوب من از كجا اين همه ارز آزاد بگيرم وقتي نمي فروشن و يا فاكتور نمي دن؟
    4- اگه مجبور شم پول دانشگاه رو اول با ارز آزاد تهيه كنم (با فرض رفع مشكلات فعلي) و بعدش ريال كافي واسه دريافت ارز دولتي كه سهميه ام هست نداشته باشم مي تونم هر چقدر كه مي تونم رو بگيرم و بقيه اش در طول سال يا واسه ترم دوم درخواست بدم؟ (يعني سوخت نمي شه؟)
    5- و سوال آخر اينكه اگه بتونم كسي رو پيدا كنم كه ارز لازم داره مي شه اين ارز رو بهش فروخت با يه سودكم؟ (منظورم سوئ استفاده نيست ها منظورم اينه كه اگه كمبود ريال داشته باشي مي شه به كسي ارزتو بفروشي و خريدار هم بتونه از فاكتور يا رسيد بانك تو استفاده كنه (چون رسيد ندي كه هيچكي نمي خره!!)
    خيلي سوال كردم ببخشيد خيلي هم اوضاع پيچيدست!!

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management Engineering - Polimi

آدرس جدید سامانه نشا :http://nesha.msrt.gov.ir/
    دقت کنید که حتما باید با مرورگر فایرفاکس این سامانه رو باز کنید.
    ویرایش توسط daniyal_arj : February 4th, 2012 در ساعت 02:24 PM
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management Engineering - Polimi

نقل قول نوشته اصلی توسط shelerance_f نمایش پست ها
    آقاي دانيال خيلي از راهنماييتون ممنونم. چند تا سوال رلاجع به راهنماييتون برام پيش اومد
    1- چون پذيرشم ارديبهشت مياد اگه الان كه سايت درست شد اطلاعات رو وارد كنم مجبورم دانشگاه رو صوري انتخاب كنم حالا تا ارديبهشت طول مي كشه پذيرش بياد و تا مرداد ويزا چون سوئد دير ويزا مي ده اون وقت تو اين فاصله طولاني كسي پروفايل رو چك نكنه و ببينه همه چي صوريه كلا كنسل بكنن نوبتم رو؟
    2- اگه نوبتم از زمان دريافت ويزا زودتر شد احيانا چي؟
    3- هنوز نمي دونم كه واسه سوئد بايد واسه ويزا گرفتن پول دانشگاه رو داد يا نه اما اگه فرض كنيم مثه نرو‍ژ باشه خوب من از كجا اين همه ارز آزاد بگيرم وقتي نمي فروشن و يا فاكتور نمي دن؟
    4- اگه مجبور شم پول دانشگاه رو اول با ارز آزاد تهيه كنم (با فرض رفع مشكلات فعلي) و بعدش ريال كافي واسه دريافت ارز دولتي كه سهميه ام هست نداشته باشم مي تونم هر چقدر كه مي تونم رو بگيرم و بقيه اش در طول سال يا واسه ترم دوم درخواست بدم؟ (يعني سوخت نمي شه؟)
    5- و سوال آخر اينكه اگه بتونم كسي رو پيدا كنم كه ارز لازم داره مي شه اين ارز رو بهش فروخت با يه سودكم؟ (منظورم سوئ استفاده نيست ها منظورم اينه كه اگه كمبود ريال داشته باشي مي شه به كسي ارزتو بفروشي و خريدار هم بتونه از فاكتور يا رسيد بانك تو استفاده كنه (چون رسيد ندي كه هيچكي نمي خره!!)
    خيلي سوال كردم ببخشيد خيلي هم اوضاع پيچيدست!!
    1. تا حالا که ثابقه نداشته این اتفاق بیفته، من خودم از همین روش استفاده کردم، آینده رو نمیتونم تضمین کنم!
    2. تا یه مدتی مثل یکی دو هفته نه اشکال نداره، اما نباید خیلی ازش بگذره!
    3. این مشکل فعلا راه حل خاصی نداره متاسفانه! باید یه جوری تهیه کنید!
    4. مستقیما به بانک مربوط میشه، اما بعید میدونم بسوزه، باید باهاشون مذاکره کنید.
    5. مسلما از رسید شما کس دیگه ای نمیتونه استفاده کنه، اما خیلی ها هستن که بدون رسید هم میخرن و بلدن چه جوری خرجش کنن! باید دنبال اونا بگردین. ولی پیشنهاد من اینه که ارزی که میخرید رو اصلا نفروشین!!!!
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

نقل قول نوشته اصلی توسط arman65 نمایش پست ها
    اين كه باز نميشه
    با هيچ مرورگري
    اول برو تو همین سایت قدیم http://nesha.msrt.ir/ بعد اونجا لینک جدید موجود هست و از اون استفاده کن
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

Junior Member

قابل توجه کسانیکه هنوز ایران هستند و برای بار اول می خوان خارج شن در صورتیکه شرایط زیر رو دارین بصورت حضوری مراجعه کنید و درخواست کتبی بدین به آقای موسوی ( مسئول اداره اعزام با هزینه شخصی)

1- گواهی پذیرش قطعی دارن
    2-گواهی پرداخت شهریه دارن
    2-در سایت نشا قبلا ثبت نام کردن
    3- دارای ویزا و بلیط هستند
    4-کمتر از 1 ماه به تاریخ پروازشون باقی مونده.

برای جلو انداختن تاریخ می تونین درخواست بدین

Junior Member

سلام به همه
    من از وزارت علوم یه نامه خیلی رسمی (با امضای معاون دانشجوئی فعلی) دارم که نوشته دانشگاهم مورد تاییده. آخه تولیست وزارت علوم نبود و من قبل اومدن این نامه رو گرفتم و اومدم. حالا هم تو لیست دانشگاهها تو سایت نشا هم ممکنه نباشه (الان که سایت بسته اس و معلوم نیست). میتونم یه دانشگاه دگه رو بزنم بعدا با نشون دادن اون نامه ازشون بخوام نامه به بانکو بدن؟ مشکلی پیش نمیاد؟ ضمنا دانشگاه من آمریکاس. مرسی

Junior Member

بچه ها من الان تو سایت نشا ثبت نام کردم 2 هفته دیگه هم بلیط دارم.بهم اصلن تاریخ نداد که کی مراجعه کنم.در ضمن من بین لیسانس و فو ق لیسانسم 5 سال فاصله هست که تو سایت زده باید حد اکثر یک سال باشهوحالا به نظرتون راهی هست؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط parvin_nrz نمایش پست ها
    بچه ها من الان تو سایت نشا ثبت نام کردم 2 هفته دیگه هم بلیط دارم.بهم اصلن تاریخ نداد که کی مراجعه کنم.در ضمن من بین لیسانس و فو ق لیسانسم 5 سال فاصله هست که تو سایت زده باید حد اکثر یک سال باشهوحالا به نظرتون راهی هست؟
    در مورد سوال اول اینکه بعد از ثبت نام در سایت نشا باید بری قسمت درخواست ها و درخواست معرفی نامه به بانک رو بدی که در اون صورت بهت وقت میدن. جتما باید این کار رو بکنی وگرنه در نوبت دهی قرار نمیگیری و به کارات رسیدگی نمیشه.
    موفق باشی

نقل قول نوشته اصلی توسط parvin_nrz نمایش پست ها
    کجا این رو نوشته که بین لیسانس و فوق لیسانس نباید بیشتر از یکسال فاصله باشه؟

من فکر می کنم این مربوط به متقاضیان استفاده از معافیت تحصیلی هست که فکر می کنم با آی دی که شما دارید از این قاعده مستثنی هستید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط a5403895 نمایش پست ها
    کجا این رو نوشته که بین لیسانس و فوق لیسانس نباید بیشتر از یکسال فاصله باشه؟

من فکر می کنم این مربوط به متقاضیان استفاده از معافیت تحصیلی هست که فکر می کنم با آی دی که شما دارید از این قاعده مستثنی هستید.
    تو سایت نشا