صفحه 756 از 1467 نخستنخست ... 2566567067467477487497507517527537547557567577587597607617627637647657668068561256 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,551 تا 7,560 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Manchester- PhD student

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است

Hi everybody
    I have applied to immigrate to Canada as permanent resident in February 2006 (London office).

In April 2008 I have been asked for the entire documentation. Then my file was transferred to Damascus in August 2008 for the selection decision and finalization as at that time I was in Iran.

My application was again transferred to the Canadian Embassy in Warsaw, Poland for processing in April 2010. They mentioned that the purpose for this transfer was to expedite the processing of my application. In August 2010 Warsaw office asked me to update my documents. . I sent all the requested documents in October 2010. When I asked about my status, they said that background checks are ongoing and that they will be in contact with me in due time.

Member SSN2007 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Allameh tabatabaei .English literature

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed1075 نمایش پست ها
    Hi everybody
    I have applied to immigrate to Canada as permanent resident in February 2006 (London office).

In April 2008 I have been asked for the entire documentation. Then my file was transferred to Damascus in August 2008 for the selection decision and finalization as at that time I was in Iran.

My application was again transferred to the Canadian Embassy in Warsaw, Poland for processing in April 2010. They mentioned that the purpose for this transfer was to expedite the processing of my application. In August 2010 Warsaw office asked me to update my documents. . I sent all the requested documents in October 2010. When I asked about my status, they said that background checks are ongoing and that they will be in contact with me in due time.
    Welcome to club Saeed.We're all on the same boat.In the case of news,we are the ones we've been waiting for.
    شروع پروسه در دمشق:12 اپريل 2007

Member
    رشته و دانشگاه
    General physician-Tehran

دیروز با یکی از هم دانشگاهی های سابق که چند سالی است امریکاست و 2006 اقدام کرده (دمشق) صحبت کردم برای انها هم مدیکال نفرستادند.
    FILE NUMBER:JUNE 2006-UPDATE:OCT 2010-MEDICAL EMAIL:14 FEB 2012- MEDICAL RECEIVED TO LONDON :23 FEB 2012,PASSPORT REQUEST:4,APRIL,VISA:07,MAY 2012

Junior Member

بوده که مدرکی که مشاور شما برای شما فرستاده جعلی بوده؟ ایشون جواب دادند که در ایمیل جدیدی که پس از برکناری مشاورشون از ورشو دریافت داشتند،ورشو ادعا کرده که با دانشگاه ایشون مکاتبه کرده و دانشگاه مهر روی مدرک ایشون رو تایید نکرده و گفته که این مهر به ما تعلق نداره.نکته جالب اینجاست که این دوستمون خودشون در جریان نبودند که مشاور نامرد براشون مدرک تقلبی با یک عنوان شغلی و تحصیلی جعلی پست کرده.طبق فرمایش ایشون،رشته واقعی خودشون اون موقع امتیاز میاورده.حالا چرا وکیل این کار رو کرده خودش جای سوال داره که نمیخوام بهش بپردازم!! ولی نکته مهمش اینجاست که ورشو با دانشگاه تماس داشته.من قبلا همچین چیزی رو نشنیده بودم.فکر میکنم این رویه جدیده.چون اگر قرار بر این بود که خودشون استعلام بکنند پس چه اجباری به تایید دادگشتری و ریزنمرات و ... این حرفها بود که ما فرستادم؟! به نظر من جدیدا و با روشن شدن قضیه تقلب و جعل و این حرفها،روی بکگراند ماها دقت بیشتری دارند میکنند و همین امر باعث این همه طولانی شدن شده.دوستمون antigone که تازه جواب کیپسشون اومده،سکیوریتی چکشون جوابش اومده ولی هنوز جواب بکگراند چک نیومده.[/QUOTE]

اگه اینجور باشه که شما میگید باشه بنظر من تا 3012 هم مذیکال برای ما نمی اید.اونوقتی که این حرفها نبود 6-7 سال طول می کشید چه برسه به این وضعیت .بنظر من بعید بخواهند واسه همه این اینطور بک گراند چک بکنند.

Senior Member alirezaei1984 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس برق و الکترونیک UQAM-ETS

نقل قول نوشته اصلی توسط CAROLINN نمایش پست ها
    بوده که مدرکی که مشاور شما برای شما فرستاده جعلی بوده؟ ایشون جواب دادند که در ایمیل جدیدی که پس از برکناری مشاورشون از ورشو دریافت داشتند،ورشو ادعا کرده که با دانشگاه ایشون مکاتبه کرده و دانشگاه مهر روی مدرک ایشون رو تایید نکرده و گفته که این مهر به ما تعلق نداره.نکته جالب اینجاست که این دوستمون خودشون در جریان نبودند که مشاور نامرد براشون مدرک تقلبی با یک عنوان شغلی و تحصیلی جعلی پست کرده.طبق فرمایش ایشون،رشته واقعی خودشون اون موقع امتیاز میاورده.حالا چرا وکیل این کار رو کرده خودش جای سوال داره که نمیخوام بهش بپردازم!! ولی نکته مهمش اینجاست که ورشو با دانشگاه تماس داشته.من قبلا همچین چیزی رو نشنیده بودم.فکر میکنم این رویه جدیده.چون اگر قرار بر این بود که خودشون استعلام بکنند پس چه اجباری به تایید دادگشتری و ریزنمرات و ... این حرفها بود که ما فرستادم؟! به نظر من جدیدا و با روشن شدن قضیه تقلب و جعل و این حرفها،روی بکگراند ماها دقت بیشتری دارند میکنند و همین امر باعث این همه طولانی شدن شده.دوستمون antigone که تازه جواب کیپسشون اومده،سکیوریتی چکشون جوابش اومده ولی هنوز جواب بکگراند چک نیومده.

اگه اینجور باشه که شما میگید باشه بنظر من تا 3012 هم مذیکال برای ما نمی اید.اونوقتی که این حرفها نبود 6-7 سال طول می کشید چه برسه به این وضعیت .بنظر من بعید بخواهند واسه همه این اینطور بک گراند چک بکنند.[/QUOTE]

سلام
    دوستان به نظر من و با وجود این همه شواهد راحت میشه فهمید که اینا همه بازی های خودشون هست منظورم کانادایی هاست. البته منکر نمی شم که کارهای خلاف دیگران تاثیر بدی در دیدگاه افیسر ها دارد اما
    اکثرا بازی خودشون هست تا کسانی رو وارد کشور کنند که بدرد وضعیت فعلیشون بخورند.
    اگه قرار به جک کردن بکگراند هست چرا کار کسانی که تازه اقدام می کنند ۱ ساله ۱.۵ ساله تموم می شه. فرق ماها با اونا چیه؟
    اگر به چک کردن هست باید برای همه یکسان طول بکشه!!! اما هستند کسانی که امسال اقرام کردند و رفتند.
    واقعا نمی دونم چی باید یه این شرایط گفت!!!!!!
    تا زمانی که سواد , پشتکار , وقت و این فروم ( applyabroad ) هست, استفاده از وکیل اشتباه محض است.

ApplyAbroad Hero

با سلام
    دوستان نمی دونم شما پارسال این موقع عضو فروم بودید یا نه .اگر که بودید که حتما یادتونه اگر هم نبودید به صفحات اون موقع یه نگاه بندازید ,زمانی بود که خیلی از دوستان مدیکال را ارسال کرده بودند و با گذشت 5 -6 ما پاس ریکوئست نمی آمد و مثل همین الان انواع و اقسام تحلیل ها اتفاق میافتاد.هیچ کس بهتر از ما هایی که اینجا هستیم ما را درک نمیکنه.هر کسی هم مشکلات خودش را داره .حتی منی که دارم این را می نویسم در حال حاضر کوه مشکلاتی هستم که این پروسه طولانی برام بوجود آورده و فکر می کنم دوستانی هم که قبلا نوشته بودن خوب خودتون به دلخواه انتخاب کردید و اجباری در این کار نبوده یکم کم لطفی میکنن.به هر حال میخواستم از همه دوستان خواهش کنم یه چند وقت هیچ تحلیلی در مورد تاریخ ها و نحوه رسیدگی به پرونده های ما که بعضا مال گذشته های دوره انجام ندیم و صبر کنیم ببینیم چه اتفاقی میافته چون من خودم به شخصه معتقدم الان در حال بررسی پرونده های جدید هستن و از اونها آپدیت میخوان و بعد سراغ پرونده های ما میان.

سلام،

بعد از این همه استرس و مصیبت برای مهاجرت، حالا ایمیل هم شده قوز بالا قوز. از پنج شنبه دیگه نمی تونم ایمیل یاهو و جی میل و استتوس رو چک کنم. علتشم بلوک شدن سایتهای سکیور که با پروتکل اچ تی تی پی اس کار می کنند هست. به نظرتون برای این که رابطه ما با بخش مهاجرت سفارت کانادا در آنکارا حفظ بشه چکار باید کنیم؟ فکر کنم هر دو ماه یه سر باید بریم ترکیه . خوبیش اینه می تونیم یه اکانت توی بانکهای ترکیه باز کنیم و هر بار 5000 تا دیپازیت کنیم

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

سلام
    نزدیک 17 ماهه آپدیت فرستادیم ولی خبری نیست از مدیکال. بنظرتون اگه بتونم یک جاب آفر از شرکتی کانادایی برای خودم یا همسرم بگیرم تأثیری داره؟ می گن گرفتن جاب آفر خودش 8 ماه طول می کشه.درسته؟ لطفا" راهنمایی کنین.
    ویرایش توسط bahar2006 : February 12th, 2012 در ساعت 12:54 AM
    مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar2006 نمایش پست ها
    سلام
    نزدیک 14 ماهه آپدیت کردم ولی خبری نیست از مدیکال. بنظرتون اگه بتونم خودم به جاب افر از شرکتی کانادایی بگیرم تأثیری داره؟ می گن گرفتن جاب آفر خودش 8 ماه طول می کشه.درسته؟ لطفا" راهنمایی کنین.
    چرا 14 ماه؟طبق امضاتون که میشه 16 ماه یا حداقل 15 ماه؟! جاب آفر خودش خیلی مکافات داره و خیلی هم زمان میبره.

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

انقدر در این وضعیت فریز مونده ایم که حساب زمان از دستمون خارج شده! گرفتن جاب آفر چقدر زمان می بره؟ با این اوضاع که اصلا" معلوم نیست پرونده هامون کی بررسی بشه. اگر دو ماه هم بکشه باز خوبه.
    مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم