صفحه 64 از 232 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Member
    رشته و دانشگاه
    UPC

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

اگه بخوام اسم شعبه ای که درخواست دادم رو عوض کنم میتونم یکبار دیگه تو سایت تقاضا بدم یا اگه 2تا تقاضا باشه قبول نمیکنن؟ آخه بانکی که اول تقاضا دادم ارز نداره

گربه دستش به گوشت نمیرسه، میگه پییییف بو گند میده.......

نقل قول نوشته اصلی توسط boy_icelol نمایش پست ها
    آقا کسی می دونه جریان چیه!! من 2 نوبت داشتم توی سایت نشا واسه اسفند ماه، بعد از چند روز الان که رفتم تو سایت لیست درخواست هام خالی بود، و واسه اطمینان یه درخاست تازه کردم؛ که بهم یه نوبت واسه مردادماه داد! الان توی لیست درخواست هام فقط همین 1 درخواست هست! کسی تاحالا مشکل من واسش پیش اومده!!!
    ما هم یک نوبت برای نیمه اسفند داشتیم. اما الان اصلا وارد حسابمون نمی شه! باز خدا را شکر که برای شما وارد حساب می شه. نمی دونم چرا وارد نمی شه شماره یوزر و پسورد درسته اما بعد از وارد کردن هیچ اتفاقی نمی افته! نهایتا می گه شما پسورد فراموش کردید و لینک برای بازیابی پسورد می ده! اونجا هم که من ایمیل و شماره پرونده را وارد می کنم . می گه چنین اکانتی ثبت نشده است. واقعا معرکه است بعد از این همه بدبختی برای جور کردن مدارک و آپلود کردن و گرفتن نوبت حالا می گه اکانتی ثبت نشده است. به مسول سایت هم ایمیل زدم هنوز جوابی نداده. نمی دونم برای دیگران هم چنین مشکلی پیش اومده یا فقط حساب ما را بستند؟!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط پری سیما نمایش پست ها
    ما هم یک نوبت برای نیمه اسفند داشتیم. اما الان اصلا وارد حسابمون نمی شه! باز خدا را شکر که برای شما وارد حساب می شه. نمی دونم چرا وارد نمی شه شماره یوزر و پسورد درسته اما بعد از وارد کردن هیچ اتفاقی نمی افته! نهایتا می گه شما پسورد فراموش کردید و لینک برای بازیابی پسورد می ده! اونجا هم که من ایمیل و شماره پرونده را وارد می کنم . می گه چنین اکانتی ثبت نشده است. واقعا معرکه است بعد از این همه بدبختی برای جور کردن مدارک و آپلود کردن و گرفتن نوبت حالا می گه اکانتی ثبت نشده است. به مسول سایت هم ایمیل زدم هنوز جوابی نداده. نمی دونم برای دیگران هم چنین مشکلی پیش اومده یا فقط حساب ما را بستند؟!!
    انگار بانک اطلاعاتی سایتشون مشکل پیدا کرده و مقداری از اطلاعات حذف شده، منم ایمیل زدم و هیچ جوابی دریافت نکردم، خدایی ما چرا باید دچار این همه بدبختی و استرس باشیم، این همه پیچ و خم و گرفتاری، کسی هم پاسخ گو نیست، سال به سال 100 مشکل جدید درست می شه

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

دیروز دوست من که اینجا (آمریکا) فول فاند هست برای خودش و خانومش 9000 دلار از بانک ملی شعبه فرودگاه گرفت ...
    اشتغال به تحصیلش تایید سفارت نشده بود و چون فول فاند بود رسید پرداخت نداشت ... اینارو داره جور میکنه که بره 7500 تا مابقیشو بگیره ...
    درضمن نوبت هم از وزارت علوم برای تیر ماه داشت ولی دو هفته پیش مادرشون همینجوری رفتن وزارت و نامرو گرفتن !!

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

Junior Member

Angry پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    دیروز دوست من که اینجا (آمریکا) فول فاند هست برای خودش و خانومش 9000 دلار از بانک ملی شعبه فرودگاه گرفت ...
    اشتغال به تحصیلش تایید سفارت نشده بود و چون فول فاند بود رسید پرداخت نداشت ... اینارو داره جور میکنه که بره 7500 تا مابقیشو بگیره ...
    درضمن نوبت هم از وزارت علوم برای تیر ماه داشت ولی دو هفته پیش مادرشون همینجوری رفتن وزارت و نامرو گرفتن !!
    من به این نتیجه رسیدم اینجا تو ایران شما نیازمند تر ین فرد باش پارتی نداشته باشی سرت بی کلاه میمونه...

بقول یکی از دوستام بابت ارز بهم گفت "دلت خیلی خوشه" ...."من که خودم رو گول نمیزنم و الاف این کاغذ بازیها نمیکنم".....بخدا الان میبینم عقلی که ایشون داره من داشتم تا حالا منظومه شمسی رو گرفته بودم...

اقا اگر برین ان شا... ادامه تحصیل دادین ...کنارش ادم گارسونی بشه ولی منت حاتم طایی رو نکشه!!!!!!انگار میخوان ارز رایگان به قشر دانشجو بدبخت بدن.....

نمیدونم من اینها رو نوشتم حداقل اگه از وزارت علوم نوشته منو میخونه بدونه چقدر دانشجوی نیازمند داریم....

تازه میخواد با تک نرخی شما ارز بخره نه رایگان...
    تو اخبار شنیدم .... وزارت علوم گفته دانشجو ها برگردند ما 200 هزار تا جای خالی داریم.....

این سایت نشا بیشتر جنبه اماری داره که ببینن چقدر دانشجو از ایران خارج میشه و بس

واقعا متاسفم

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

نقل قول نوشته اصلی توسط Phylesis نمایش پست ها
    من به این نتیجه رسیدم اینجا تو ایران شما نیازمند تر ین فرد باش پارتی نداشته باشی سرت بی کلاه میمونه...

بقول یکی از دوستام بابت ارز بهم گفت "دلت خیلی خوشه" ...."من که خودم رو گول نمیزنم و الاف این کاغذ بازیها نمیکنم".....بخدا الان میبینم عقلی که ایشون داره من داشتم تا حالا منظومه شمسی رو گرفته بودم...

اقا اگر برین ان شا... ادامه تحصیل دادین ...کنارش ادم گارسونی بشه ولی منت حاتم طایی رو نکشه!!!!!!انگار میخوان ارز رایگان به قشر دانشجو بدبخت بدن.....

نمیدونم من اینها رو نوشتم حداقل اگه از وزارت علوم نوشته منو میخونه بدونه چقدر دانشجوی نیازمند داریم....

تازه میخواد با تک نرخی شما ارز بخره نه رایگان...
    تو اخبار شنیدم .... وزارت علوم گفته دانشجو ها برگردند ما 200 هزار تا جای خالی داریم.....

این سایت نشا بیشتر جنبه اماری داره که ببینن چقدر دانشجو از ایران خارج میشه و بس

واقعا متاسفم
    اشتباه میکنی ... پارتی در کار نبوده ... تمام دوستان من تو این چند وقت وضعیت مشابهی داشتند ... حداقل 7-8 نفرشون تو این یک ماه دلار گرفتن ولی این آخری دوست صمیمی من هست و اطلاعات دقیق ازش گرفتم..

شما اگه بشینی تو خونه و خودتو درگیر نکنی دلار نمیاد در خونت !! وقتی حقته برو بگیر!! مادر ایشونو راه نمیدادن... شروع کرده دادو بیداد که بچه ام اونجا بی پول مونده اگه دلار بهش ندم فلان میشه و ... فول فاند هم ربطی به دلار نداره... اون 9000 تا خرج زندگیه و اصلا براش رسید پرداخت شهریه نمیخوان ... ویزای دانشجویی آمریکا گرفتن هم خودش نشون میده که طرف اونجا دانشجو هست !! خانومش هنوز ایرانه و اصل ویزارو نشونشون دادن ...

شما هم بجای دلسرد کردن بچه ها پاشو برو حقتو بگیر ... دادن که هیچ ندادن به زور

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    اشتباه میکنی ... پارتی در کار نبوده ... تمام دوستان من تو این چند وقت وضعیت مشابهی داشتند ... حداقل 7-8 نفرشون تو این یک ماه دلار گرفتن ولی این آخری دوست صمیمی من هست و اطلاعات دقیق ازش گرفتم..

شما اگه بشینی تو خونه و خودتو درگیر نکنی دلار نمیاد در خونت !! وقتی حقته برو بگیر!! مادر ایشونو راه نمیدادن... شروع کرده دادو بیداد که بچه ام اونجا بی پول مونده اگه دلار بهش ندم فلان میشه و ... فول فاند هم ربطی به دلار نداره... اون 9000 تا خرج زندگیه و اصلا براش رسید پرداخت شهریه نمیخوان ... ویزای دانشجویی آمریکا گرفتن هم خودش نشون میده که طرف اونجا دانشجو هست !! خانومش هنوز ایرانه و اصل ویزارو نشونشون دادن ...

شما هم بجای دلسرد کردن بچه ها پاشو برو حقتو بگیر ... دادن که هیچ ندادن به زور
    ببخشید اگر من روحیه م خشن نباشه چکار باید بکنم؟؟؟؟
    امدیم یکی از دوستو اشنای خودمونو سپر بلا کردیم و بجرم اخلال در فلان گرفتنش اونوقت بازم زبان زور جوابگو میشه!!!!!!

من درخواستم همشو دادم اولا اصلا نوبت بمن ندادن نوشته در دست بررسی اونم بعد از 2-1 ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    میخواستم شعبه عوض کنم دیدم اصلا به هیچ صراطی این سایت مستقیم نیست!!!!!

امیدوارم دوستان دلسرد نشن شما ها تلاش خودتون را بکنید ....من که بخیل نیستم......
    اصلا تو ایران پارتی بازی نمیشه...!!!!!!

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Phylesis نمایش پست ها
    ببخشید اگر من روحیه م خشن نباشه چکار باید بکنم؟؟؟؟
    امدیم یکی از دوستو اشنای خودمونو سپر بلا کردیم و بجرم اخلال در فلان گرفتنش اونوقت بازم زبان زور جوابگو میشه!!!!!!

من درخواستم همشو دادم اولا اصلا نوبت بمن ندادن نوشته در دست بررسی اونم بعد از 2-1 ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    میخواستم شعبه عوض کنم دیدم اصلا به هیچ صراطی این سایت مستقیم نیست!!!!!

امیدوارم دوستان دلسرد نشن شما ها تلاش خودتون را بکنید ....من که بخیل نیستم......
    اصلا تو ایران پارتی بازی نمیشه...!!!!!!
    خود بنده در حدود 2 ماه پیش و اوج شلوغی های وزارت علوم، نامه رو در 1 روز 2 بار عوض کردم و در واقع در جمع 3 بار عوض کردم...

ماجرا از این قرار هم بود که حدود 3 ماه پیش بنده رفتم وزارت علوم و بسیار بسیار خلوت بود و نامه رو برای بانک گرفتم اما بانک 1 ماه بازی درآورد و من آخر دیدم این بانک ارز بده نیست..بنده همر فتم نامه رو عوض کنم که خبر ررسید از روز قبلش نوبتی شده و باید ساعت 3 یا 4 صبح رفت اونجا و وقت گرفت برای اون روز..حالا اون روز تمام بر این مشکلات 2 سری وقت برای اون روز داده بودند...یک سری خود دفتر وقت داده بود و یک سری نگهبانی...حالا بماند و روی تمام در و دیوار وزارت علوم زده بود نامه عوض نمیشه....بنده رفتم اول گفتند اصلا وقت نمیدیم...بعد گفتند عوض نیمکنیم...بعد گفتند برو فردا بیا...باز پافشاری کردم که مسافرم و نمیتونم صبر کنم...نامه برام صادر شد اما بنده یادم رفت ازشون بخوام اسم شهر رو بزنند..با بانک همون لحظه تماس گرفتم و گفتم مشکلی نیست؟ گفت چرا هست باید اسم شهر رو بزنند این بار بازم نامه رو دادم داخل و بعد از 2 ساعت دوباره نامع عوض شده رو گرفتم...

الانم که اعلام شده دیگه نیازی به مراجعه حضوری نیست و مستقیم نامه رو میفرستن برای بانک حالا مشکلی چیه؟

پ.ن: اون روز حراست به یک نفر سیلی زد مردم جمع شدند و اعتراض کردند و....در هر صورت دیگه نیازی هم نیست شما خشن باشید یا نباشید...مشکل حل شده است و تا 20 روز آینده نامه ها صادر میشه و مستقیما به بانک و شعبه مورد نظر ارسال میشه...
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

دوستان من تو نشا ثبت نام کردم ولی سوالی برام پیش اومده.قسمتی که برای درخواست نامه به بانک باید گواهی اشتغال به تحصیلو آپلود کنیم من چون هنوز نرفتم نامه پذیرشمو آپلود کرذم.درسته؟

Junior Member

آقا ما این گواهی اشتغال به تحصیلمون نمی رسه به فردا وقت وزلرت علومم هم واسه فرداس..بعدش اگه برم بهم نامه رو می دن؟کسی می دونه؟