صفحه 67 از 232 نخستنخست ... 17575859606162636465666768697071727374757677117167 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 661 تا 670 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management Engineering - Polimi

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط amin666j نمایش پست ها
    سلام
    میتومیم پول شهریه دانشگاه که سال پیش پرداخت کردیم رو دریافت کنیم?
    خیر، فقط ترم یا سال جاری.
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط amin666j نمایش پست ها
    سلام
    رسید شهریه دانشگاه رو باید ببریم وزارت بهداشت ونامه بگیریم یا مستقیم میتونیم بریم بانک؟
    وزارت بهداشت داستانش کلا فرق داره با وزارت علوم، به اینجا مراجعه کنید.
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh.sadr نمایش پست ها
    سلام، چطوری میشه با سایت نشا مکاتبه کرد؟من درخواستمو 2 ماه پیش واسه بانک سپه زدم،ولی الان میگن فقط بانک ملی یا ملت ارز میدن! تو سایتم نمیشه عوض کرد.
    زمانی که تشریف بردید وزارت خانه برای نامه، قبل از انکه مدارکتون رو تحویل بدید بگید که میخواید نام بانکتون رو عوض کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghazal1361 نمایش پست ها
    دوست عزیز نگران نباشین. روزی که نوبتتون است و میرین وزارت علوم همونجا به مسئولش آقای قاسمی میگین و اون براتون نامه رو به اسم بانک ملی یا هر بانکی که می خواین می زنه.
    مرسی...ولی چیزی که هست اینا تو سایت اعلام کردن که دیگه نیازی به مراجعه حضوری نیست و نامه ها ایمیل میشه!

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh.sadr نمایش پست ها
    مرسی...ولی چیزی که هست اینا تو سایت اعلام کردن که دیگه نیازی به مراجعه حضوری نیست و نامه ها ایمیل میشه!
    تا اونجا که من متوجه شدم امروز هم مردم با مراجعه حضوری نامه ها رو دریافت میکردن. یعنی این طرح ارسال نامه ها عملی نشده هنوز.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

درود ...

من تجربۀ شخصی و بلایی که سرم اومده رو براتون میگم تا حواستون باشه مثل من اشتباه نکنید ...

من بعد از اینکه تو آذر نامۀ ترم سومم رو که فرستاده بودم ایران ، وزارت علوم تو نامه اش به بانک اشتباهاً دوره رو از بهمن تا خرداد 91 زده بود ... در صورتی که باید از مهر تا بهمن میزد یعنی همون ترم سوم من ... حالا الان که پدرم نامۀ ترم چهارمم رو همین چند روز پیش از وزارت علوم گرفته و برده بانک ، اونجا تو بانک گفتن شما قبلاً گرفتین ... یعنی اشتباهی که وزارت علوم کرده رو من تاوانش رو پس دادم ... گویا دیگه زیر بار هم نمیرن ... اعصاب من رو گند زدن بهش ...

حواستون به تاریخ ها باشه خلاصه ...

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_mc نمایش پست ها
    درود ...

من تجربۀ شخصی و بلایی که سرم اومده رو براتون میگم تا حواستون باشه مثل من اشتباه نکنید ...

من بعد از اینکه تو آذر نامۀ ترم سومم رو که فرستاده بودم ایران ، وزارت علوم تو نامه اش به بانک اشتباهاً دوره رو از بهمن تا خرداد 91 زده بود ... در صورتی که باید از مهر تا بهمن میزد یعنی همون ترم سوم من ... حالا الان که پدرم نامۀ ترم چهارمم رو همین چند روز پیش از وزارت علوم گرفته و برده بانک ، اونجا تو بانک گفتن شما قبلاً گرفتین ... یعنی اشتباهی که وزارت علوم کرده رو من تاوانش رو پس دادم ... گویا دیگه زیر بار هم نمیرن ... اعصاب من رو گند زدن بهش ...

حواستون به تاریخ ها باشه خلاصه ...
    این روز ها وزارت علوم خیلی شلوغه. رای همین خیلی وقت نمیزارن که جواب بدن. نامه قبلی رو وزارت علوم رو از بانک بگیرید و ببرید وزارت علوم. تاریخ صدور نامه شما قبل از آغاز ترم چهارمتون هست، در حالی که وزارت علوم پیشاپیش نامه صادر نمیکنه.
    بانک حق داره که ارز نمیده. سعی کنید از وزارت علوم یه نامه بگیرید که توش نوشته باشن نامه قبلی رو اشتباه صادر کردن. من که فکر میکنم مشکل قابل حله و نیازی به نگرانی نیست. فقط 2 - 3 روز دوندگی داره
    توصیه میکنم که با آقای موسوی در مرحله اول صحبت نکنید چون وقت ندارن. من اگه جای شما بودم با یکی از کارمندهای همون بخش که سرش خلوته مشورت میکردم و میزاشتم اون راهنماییم کنه تا بتونید از طریق اون حرفتون رو به گوش همکارهاش که سرشون شلوغ تره برسونید.

راستی قضیه تاریخ اشتباه برای من هم پیش اومده که باید ببینم میتونن نامه رو عوض کنن یا نه
    دوستان نامه رو با دقت مطالعه کنید قبل از اینکه از وزارت علوم خارج بشید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

رشته و دانشگاه
    آلمان

نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
    این روز ها وزارت علوم خیلی شلوغه. رای همین خیلی وقت نمیزارن که جواب بدن. نامه قبلی رو وزارت علوم رو از بانک بگیرید و ببرید وزارت علوم. تاریخ صدور نامه شما قبل از آغاز ترم چهارمتون هست، در حالی که وزارت علوم پیشاپیش نامه صادر نمیکنه.
    بانک حق داره که ارز نمیده. سعی کنید از وزارت علوم یه نامه بگیرید که توش نوشته باشن نامه قبلی رو اشتباه صادر کردن. من که فکر میکنم مشکل قابل حله و نیازی به نگرانی نیست. فقط 2 - 3 روز دوندگی داره
    توصیه میکنم که با آقای موسوی در مرحله اول صحبت نکنید چون وقت ندارن. من اگه جای شما بودم با یکی از کارمندهای همون بخش که سرش خلوته مشورت میکردم و میزاشتم اون راهنماییم کنه تا بتونید از طریق اون حرفتون رو به گوش همکارهاش که سرشون شلوغ تره برسونید.

راستی قضیه تاریخ اشتباه برای من هم پیش اومده که باید ببینم میتونن نامه رو عوض کنن یا نه
    دوستان نامه رو با دقت مطالعه کنید قبل از اینکه از وزارت علوم خارج بشید.
    امروز رفتن ولی نتیجه نداده ... زیر بار نرفتن فعلاً ... امیدارم حل بشه ... زیر بار اشتباه خودشون هم نمیرن ... عجب جماعتین اینا
    ممنون از راهنمایی شما

Junior Member

وزارت علوم برای من هم با نامه اشتغال به تحصیل ترم 3 نامه دریافت ارز برای ترم 4 داد و گفتن دیگه واسه ترم پاییز 2011 نمیدن به هیچکس
    اشتباه نبوده این قضیه و بخشنامه داشتن ظاهرا

رشته و دانشگاه
    آلمان

نقل قول نوشته اصلی توسط iman kh نمایش پست ها
    وزارت علوم برای من هم با نامه اشتغال به تحصیل ترم 3 نامه دریافت ارز برای ترم 4 داد و گفتن دیگه واسه ترم پاییز 2011 نمیدن به هیچکس
    اشتباه نبوده این قضیه و بخشنامه داشتن ظاهرا
    چه جالب ... بقیه هم همین وضع رو دارن ؟؟ ارز ندارن بدن ... همه این بازی ها واسه همینه !