من خودم سری قبل که نامه بردم (2 نامه یکی واسه ترم 3 و یکی واسه هزینه های زندگی) حدود 12000 دلار گرفتم ... فکر کنم واسه همین تاریخ رو برام از بهمن تا خرداد زدن و دیگه میگن نمیدیم ... یعنی همش رو یه جا دادن
دوستات کسی میدونه برای تابستون ارز میدن یا نه؟ آخه من شروع ترمم May میشه! (منبع موثق لطفا)
دوستان من فردا شب پرواز دارم برا ملبورن، اما بالاخره دیروز موفق شدم ارز رو بگیرم.
نکته جالب این بود که امروز از وزارت علوم باهام تماس گرفتن گفتن برای کدوم شعبه و چه تاریخی می خوای نامه بگیری !!!! من وقتم 27 فروردین بود و یه هفته پیش ناممو با کلی بدبختی گرفتم....
فکر کنم تماس ها شروع شده و دارن نوبتها رو می ندازن جلو.
سلام.
برای گرفتن ارز وزارت علوم میگه ویزا تو بیار ، در حالیکه سفارت استرالیا میگه شهریه ی ترم اولتو یا علی الحساب 10000 دلار باید بریزی به حساب دانشگاهت !
من چجوری الان باید ارز دولتی بگیرم ؟؟؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید که بدجوری گیر کردم.
سلام دوستان.
اگه ارز دانشجویی بگیریم، می تونیم ارز مسافرتی هم بگیریم یا فقط یکیش را میشه گرفت؟
عذرخواهی وزارت علوم از دانشجویان به خاطر مشکلات دریافت ارز تحصیلیhttp://www.mehrnews.com/fa/NewsDetai...NewsID=1536050
این خبر رو بخونید آمار جالبی داره:
هم اکنون بیش از 22 هزار نفر جهت دریافت نامه معرفی به بانک برای دریافت ارز دانشجویی ثبت نام کرده و حدود 13 هزار نامه معرفی صادر شده همچنین 9 هزار نفر نیز در نوبت هستند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)