1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
سلام، دوستاني كه متاهل هستند و تازه فايل نامبر گرفتن، آيا در نامهاي كه براي شما اومد يك فايل نامبر (Application Number) بود يا براي هر عضو خانواده يك فايل نامبر جداگانه اختصاص داده بودند؟ UCI چطور؟
NOC: 4151 _ CIO: 26 Sep 2011 _ PER: 20 Dec 2011 _ RBVO: 9 Jan 2012, Warsaw _ AOR: 16 Jan 2012 _ In Process: 23 Jan 2012 _ MR: 25 Apr 2012 _ PR: 25 Sep _ Visa: 2 Oct 2012
در راهنما نوشته که مدت زمان کاری پاره وقت متناسب با میزان کار در نظر گرفته خواهد شد یعنی از اونجا که تمام وقت 37.5 ساعت در هفته در نظر گرفته میشه اگر کسی هفته ای 30 ساعت کار کرده باشه تعداد روزهای سابقه با این میزان کار هفتگی در 30/37.5 یا 0.8 ضرب میشود البته این مورد برای ساعات کاری بیش از 37.5 (مثلا 40) انجام نمیگردد.
اما بهتره جهت اطمینان روزهای کاری پاره وقت را معادل نصف تمام وقت در نظر گرفت.
نکته مهم دیگه اینکه سابقه کار پاره وقت فقط در دوره فوق لیسانس و بالاتر و 2 سال آخر لیسانس مورد قبول است و سال های ابتدایی لیسانس و یا کاردانی تایید نمیگردد.
اگر کسی برای اولین بار مدارکش رو ارسال کرده باشه و هیچ ایمیلی هم از CIC دریافت نکرده باشه چطور میتوان فهمید که قبول شده یا نه؟
آیا باید مدت زمان خاصی رو منتظر بوده باشه یا مثلا 45 روز بعد از دریافت مدارکش در CIC هم میتونه اون رو پیگیری کنه؟
دوستان اینجا کسی هست که هم تو 29 تایی هم تو 38 تایی اقدام کرده باشه ؟؟؟/ من الان که ایکیس رو باز کردم دیدم دوتا این پراسس دارم اول زهره ام آب شد بعد که بازش کردم دیدم اینو نوشته We received your application for permanent residence on January 10, 2012. که مشخصا مربوط به پرونده 29 تایی من هست . حالا چرا به هر دو یه فایل نامبر رو دادن نمیدونم و امیدوارم واسم دردسر نشه چون من واقعا تو یه کد رشته کاری دیگه ثبت نام کردم . بوده که به دوستان یه فایل نامبر واسه دو تا پرونده داده بشه ؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)