صفحه 82 از 232 نخستنخست ... 32727374757677787980818283848586878889909192132182 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 811 تا 820 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط rafigh82 نمایش پست ها
    من با مراجعه به سایت نشا و خواندن «سوالات متداول» کمی گیج شدم.
    اگر کسی ثبت نام دانشگاه را انجام داده باشد با داشتن گواهی اشتغال به تحصیل میتواند ارز را دریافت کند.
    ولی کسانی که برای بار اول میخواهند از کشور خارج شوند و هنوز ثبت نام نکرده اند، چطور می توانند ارز دریافت کنند؟ آیا باز هم باید از سایت نشا وقت گرفت؟
    گفته شده که داشتن ویزا برای این دسته از دانشجویان کافی است. ولی فرض کنید که ویزای شما قبل از تاریخی که نوبت گرفته اید آماده شود. و یا وقتی که نوبت شما می شود هنوز ویزای شما آماده نباشد.
    آیا دوستان تجربه ای دارند؟
    بله اگر شما ثبت نام دانشگاه را انجام دادی و ویزات هم آماده هست میتونی بری و ارزت را بگیری اما ازت چک یا سفته یا سند میگیره بانک به عنوان ضمانت و 6 ماه بهت مهلت میده که اشتغال به تحصیلت را بهشون برسونی
    البته مدرکی که ضمانت میگیرن باید برای شخصی باشه که در ایران باشه
    اگه ویزات آماده نباشه باید صبر کنی تا آماده بشه در غیر اینصورت ارز بهت نمیدن

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_mc نمایش پست ها
    خوب دوست عزیز می تونی از این کپی یه اسکن بگیری و بزاری این جا تو سایت که بقیه هم این بخشنامه دستشون باشه و مشکلشون حل شه ؟؟
    اتفاقا موقعی که بخشنامه رو تو وزارت علوم گرفتم همین موضوع تو ذهنم بود ولی وقتی بعد از مراجعه به ده بانک، یازدهمی بهم ok داد منم دستپاچه شدم تمام مدارکم یکجا بهش دادم. بخشنامه رو واحد فتوکپی طبقه اول وزارت خونه هر کس که بره بهش میدن 10 تاهم بخوای میدن. بازم شرمنده که نتونستم اینجا بزارمش
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamazi نمایش پست ها
    بله اگر شما ثبت نام دانشگاه را انجام دادی و ویزات هم آماده هست میتونی بری و ارزت را بگیری اما ازت چک یا سفته یا سند میگیره بانک به عنوان ضمانت و 6 ماه بهت مهلت میده که اشتغال به تحصیلت را بهشون برسونی
    البته مدرکی که ضمانت میگیرن باید برای شخصی باشه که در ایران باشه
    اگه ویزات آماده نباشه باید صبر کنی تا آماده بشه در غیر اینصورت ارز بهت نمیدن
    ممنون بابت پاسخ
    منظورتون از ثبت نام همون نامه ی پذیرش هست؟ من که از اینجا نمی تونم ثبت نام کنم!
    اینطور که من متوجه شدم، با داشتن نامه پذیرش و ویزا میشه رفت و ارز را گرفت؟ یعنی نیاز به وقت نیست؟ نامه ای از وزارت علوم نیاز نیست؟
    کوچ تا چند؟ مگر می شود از خویش گریخت؟
    بال، تنها غم غربت به پرستوها داد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rafigh82 نمایش پست ها
    ممنون بابت پاسخ
    منظورتون از ثبت نام همون نامه ی پذیرش هست؟ من که از اینجا نمی تونم ثبت نام کنم!
    اینطور که من متوجه شدم، با داشتن نامه پذیرش و ویزا میشه رفت و ارز را گرفت؟ یعنی نیاز به وقت نیست؟ نامه ای از وزارت علوم نیاز نیست؟
    شما باید اول تو سایت نشا ثبت نام کنی همه مدارکت را آپلود میکنی اونجا البته اسکن کن بعد
    بعد از ثبت نام سایت نشا 1 تاریخ واسه مراجعه بهت میده
    سر اون تاریخ میری وزارت علوم نامه بانک میگیری بعد میری بانک البته با پول و همون مدارک و نامه وزارت
    بعد بانک بهت به مقداری که خودشون طبق هزینه تحصیل و مخارج زندگی دانشجویی تعیین شده در کشور مقصد ازت پول میگیرن و بهت ارز میدن
    بعد تو سایت هم که خواستی ثبت نام کنی چون ازت اشتغال به تحصیل میخواد میتونی به جاش همون پذیرشت را آپلود کنی
    اصلا برو 1 سر تو سایت نشا خودت متوجه میشی
    بازم اگر سوالی بود من و بقیه دوستان پاسخ میدیم

Junior Member

سلام.من اگه الان با این نامه فقط شهریه ام را بگیرم ٬ ماه آینده می تونم هزینه زندگی ام را بگیرم یا باید باز برم تو نوبت؟ آخه نتونستم همشو الان جور کنم دمه عید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط malma نمایش پست ها
    سلام.من اگه الان با این نامه فقط شهریه ام را بگیرم ٬ ماه آینده می تونم هزینه زندگی ام را بگیرم یا باید باز برم تو نوبت؟ آخه نتونستم همشو الان جور کنم دمه عید
    سلام دوست عزیز
    شما در هر ترم فقط 1 بار میتونی نامه معرفی به بانک بگیری

Junior Member

من ترم قبل ارز گرفتم . بانک به والدین ارز رو بدون وکالت میده. این صحبت جدید دوستان در مورد وکالت به والدین صحت داره؟ قانون جدیده؟ اگه تجربه دارید لطفا جواب بدید

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط geramio نمایش پست ها
    من ترم قبل ارز گرفتم . بانک به والدین ارز رو بدون وکالت میده. این صحبت جدید دوستان در مورد وکالت به والدین صحت داره؟ قانون جدیده؟ اگه تجربه دارید لطفا جواب بدید
    نه یان قانون جدید نیست..من وقتی ارز رو گرفتم از اونجا که طرف فردی بود که واقعا قصد کمک داشت..گفت یادت نره که یک وکالت بدی به بقیه که بیان جای تو ارز رو بگیرن...
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Senior Member vahideabdolazi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    iut

سلام بچه ها. یه سوال؟ یورو هم می دن یا این که فقط دلار می دن؟ اگه دلار می دن فقط آمریکا می دن یا کانادا هم می دن؟

بعد این که من اگه خارج باشم، چه طوری این پول رو می تونم داشته باشم؟ یعنی مثلا سالی x دلار می دن، من ممکنه تا دوسال برنگردم، چه طوری می تونم این پول رو بگیرم و ازش استفاده کنم؟ خصوصا حالا که بانگ مرکزی تحر..یمه؟!
    آیا خانوادم باید برن تو وقت تایین شده و مراجعه کنند و پول رو بگیرن یا این که حتما خودم باید باشم؟
    (آخه من ویزام فوقش مرداد می آد، واسه قبت نام هم روادید لازمه دیگه، اول شهریور هم باید کانادا باشم. خوب با این جسابی که چند ماه میریم تو نوبت، که من طرفای مهر دست کم نوبتم می شه!!!)
    آیا خانوادم باید بگیرن و به جایی بدن حواله کنه؟ مثلا به صرافی ها باید بدن؟ اون وقت این کار رو می کنند سرافی ها در صورتی که پول رو از خودشون نخریدیم؟ چه قدر پول می گیرن برای این کار؟
    بعد این که آیا سقف داره؟ این سقفش بستگی به کشو ر و شهریه و ... داره یا برای همه یه جوره؟
    هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
    از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
    توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vahideabdolazi نمایش پست ها
    سلام بچه ها. یه سوال؟ یورو هم می دن یا این که فقط دلار می دن؟ اگه دلار می دن فقط آمریکا می دن یا کانادا هم می دن؟

بعد این که من اگه خارج باشم، چه طوری این پول رو می تونم داشته باشم؟ یعنی مثلا سالی x دلار می دن، من ممکنه تا دوسال برنگردم، چه طوری می تونم این پول رو بگیرم و ازش استفاده کنم؟ خصوصا حالا که بانگ مرکزی تحر..یمه؟!
    آیا خانوادم باید برن تو وقت تایین شده و مراجعه کنند و پول رو بگیرن یا این که حتما خودم باید باشم؟
    (آخه من ویزام فوقش مرداد می آد، واسه قبت نام هم روادید لازمه دیگه، اول شهریور هم باید کانادا باشم. خوب با این جسابی که چند ماه میریم تو نوبت، که من طرفای مهر دست کم نوبتم می شه!!!)
    آیا خانوادم باید بگیرن و به جایی بدن حواله کنه؟ مثلا به صرافی ها باید بدن؟ اون وقت این کار رو می کنند سرافی ها در صورتی که پول رو از خودشون نخریدیم؟ چه قدر پول می گیرن برای این کار؟
    بعد این که آیا سقف داره؟ این سقفش بستگی به کشو ر و شهریه و ... داره یا برای همه یه جوره؟
    سلام،
    قسمت اول سوالتون در سوالات متداول همین انجمن پاسخ داده شده. به مختصر پاسخ شما اینه که پول رو، قانونا به شرط داشتن وکالتنامه، به پدر مادر هم میدن. البته همیشه داشتن حساب بانکی مشترک با پدر مادر به متقاضیان توصیه میشه.
    در خصوص قسمت دوم سوالتون هم باید بگم که صرافی ها مشکلی ندارن و ارزی که ازشون خریداری نشده باشه رو به قیمت خرید ارز آزاد میخرن، و به قیمت فروش مجددا بهتون میفروشن و بعد حواله میکنن. و البته یه کارمزد هم میگیرن خوش به حالشون!
    در خصوص حواله کردن هم اگه سوالی بود میتونید مطالبی در تاپیکهای انتقال وجه نقد پول پیدا کنید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...