صفحه 83 از 232 نخستنخست ... 33737475767778798081828384858687888990919293133183 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 821 تا 830 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
    سلام،
    قسمت اول سوالتون در سوالات متداول همین انجمن پاسخ داده شده. به مختصر پاسخ شما اینه که پول رو، قانونا به شرط داشتن وکالتنامه، به پدر مادر هم میدن. البته همیشه داشتن حساب بانکی مشترک با پدر مادر به متقاضیان توصیه میشه.
    در خصوص قسمت دوم سوالتون هم باید بگم که صرافی ها مشکلی ندارن و ارزی که ازشون خریداری نشده باشه رو به قیمت خرید ارز آزاد میخرن، و به قیمت فروش مجددا بهتون میفروشن و بعد حواله میکنن. و البته یه کارمزد هم میگیرن خوش به حالشون!
    در خصوص حواله کردن هم اگه سوالی بود میتونید مطالبی در تاپیکهای انتقال وجه نقد پول پیدا کنید.
    البته میلاد جان به نظرم باید سعی کنیم جلوی این کارشون رو بگیریم...در حال حاضر داشتن دلار به صورت کاغدی غنیمته..و ما هم چون معامله پایاپای هست...فقط باید پول حواله رو بپردازیم.... این وسط شاید شما چیزی حدود 1 ملیون تومان ضرر کنید..فقط برای جواله کردن یک پول ناقابل 10 هزار دلاری...البته من هنوز توی این پروسه قرار نگرفتم...
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Member
    رشته و دانشگاه
    IT - Cleveland State

Junior Member

اینا قرار بود نامه هارو بفرستن به مراکز استان ها. دیروز من رفتم دانشگاه تبریز یه اعلامیه زده بودن که نامه برا ارز دانشجویی اینجا نمیدن و باید برین تهران.
    میشه یه نفر بگه اینجا چه خبره؟!
    یه لیست وزارت علوم تو سایتش گذاشته بود که اسم بنده هم تو اون لیست بود. من منتظر پذیرشم هستم که هنوز نرسیده. اگه پذیرش توی سفارت مربوطه ممهور نشه ارزو می تونم بگیرم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

من پدرم رفته بانک شهرستان طرف گفته امروز به ما زنگ زدن گفتن به کسانی‌ که توی نامه شون اسم بانک نیومده، ارز ندید. برید چند روز دیگه بیاید.
    می‌خواستم ببینم کسی‌ میدونه باید چه کار کنیم؟

Junior Member

ارز دانشچویی رو بایستی از قرودگاه بانکش گرفت یا ایتکه خونواده می تونه بره از بانک داخل شهر بگیره

Senior Member سپهر آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط scoter0 نمایش پست ها
    ارز دانشچویی رو بایستی از قرودگاه بانکش گرفت یا ایتکه خونواده می تونه بره از بانک داخل شهر بگیره
    تا الان که داخل شهر بوده.
    .You tried your best and you failed miserably. The lesson is never try." H.S"

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial man نمایش پست ها
    من پدرم رفته بانک شهرستان طرف گفته امروز به ما زنگ زدن گفتن به کسانی‌ که توی نامه شون اسم بانک نیومده، ارز ندید. برید چند روز دیگه بیاید.
    می‌خواستم ببینم کسی‌ میدونه باید چه کار کنیم؟
    جالبه بانک ملی به من هم امروز همین حرف را زد در صورتی که من مدارکم را بشون قبلا نشون داده بودم و تایید کردند فقط گفتند فلان روز بیا که دلار بت بدیم. امروز رفتم می گن باید اداره کل به ما دستور بده تا به بدون اسم بانک ها بدیم در ضورتی که تا روز قبلش بدون مشکل به نامه هایی که بدون اسم بانک بود ارز می دادند ! نمی دونم کی پاسخ گو هست؟؟

دوستان این بخش نامه ای که می گند درش به بانک ها دستور دادند که بدون اسم شعبه به دانشجوها ارز بدهد کجاست؟ کسی کپی اش را داره تو ی سایت بگذاره؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط malma نمایش پست ها
    سلام دوستان...پدرم نامه من را روز جمعه گرفته.حالا که به بانک مراجعه کرده اند وکالتنامه خواسته اند.مگر برای والدین هم وکالتنامه می خواهند؟من ایران نیستم باید چکار کنم؟
    هیچم وکالت نامه نمی خواد. شما با بازرسی بانک تماس بگیرید و موضوع رو اطلاع بدید. اینکه گفته وکالت نامه بیار می خواد بپیچونه. قرار نیست که ارز مجانی شما رو بدن به پدرتون؛ ازشون پول می گیرن و یه پول دیگه بهشون میدن. خانواده من واسه من ماه پیش ارز گرفتند البته به اونا هم گیر دادند و قبلا هم بخودم گفته بود که وکالت نامه بده به والدین ولی نیازی به وکالت نامه نیست.
    ویرایش توسط abcdeng : February 28th, 2012 در ساعت 02:45 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط tufarqan نمایش پست ها
    اینا قرار بود نامه هارو بفرستن به مراکز استان ها. دیروز من رفتم دانشگاه تبریز یه اعلامیه زده بودن که نامه برا ارز دانشجویی اینجا نمیدن و باید برین تهران.
    میشه یه نفر بگه اینجا چه خبره؟!
    یه لیست وزارت علوم تو سایتش گذاشته بود که اسم بنده هم تو اون لیست بود. من منتظر پذیرشم هستم که هنوز نرسیده. اگه پذیرش توی سفارت مربوطه ممهور نشه ارزو می تونم بگیرم؟
    میشه لطفا لینک لیست وزارت علوم رو اینجا بزارید؟ ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    -

سلام دوستان می خواستم ببینم که برای بانک فقط باید نامه وزارت علوم رو برد؟ دیگه مدرک دیگه این نمی خوان یا بانک هم یک بار دیگه ویزا این چیزا رو چک می کنه؟