صفحه 85 از 232 نخستنخست ... 35757677787980818283848586878889909192939495135185 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 841 تا 850 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط Wolferl نمایش پست ها
    کسی بوده رفته باشه دانشگاه تبریز و گرفته باشه؟ظاهرا یکی از بچه ها رفته و پیچوندنش . من متاسفانه آدرس قسمتی که باید مراجعه بشه رو گم کردم. من الان اسمم تو این لیست هست و مدارکم هم آماده ان. باید چیکار کنم؟ تهران بودم وزارت علوم نرفتم که میام از تبریز میگیرم!
    این آدرسی که لیست اسم شهرهای زیر هست
    ارومیه همدان تبریز شیراز اصفهان کرمانشاه مشهد اهواز بابلسر

http://iranscholarship.msrt.ir/news/...12-02-15-09-07

با تشکر از توضیحات AGHSIN

دوستان لطفا اگر کسی تصویر بخشنامه بانک مرکزی در خصوص "عدم نیاز به درج نام شعبه در نامه معرفی به بانک" را دارد، لطفا زحمت بکشد و در وبسایت بگذارد چون برای شهرستانیها مراجعه به وزارت علوم تنها برای گرقتن کپی این بخشنامه ، مقدور نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط AGHSIN نمایش پست ها
    شما برو وزارت علوم کپی بخشنامه بانک مرکزی رو بگیر همون طبقه اول واحد فتوکپی بهت میده 50 تومن هم پول کپی میگیره. بعد اونو به بانک نشون بده اگر قبول نکرد زنگ بزن بازرسی بانک ملی و در نهایت بازرسی بانک مرکزی اینو تو وزرات علوم دکتر مسلمی مدیر کل بورس و اعزام دانشجو به ما گفت همچنین گفت اگر بانک مقاومت کرد بگین روی همین بخشنامه بنویسه که ما به این شکل یعنی بدون نام دلار نمیدیم بعد با اون میشه پدر اون شعبه رو در آورد چون خلاف دستورالعمل بانک مرکزی داره کار میکنه. من خودم بخشنامه رو داشتم ولی همون روز دادم به بانک. اگر هم کسی بخشنامه رو داره اینجا اپلود کنه که خیلی خوب میشه. تاریخ بخشنامه 2 اسفند 90 هست واسه همین خیلی بانکها هنوز خبر ندارن.
    ای دوست عزیز ... کار ما از این حرف ها گذشته
    اون کپی رو که گرفته بودم همون روز . زنگ زدم به بازرسی بانک ملی به شماره 88902169 , یارو گفت : بله ! درست میگن . من واحد ارزیمون هم صحبت کردم میگه چیزی به ما ابلاغ نشده , باید بانک ملی هم یه شعبه ها ابلاغ کنه ! ... گفتم آقا بخشنامه بانک مرکزی جلو منه ! ... گفت : پس برو بازرسی بانک های ملی شمال تهران , این بخشنامه رو هم ببر , اونا ابلاغ کنن دیگه !!

فکرشو بکنید من با یه فتوکپی برم بخشنامه بانک مرکزی رو به بانک ملی ابلاغ کنم !

اسکنر ندارم متاسفانه وگرنه این برگه رو آپلود می کرد . به هر حال , درست میشه احتمالا . فعلا دارم از طریق شهرستان اقدام می کنم ببینم چی میشه . اونجا مشتری هستیم شاید بهتر باهامون تا کنن .

البته درصد آگاهی مسئولین بانک تو شهرستان هم فوق العادست . طرف میگه باید پذیرشت به تایید سفارت ایران در کانادا برسه ! ... گفتم خانوم من ترم اولمه , هنوز نرفتم که ... خلاصه باید یه دستور العمل بانک مرکزی رو هم ببرم اونجا نشونشون بدم .

توصیه پشت نویسی خوب بود . ممنون. فکر کنم جواب بده .

Junior Member

سلام

اگر من ارز دانشجویی بگیرم می تونم با فاکتور بانک از ایران خارج کنم؟ چون سقف ارز 5 هزار دلاره. اگر اجازه خروج ارز با فاکتور ممکن هست من می تونم از دوستم بخوام تا برام بیاره؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan2011 نمایش پست ها
    سلام

اگر من ارز دانشجویی بگیرم می تونم با فاکتور بانک از ایران خارج کنم؟ چون سقف ارز 5 هزار دلاره. اگر اجازه خروج ارز با فاکتور ممکن هست من می تونم از دوستم بخوام تا برام بیاره؟
    شما برو چند تا پست قبلی را بخون این موضوع نوشته شده نمیتوانم دوباره جواب بدم چون اخطار میگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط پری سیما نمایش پست ها
    این آدرسی که لیست اسم شهرهای زیر هست
    ارومیه همدان تبریز شیراز اصفهان کرمانشاه مشهد اهواز بابلسر

http://iranscholarship.msrt.ir/news/...12-02-15-09-07
    یادمه اول تو این صفحه آدرس جاهایی که باید تو شهرها مراجعه بشه رو زده بود ولی الان فقط آدرس ارومیه موجوده

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    master of statistics payam noor unuiversity of Tehran

با این حال و خوندن این همه پست ظاهرا کسی موفق نشده که بگیره . پس همش حرفه.

هر دم از این باغ بری می رسد!

دوستان انگار امروز بخش نامه شده که دیگه ارز رو به دانشجو ندن و به جاش به یه حساب خارج از ایران واریز کنن، تازه برای بعضی از کشور ها ... و بعضی از کشور های دیگه هم که اسمشون توی لیست نیست باید صبر کرد تا دید چی بخش نامه میشه ...

Senior Member esf11 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط programming_ma نمایش پست ها

دوستان انگار امروز بخش نامه شده که دیگه ارز رو به دانشجو ندن و به جاش به یه حساب خارج از ایران واریز کنن، تازه برای بعضی از کشور ها ... و بعضی از کشور های دیگه هم که اسمشون توی لیست نیست باید صبر کرد تا دید چی بخش نامه میشه ...
    میشه لطف کنید منبع بدید. لیست اون کشور ها؟ آخه چرا؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط programming_ma نمایش پست ها

از كجا شنيديد؟ليست كشورها كدومند؟
    لطفا خبر اينقدر خلاصه و ناقص نديد