گزینه 1
ولی اگه دانشگاه آنلاین ریکام داره ، بیشتر میپسندند که ریکام ها رو آنلاین اساتید بفرستن !
گزینه 1
ولی اگه دانشگاه آنلاین ریکام داره ، بیشتر میپسندند که ریکام ها رو آنلاین اساتید بفرستن !
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
سلام دوستان،من کلی وقت نیست دارم دنبال دانشگاه توی کانادا میگردم،میشه کسی راهنماییم کنه که دانشگاه انگلیسی زبان نزدیک شهرِ مونترال وجود داره یا نه؟میخوام شبکههای کامپیوتری بخونم.
سلام من دانشجوی رشته مهندسی شیمی (پتروشیمی) هستم از دانشگاه آزاد . الآن ترم آخرم و معدلم 17 هست. یک ثبت اختراع دارم و 3 4 تا گواهینامه ی رسمی و از شرکت های خارجی جهت شرکت در چند سمینار.
3 4 تا توصیه نامه از استادهایی از دانشگاه خودم و دانشگاه های دولتی دیگه،یک توصیه نامه از شرکتی که 6 ماه توش کار کردم، یک توصیه نامه از یک موسسه حمایت از کودکان که زیر نظر سازمان ملل هست و همچنین یک توصیه نامه از یکی از مدیران ارشد یک شرکت چند ملیتی در استرالیا. با فرض داشتن مدرک آیلتس ( که دارم حسابی می خونم) با نمره 7 .
می خواستم بدونم که آیا شانس گرفتن فاند یا بورسیه از کدوم کشور رو می تونم داشته باشم؟ کانادا شدنیه یا اینکه باید سراغ کشور های دیگه برم. "
در یک رشنه ی مرتبط یا همین رشته ی خودم در مقطع مستر"
اگر کانادا یا هیچ کشور بدرد بخوری شانس گرفتن فاند ندارم منو راهنمایی کنید که لازمه چکار کنم که تا 6 ماه آینده که فارغ آلتحصیل میشم با نهایتا یک سال دیگه بتونم اون کارها رو انجام بدم کارهایی انجام یا مدارکی رو جمع کنم که شایسته ی دریافت فاند یا بورسیه بشوم.
با تشکر از شما
سلام
من رشته ام نرم افزار کامپیوتر بوده ولی هیچ علاقه ای به ادامه تحصیل در این رشته را ندارم.می خواستم برای معماری اقدام کنم با توجه به اینکه از طریق کار و حرفه اقدام کرده ام و فایل نامبرم 2 هفته است که آمده .می خواستم بدانم آیا بهتره مدرکم را در یک کالج به روز کنم یا از اول بروم دانشگاه و رشته مورد علاقه ام را بخونم؟
در ضمن هزینه کالج برای به روز رسانی مدرک با هزینه دانشگاه برای شروعی جدید را هم تقریبی لطفا بگید
ممنون
سلام
می خواستم بدونم شهریه دانشگاه های کانادا تو چه رنجی هستش ؟؟ یه عدد ثابت نمی خوام چون می دونم متغیره فقط حدودشو می خوام بدونم .
ممنون
مقصد بهانه است .... رفتن رسیدن است .......
چه مقطعی؟ برای مقطع لیسانس بطور متوسط سالی 20 تا 30 هزار دلار و برای مقطع فوق لیسانس و دکترا از سالی 6-7 هزار دلار در ایالتهای ارزان (مثل ساسکاچوان) تا 17-18 هزار دلار در انتاریو. البته این مقادیر برای رشته های علوم و مهندسی است. رشته های خاص مثل پزشکی و حقوق خیلی گرونترند.
سلام
دوستان من متوجه نشدم واسه پذیرش مستر تو کانادا باز هم باید اول یک استاد پیدا کرد؟؟ مگه فقط واسه دکترا مکاتبه با استاد لازم نیست؟
یعنی کانادا مثل کشورای اروپایی نیست که واسه مسترش فقط از طریق سایت دانشگاه بشه اپلای کرد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)