صفحه 25 از 51 نخستنخست ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 505

موضوع: آرشیو پست های قدیمی

Senior Member amirhossein.gh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE

پیش فرض پاسخ : استايل دانشنامه ها reccomendation

گزینه 1
    ولی اگه دانشگاه آنلاین ریکام داره ، بیشتر میپسندند که ریکام ها رو آنلاین اساتید بفرستن !
    نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
    آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
    سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

Member
    رشته و دانشگاه
    Telecommunication Eng MSc,Bologna university

پیش فرض پاسخ : دانشگاه های رشته مواد Materials science

سلام دوستان،من کلی وقت نیست دارم دنبال دانشگاه توی کانادا می‌گردم،می‌شه کسی‌ راهنماییم کنه که دانشگاه انگلیسی‌ زبان نزدیک شهرِ مونترال وجود داره یا نه؟می‌خوام شبکه‌های کامپیوتری بخونم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پذیرش در رشته های مهندسی

سلام من دانشجوی رشته مهندسی شیمی (پتروشیمی) هستم از دانشگاه آزاد . الآن ترم آخرم و معدلم 17 هست. یک ثبت اختراع دارم و 3 4 تا گواهینامه ی رسمی و از شرکت های خارجی جهت شرکت در چند سمینار.
    3 4 تا توصیه نامه از استادهایی از دانشگاه خودم و دانشگاه های دولتی دیگه،یک توصیه نامه از شرکتی که 6 ماه توش کار کردم، یک توصیه نامه از یک موسسه حمایت از کودکان که زیر نظر سازمان ملل هست و همچنین یک توصیه نامه از یکی از مدیران ارشد یک شرکت چند ملیتی در استرالیا. با فرض داشتن مدرک آیلتس ( که دارم حسابی می خونم) با نمره 7 .
    می خواستم بدونم که آیا شانس گرفتن فاند یا بورسیه از کدوم کشور رو می تونم داشته باشم؟ کانادا شدنیه یا اینکه باید سراغ کشور های دیگه برم. "
    در یک رشنه ی مرتبط یا همین رشته ی خودم در مقطع مستر"
    اگر کانادا یا هیچ کشور بدرد بخوری شانس گرفتن فاند ندارم منو راهنمایی کنید که لازمه چکار کنم که تا 6 ماه آینده که فارغ آلتحصیل میشم با نهایتا یک سال دیگه بتونم اون کارها رو انجام بدم کارهایی انجام یا مدارکی رو جمع کنم که شایسته ی دریافت فاند یا بورسیه بشوم.

با تشکر از شما

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار کامپیوتر - تهران شمال

سلام
    من رشته ام نرم افزار کامپیوتر بوده ولی هیچ علاقه ای به ادامه تحصیل در این رشته را ندارم.می خواستم برای معماری اقدام کنم با توجه به اینکه از طریق کار و حرفه اقدام کرده ام و فایل نامبرم 2 هفته است که آمده .می خواستم بدانم آیا بهتره مدرکم را در یک کالج به روز کنم یا از اول بروم دانشگاه و رشته مورد علاقه ام را بخونم؟
    در ضمن هزینه کالج برای به روز رسانی مدرک با هزینه دانشگاه برای شروعی جدید را هم تقریبی لطفا بگید
    ممنون

Junior Member mahdi123321 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

سلام
    می خواستم بدونم شهریه دانشگاه های کانادا تو چه رنجی هستش ؟؟ یه عدد ثابت نمی خوام چون می دونم متغیره فقط حدودشو می خوام بدونم .

ممنون
    مقصد بهانه است .... رفتن رسیدن است .......

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi123321 نمایش پست ها
    سلام
    می خواستم بدونم شهریه دانشگاه های کانادا تو چه رنجی هستش ؟؟ یه عدد ثابت نمی خوام چون می دونم متغیره فقط حدودشو می خوام بدونم .

ممنون
    چه مقطعی؟ برای مقطع لیسانس بطور متوسط سالی 20 تا 30 هزار دلار و برای مقطع فوق لیسانس و دکترا از سالی 6-7 هزار دلار در ایالتهای ارزان (مثل ساسکاچوان) تا 17-18 هزار دلار در انتاریو. البته این مقادیر برای رشته های علوم و مهندسی است. رشته های خاص مثل پزشکی و حقوق خیلی گرونترند.

Senior Member

سلام
    دوستان من متوجه نشدم واسه پذیرش مستر تو کانادا باز هم باید اول یک استاد پیدا کرد؟؟ مگه فقط واسه دکترا مکاتبه با استاد لازم نیست؟

یعنی کانادا مثل کشورای اروپایی نیست که واسه مسترش فقط از طریق سایت دانشگاه بشه اپلای کرد؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط choclate نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من متوجه نشدم واسه پذیرش مستر تو کانادا باز هم باید اول یک استاد پیدا کرد؟؟ مگه فقط واسه دکترا مکاتبه با استاد لازم نیست؟

یعنی کانادا مثل کشورای اروپایی نیست که واسه مسترش فقط از طریق سایت دانشگاه بشه اپلای کرد؟
    بستگی به رشته داره. برای رشته هایی که تز داره باید استادی سوپروایزری شما رو قبول کنه. رشته های بدون تز احتیاجی نیست.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    بستگی به رشته داره. برای رشته هایی که تز داره باید استادی سوپروایزری شما رو قبول کنه. رشته های بدون تز احتیاجی نیست.
    مثلا واسه مهندسی شیمی و رشته های مرتبطش برای مستر قبل از اپلای نیاز به مکاتبه با استاد داره؟

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط choclate نمایش پست ها
    مثلا واسه مهندسی شیمی و رشته های مرتبطش برای مستر قبل از اپلای نیاز به مکاتبه با استاد داره؟
    تا جایی که می دونم بهتره با استاد هماهنگ کنید قبل از فرستادن مدارکتون خصوصا برای کانادا.رشته های مختلف زیاد فرقی ندارند مهم اینه که با پروژه هست رشتتون یا خیر.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)