صفحه 92 از 232 نخستنخست ... 42828384858687888990919293949596979899100101102142192 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

بچه ها چون اینجا برای اعتراض و هماهنگی محدودیت داره بنظر من بهترین راه اعتراض که به گوش همه برسه اینه که برای این منظور یک صفحه فیسبوک بسازیم، که من ساختم
    http://www.facebook.com/arzedanshjooei
    چرا که این فوروم اطلاعات خیلی خوبی به همه میده و صرفا برای ارز نیست بهتره که به فعالیت نرمال خودش همچنان ادامه بده و ... .

خود من روزی 10 بار اینجا سر میزنم اما هرکس که اعتراض داره و می خواهد که صداش به گوش کسی برسه ( حالا چه برسه چه نرسه ) بیاید تو این پیج که تاپیک اعتراض را آنجا پیش ببریم و اطلاعات اینجا.

مرسی
    ویرایش توسط khashayar222 : March 4th, 2012 در ساعت 11:21 PM

به نظر من اگه هیچی نگیم و کوتاه بیایم اینا قضیه رو علنی میکنن و کلا میگن دیگه ارز نمیدیم. معمولا یه خبر کوجولوی بی سر و ته میندازن بین مردم، اگه کسی چیزی نگفت اینا میگن خب پس اینو میکنیم قانون!!! اگه کسی خبرگزاری قوی و رسانه ی سراسری آشنا داره بتونه از این طریق رسانه ای کنه فکر می کنم جواب بده.

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

متاسفانه مساله در حال حاضر این نیست که آقایون نمیخوان ارز بدن...مساله این هست که واقعا ارزی برای آقایون نمونده که بخوان به دانشجوها بدن...در حالی که خبر از معامله پایاپای میرسه برای موارد مصرفی وارداتی، و حتی شاهد افزایش قیمت های چشم گیر وسایل برقی و پوشاک هستیم که چاره ای جز تهیه ارز به صورت آزاد ندارند با این مساله مواجه میشویم که اصولا دولت حتی ارز کافی برای در اختیار قرار دادن بخش خصوصی برای اجناسی که شاید در اولویت دوم قرار میگیرند و مهم تر از اون برای اجناسی که با اولویت اول قرار میگیرند ندارد و ناچار تن به معملات پایاپای میدهد. حتی اعلام این موضوع که قصد دارند دلار را با ین و روپیه و یوان جایگزین کنند نیز کاملا بی اساس است در غیر این صورت می توانستند به جای دلار و یورو معادل ان ارزها رو به صورت اسکناس در اختیار دانشجویان قرار دهند اما از این عملم یا کوتاهی میکنند یا حتی به اون ارزها هم به صورت اسکناس دسترسی ندارند. متاسفانه اعتراض ها در چنین شرایطی میتونه با انواع انگ ها دانشجویان رو مواجه کنه، هرچند نیت این دانشجویان برای همه روشن هست...اما من به چشم خودم دیدم اعتراضات در وزارت علوم به صورت مقطعی میتونه نتیجه بده..به خصوص دیدار با مسئولان این بخش، یا تجمع در برابر بانک مرکزی.

پ.ن: این هم خبری از تنظیم بازار ارز و سکه اما در مدت 4 ماه شاهد بودیم که هر بار چنین وعده ای میدهند در واقع اوضاع بدنر میشود، و امروز شاهد قطع شدن تقریبی ارز دانشجویی هستیم در واقع با ارسال چنین اخبارهایی هر از چند گاهی سعی در آرام کردن جو به صورت موقتی و روانی دارند که متاسفانه دیگه نمیشه به چنین اخباری اعتماد کرد.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1961870
    ویرایش توسط ShahdaD : March 5th, 2012 در ساعت 01:51 PM
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Senior Member esf11 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ShahdaD نمایش پست ها
    متاسفانه مساله در حال حاضر این نیست که آقایون نمیخوان ارز بدن...مساله این هست که واقعا ارزی برای آقایون نمونده که بخوان به دانشجوها بدن...در حالی که خبر از معامله پایاپای میرسه برای موارد مصرفی وارداتی، و حتی شاهد افزایش قیمت های چشم گیر وسایل برقی و پوشاک هستیم که چاره ای جز تهیه ارز به صورت آزاد ندارند با این مساله مواجه میشویم که اصولا دولت حتی ارز کافی برای در اختیار قرار دادن بخش خصوصی برای اجناسی که شاید در اولویت دوم قرار میگیرند و مهم تر از اون برای اجناسی که با اولویت اول قرار میگیرند ندارد و ناچار تن به معملات پایاپای میدهد. حتی اعلام این موضوع که قصد دارند دلار را با ین و روپیه و یوان جایگزین کنند نیز کاملا بی اساس است در غیر این صورت می توانستند به جای دلار و یورو معادل ان ارزها رو به صورت اسکناس در اختیار دانشجویان قرار دهند اما از این عملم یا کوتاهی میکنند یا حتی به اون ارزها هم به صورت اسکناس دسترسی ندارند. متاسفانه اعتراض ها در چنین شرایطی میتونه با انواع انگ ها دانشجویان رو مواجه کنه، هرچند نیت این دانشجویان برای همه روشن هست...اما من به چشم خودم دیدم اعتراضات در وزارت علوم به صورت مقطعی میتونه نتیجه بده..به خصوص دیدار با مسئولان این بخش، یا تجمع در برابر بانک مرکزی.

پ.ن: این هم خبری از تنظیم بازار ارز و سکه اما در مدت 4 ماه شاهد بودیم که هر بار چنین وعده ای میدهند در واقع اوضاع بدنر میشود، و امروز شاهد قطع شدن تقریبی ارز دانشجویی هستیم در واقع با ارسال چنین اخبارهایی هر از چند گاهی سعی در آرام کردن جو به صورت موقتی و روانی دارند که متاسفانه دیگه نمیشه به چنین اخباری اعتماد کرد.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1961870
    عزیزم درسته اینا کم دارن اما باید از هزار و یک چیز مزخرفی که وارد میکنن کم بزارن نه از دانشجوی بدبخت. شما میدونید که پسر آقای فلان رییس بانک ماشین 5 میلیارد تومنی اورده. الان با این طبل توخالیشون bmw و پورش تو سرشون بخوره. از اینا کم بزارن لااقل.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    master of statistics payam noor unuiversity of Tehran

حتی اگر اون پولی روهم که دارن بدن خیلی خوبه منظورم روپیه و یووان هستش چون دانشجو میتونه همون پول رو در کشور مورد نظر عوض کنه تازه برای دانشجو های اسیای هم که تو هند و مالزی و .. درس مس خونن عوض کردن هم نمی خواد.

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط imdo نمایش پست ها
    آیا سایتی هست که بشه اخبار ارز دانشجویی رو روزانه ازش پیگیری کنیم؟ تا اگه یه روز گفتن که بیاید بگیرید ما هم در جریان باشیم.
    بله دوست عزیز:
    http://iranscholarship.msrt.ir/news

این صفحه را دایما چک بفرمایید....
    من از طریق همین صفحه فهمیدم وزارت علوم بطور موقت نامه ها را به مراکز برگزاری ازمون ارسال کرده...
    خود من دقیقه 90 اسمم رو توی لیست دیدم و وقتی رفتم شاید از 200 نامه اماده شده تعداد 50-60 نفر اومده بودن و خیلی ها مطلع نبودن....
    و شاید در عرض نیم ساعت نامه رو گرفتم....با اینکه نوبتم اخر خرداد بود زود تر از موعد گرفتمش....

ممکنه دوباره چنین شرایطی تکرار بشه...

دوستان فقط به رفتن به بانک اکتفا نکنید ....منظورم این هست در حال حاضر ممکنه قسمت ارزی ایه یاس بخونه و نامیدتون کنه ....شما بجنگید و با زبان خوش (نه توهینی) ارز تون رو هر جور شده بگیرین...
    اگرم گفتند برید بعدا بیان شما هر روز برین و موی دماغشون بشید...اصرار کنید که لازم دارین....

نگران نباشید و مثبت فکر کنید مطمئنا به اونچه میخواید میرسید ; )
    موفق باشید

درود بر همه دوستان

به نظر شما چرا وزارت علوم اينجوري رفتار مي كنه دانشگاه به من گفته ما اول به دعوتنامه مي فرستيم با يك پيش فاكتور وقتي پول رو واريز كردي به شما دعوتنامه ويزا رو مي ديم. وزارت علوم مي گه من بدون ويزا نامه ارز را نمي دم و بايد فرم ثبت نام داشته باشيد در صورتيكه تو ليست مدارك سايت نشا اصلا حرفي از ويزا نزده (يعمي من اصلا نمي تونم به اون دانشگاه اين گفته را ثابت كنم).
    http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/mosha...ster/index.jsp
    حالا فرض كنيد ما شهريه را خودمون داديم فرم ثبت نام ما احتمالا براي ترم اول زبان روسي هست كه وزارت علوم بابت زبان اصلا ارز نمي ده. نمي دونم بايد چكار كرد. كسي مي دونه چكار بايد بكنيم؟
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران-عمران

بچه ها به این صفحه برید تا یه آماری از تعداد خودمون داشته باشیم
    http://www.facebook.com/arzedanshjooei

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behmin نمایش پست ها
    من امروز مجددا به بانک ملی رجوع کردم با خنده به من گفتن حواله میدیم اونم فقط برای روسیه ..!!!! ..... البته این برنامه رو بانک ملی پیاده کرده و نه بانک مرکزی ..... به نظرم کف گیر به ته دیگ خورده و دیگه ارز ندارن که بدن واسه همین فقط حواله ای و چون تحریمیم میمونه کشور دوست و برادر روسیه و شاید به زودی چین
    روسیه نه بورسیه

به نظر من كه فكر خيلي خوبيه بهشون ايميل بزنيم همه. خيلي بهتره اين هستش كه هيچ كاري نكنيم. دوستان همه يه ايميل به اين آدرس ها بزنيد. نهايت اينه كه محل نميذارن. ولي خيلي بهتر از اينه كه خودمون محل نذاريم.......

نقل قول نوشته اصلی توسط platin نمایش پست ها
    سلام
    این ادرس ایمیل چند تاشون هست که اینجا گذاشتم .هرکس جایی دیگه هم بلد هست اضافه کنه . پیشهناد اون دوستمون هم که گفته کسانی که تهران هستند به جاهای مختلف مثل خبرگزاریها و نهادهای مربوط برند و زنگ بزنند هم واقعا میتونه مفید باشه
    Governor@cbi.ir ریس بانک مرکزی:
    http://www.saamad.ir سایت ریاست جمهوری مخصوص شکایات:
    info@nahadiran.irنهاد رهبری در امور دانشجویان خارج:
    matbuat@mfa.gov.ir وزارت خارجه:
    moslemi@modares.ac.ir مدیر کل بورس و امور دانشجویان خارج: