دوست عزیز ممنون از وقت و راهنماییتون. ولی من جواب سوالم رو هنوز نگرفتم. من دنبال پیدا کردن یک لحن و روش نگارش صحیح برای اضافه کردن این مدارک به پروندم بعد از ارجاع به ویزا آفیس هستم.

علیرغم تصمیم اولیم قصد دارم مدارک رو بعد از دریافت فایل نامبر دوم بفرستم و اصلا صلاح نمیدونم منتظر آپدیت بمونم. طبق تجربه ای که اتفاقا آقای فهیمی در اختیارم گذاشتن، سیاست ویزا آفیس ها متفاوته. دمشق در مورد مشابه بدون درخواست آپدیت رد کرده ولی ورشو در دو مورد آپدیت خواسته. چون ما تجربه ای از آنکارا نداریم من اصلا ریسک نمیکنم.

عرض کردم مدارکم مال پرونده 38 شغلم هست که از این گروه بعد از جولای 2010 پرونده ای پذیرفته نشد. دقیقا تاریخ مدراک مالیات و قبض آبی که تو پرونده گذاشتم مال یکسال و نیم قبل از ارسال پرونده 29 شغلم هست.

در ضمن یه 38 شغله اصیل هیچ وقت نا امید نمیشه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzaz نمایش پست ها
پيشنهاد مي‌كنم منتظر بشيد تا ازتون آپديت بخوان، اگه خواستن بفرستيد،

چون توي اين مرحله كه شما هستيد، CIO از شما مدارك تكميلي قبول نمي‌كنه و تازه اگه با هزار اما و اگر هم قبول بكنه، هيچ تضميني نمي‌كنه كه مدارك جديد به مدارك اصلي ملحق بشه! مگه اينكه پرونده شما بره ويزا آفيس و بعد توي اون مرحله هست كه امكان اين كار وجود داره.

مگه مدارك شما چقدر قديمي بوده، بيشتر از 6 ماه؟ در صورتيكه نمره فاميل براي شما حياتي است و مدارك ارسالي مربوط به فاميل بيش از 6 ماه يه مقدار قضيه حساس تر ميشه، اما نااميد نباشيد و توكلتون به خدا باشه، سعي كنيد با CIO يا ويزا آفيس تماس بگيريد و از شون راهكار بخوايد.