نوشته اصلی توسط
omid_pooya
خواهش می کنم . همونطور که دوست دیگرمون هم گفتند , سفارت هیچ مدرکی رو با ایمیل قبول نمی کنه . بنابراین روی اون اسکن فرستاده شده حساب نکنید . اگر ایمیل زدید و مسئله دیفر رو مطرح کردید باز خوبه . مسئولیتی رو متوجه اونها میکنه. دم در سفارت که همینطوری راه نمیدن , اما اگه به بهانه برداشتن یک اصل مدرکی بره تو و مسئله دیفرشو هم مطرح کنه , امکان داره راه حل بهتری از اون "خودمون خبرتون می کنیم " های ساعت 2 بعد از ظهر , پیش پاش بذارن . من اگه بودم پرینت ایمیل هایی رو که زدم (که تاریخ هم مشخصه توش طبیعتا) می بردم و می گفتم : من نگرانم , الان این مدت از ایمیل من میگذره و هنوز هیچ جوابی داده نشده .
مرسي از كمكتون بچه ها. همين امروز بهش ايميل زدن بالاخره و اين رو گفتن:
You are kindly requested to provide us with following information :
1) What are your intensions for when you complete your studies and return to Iran? Employment - Do you know where or who for
بدون اينكه هيچ حرفي از ديفر بزنن. الان منظورشون از اين سئوال اينه كه tie مي خوان؟ آخه ما قبلا" كامل تو study plan اينا رو توضيح داده بوديم براشون. اونوقت سند خونه و اينها رو كه قبلا" داده بود هم دوباره اسكن كنه با همين ايميل بفرسته؟ براي جواب دادن به اين سئوال رو ايميل خودشون بايد reply كرد يا لازمه حضوري بره سفارت؟ صحبت از وقت سفارت هم نشده توي اين ايميل. اگه بخوان وقت بدن خودشون تو ايميل ميگن فلان روز بيا؟
يك سئوال ديگه. آيا تو ايميل جواب ميشه از فرصت استفاده كرد و مسئله ديفر رو هم دوباره عنوان كرد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)