نقل قول نوشته اصلی توسط houman1979 نمایش پست ها
شما دو سال بعد از تحصیل در مقطع فوق یا دکترا براساس قوانین میتونی درخواست تابعیت و نه اقامت دائم بدی فقط باید نشون بدی که زبان فرانسه رو خوب بلدی و دلیلی برای موندن در فرانسه داری. مثلا کسی که دکتراش تموم شده و بیکار تو فرانسه است نمیتونه ولی کسی که دو سال فوق خونده و الان داره دکترا میخونه میتونه و من دوستان زیادی در فرانسه دارم که الان دارند دکترا میخونند و پاس فرانسوی دارند. قبلا لینک قانون رو هم گذاشتم و خیلی قانون روشنه. نیازی به داشتن کار دائم هم نیست (دوستای من که نداشتند و الانم گفتم دارند دکترا میخونند). این قانونیه که اکثر ایرانیهای فرانسه نمیدونند و یکی از دلایل اصلی سخت گیری سفارت فرانسه در تهران همینه چون میدونه دو سال بعدش میشید شهروند فرانسه
در ضمن منهم خودم فوق را فرانسه گرفتم و الان دارم دکترا می خوانم. اما به دلیل اینکه دوستان من تقاضایشان رد شد منهم تقاضا ندادم. برای اینکه وقتی تقاضا می دی باید اصل شناسنامه را هم بدی که بعضا نزدیک یکسال طول میکشه که شناسنامه بدستت برسه و این می تونه مشکل ساز باشه وقتی که احتمال رد شدنت زیاد باشه.
آیا دوستان شما در سالهای ۲۰۱۱ یا ۲۰۱۲ برای تابعیت اقدام کرده اند؟ چون می دانم قبلا اینطوری بوده اما الان خیلی سخت گیری بیشتری میکنند.