نقل قول نوشته اصلی توسط permutation نمایش پست ها
سلام.
من می خوام پاییز سال دیگه برای مستر به دانشگاه های کانادا اپلای کنم. ( حدود 8 ماه دیگه!) ولی تصمیم گرفتم از الان به استاد ها ایمیل بزنم برای اینکه قبل از سال دیگه تصمیم بگیرم که اصن اپلای به درد می خوره یا برم دنبال کنکور. ولی مسلما الان نمره زبان ندارم و انتظار دارم اون موقع مقاله ای هم داشته باشم که الان ندارم. میشه ایمیل بزنم و رزومه هم نذارم، فقط علایقم رو مطرح کنم و ازشون بپرسم برای اینکه قبولم کنن چه کارایی باید انجام بدم؟ یا اینجوری محل نمی ذارن؟
شاید بتونم به مقاله هاشونم نگاهی بندازم و دربارشون صحبت کنم.
اما واقعا الان نمی دونم به جز نمره چند تا درس چی میشه تو رزومه گذاشت. به نظرتون باید رزومه باشه حتما برای این هدف؟
همون اول هم درباره فاند نمی پرسم دیگه...
دوست عزیز، الان استادهای دانشگاه های کانادا مشغول ارزیابی اپلیکشن بچه ها برای فال 2012 هستند و سرشون از این جهت شلوغه. استادهای کانادایی کلا در کم جواب دادن شهرت دارند، به نظر من بهتره یک رزومه از خودتون اماده کنید، مقالات استادها رو بخونید و ازشون در مورد اونها بپرسید البته در خردادماه و بعد از اون.
اینکه الان از ایمیل به استادها به این نتیجه برسید که اپلای خوبه یا برین سراغ کنکور راستش خیلی نتیجه مثبتی عایدتون نمی شه چون حتی شده استادی به دانشجویی قول پذیرش داده اما به گزینه بهتری که اپلای کرده پذیرش داده و استادی هم بوده جواب داشنجو رو نداده و بعد از اپلای بهش پذیرش داده!
اگه معدلتون خوبه و فکز می کنید می تونید نمره زبان خوبی بیارید کانادا می تونه گزینه خوبی باشه.
موفق باشید