صفحه 60 از 293 نخستنخست ... 10505152535455565758596061626364656667686970110160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 2928

موضوع: سؤالات متفرقه دربارۀ Resume/CV

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : سوالات خاص در نوشتن رزومه

بخشی به نام Editorial board به رزومتون اضافه کنید و اسم ژورنال و تاریخ فعالیتتون رو به فرمت مثالی که در زیر آوردم بزنید:
    Journal of Materials Science, Elsevier, Since Oct 2011 to present.

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    بخشی به نام Editorial board به رزومتون اضافه کنید و اسم ژورنال و تاریخ فعالیتتون رو به فرمت مثالی که در زیر آوردم بزنید:
    Journal of Materials Science, Elsevier, Since Oct 2011 to present.
    مرسی از راهنماییتون. اما من فقط یه مقاله داوری کردم (reviewer)، میتونم بنویسم :Editorial board با توجه به اینکه من جز هیئت داورهای ثابتش نبودم؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط cehw نمایش پست ها
    مرسی از راهنماییتون. اما من فقط یه مقاله داوری کردم (reviewer)، میتونم بنویسم :Editorial board با توجه به اینکه من جز هیئت داورهای ثابتش نبودم؟
    پس در اینصورت میتونید اسم اون بخش رو Reviewer بذارید.

ApplyAbroad Senior Veteran
    le-ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    American Literature

دوستان اگه کنفرانسی در کنار ابسترکتی که میفرستیم سی.وی. هم خواسته باشه، چی تو اون سی.وی. خیلی مهمه؟ منظورم اینه که مثلا کسی اگه تا الان مقاله اکسپت شده نداشته باشه ممکنه یه فاکتور بشه واسه ریجکت ابسترکتش؟
    و اینکه اگه این کنفرانس در دانشگاهی باشه که واسش اپلای کرده باشی تاثیری میزاره روی پروسه اپلای؟ یا کلا جداست این دوتا جریان؟

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط le-ciel نمایش پست ها
    دوستان اگه کنفرانسی در کنار ابسترکتی که میفرستیم سی.وی. هم خواسته باشه، چی تو اون سی.وی. خیلی مهمه؟ منظورم اینه که مثلا کسی اگه تا الان مقاله اکسپت شده نداشته باشه ممکنه یه فاکتور بشه واسه ریجکت ابسترکتش؟
    و اینکه اگه این کنفرانس در دانشگاهی باشه که واسش اپلای کرده باشی تاثیری میزاره روی پروسه اپلای؟ یا کلا جداست این دوتا جریان؟
    داورایی که مقاله رو میخونن اصلا اسم شما رو ندارن و هیچ اطلاعی هم راجع به شما ندارن. حتی شما توی مقالات معمولا این طوریه که حق ندارید داخل متن بگین که در کاری که قبلا (1999) من و فلانی انجام دادیم... به این علت که این طرز بیان نشون میده که شما چه مقاله ی دیگه ای داشتین و از اونجایی که داور ممکنه اون رو خونده باشه، اسم شما رو می فهمه. شما توی متن حتما باید بگین مثلا در کاری که محمودی و فلانی (1999) انجام دادن .... پس به این ترتیب می بینید که اون سی وی که از شما میخوان مسلما به داور داده نمیشه.
    اما علت خواستن اون سی وی این هست که بعضی از مجلات در پایان چاپ مقاله، یه مختصر اطلاعاتی هم در مورد نویسنده ها قرار میدن و اون سی وی شما رو برای اونجا میخوان. و معمولا به صورت چند خط کوتاه می نویسن که فلانی مدرک فلانش رو در فلان سال از فلان جا گرفت، بیش از مثلا 20 مقاله در مجلات و کنفرانس ها داده تا الان و فیلدی که روش کار میکنه فلانه. همین و بیشتر از این هم نمی نویسن.
    برای تاثیر در پذیرش هم، اگه فیلد مقاله به فیلد دانشگاه نزدیک باشه، خب براشون مهمه. ولی صرفا اینکه کنفرانس توی اون دانشگاه باشه اهمیتی نداره.

سلام
    با تایید فرمایشات دوست عزیزم especial اضافه میکنم که:
    راستشو بخواید من چندتا کنفرانسی که مقاله داده بودم یه رزومه خواست ازم، ولی این اون رزومه ای نیست که برای دانشگاه ها میفرستیم و کاملاه متفاوته و تحت عنوان Author Biographies از ما خواسته بودن.
    این سی وی که از شما خواستن رو شما باید در حد چند خط براشون بفرستید؛ یعنی معرفی خودتون و مقطع تحصیلیتون و یه چیزی توو همین وادیا.
    در واقع این چیزیه که در محل کنفرانس و در سی دی یا کتابچه همایش (Proceeding) قرار داده میشه تا شرکت کنندگان و فیلد تخصصیشون و بقیه چیزا بیان بشه).

برای نمونه، فایل اصلی اون کنفرانس رو براتون ضمیمه کردم که درواقع چکیده ای از کل افراد ارائه دهنده مقاله توو سوئیس بود (یه کنفرانس خیلی معتبر توو رشته ما است). البته نخواستم کلاس بزارم چون خودم به دلایلی نتتونستم برم!
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    ویرایش توسط Mahdi Sh : March 25th, 2012 در ساعت 11:47 PM

le-ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    American Literature

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi Sh نمایش پست ها
    سلام
    با تایید فرمایشات دوست عزیزم especial اضافه میکنم که:
    راستشو بخواید من چندتا کنفرانسی که مقاله داده بودم یه رزومه خواست ازم، ولی این اون رزومه ای نیست که برای دانشگاه ها میفرستیم و کاملاه متفاوته و تحت عنوان Author Biographies از ما خواسته بودن.
    این سی وی که از شما خواستن رو شما باید در حد چند خط براشون بفرستید؛ یعنی معرفی خودتون و مقطع تحصیلیتون و یه چیزی توو همین وادیا.
    در واقع این چیزیه که در محل کنفرانس و در سی دی یا کتابچه همایش (Proceeding) قرار داده میشه تا شرکت کنندگان و فیلد تخصصیشون و بقیه چیزا بیان بشه).

برای نمونه، فایل اصلی اون کنفرانس رو براتون ضمیمه کردم که درواقع چکیده ای از کل افراد ارائه دهنده مقاله توو سوئیس بود (یه کنفرانس خیلی معتبر توو رشته ما است). البته نخواستم کلاس بزارم چون خودم به دلایلی نتتونستم برم!
    ممنونم دوست عزیز. فقط امکانش هست که یه نمونش رو بزارید؟
    چون دقیقا الان داشتم رو سی.وی. کار میکردم که تصادفا پست شما رو دیدم. اگه مهم مقاله ها یا کنفرانس ها یا به طور کلی پابلیکیشن های تاکنون شخص باشه که من هیچی ندارم! :دی
    یعنی چندتایی چند جا فرستادم ولی هنوز جواب هیچ کدومشون نیومده!
    یعنی کل سی.وی. من فقط میشه اسم و مشخصات فردی و رشته و مقطع و افیلییشن؟

ممنونم دوست عزیز. فقط امکانش هست که یه نمونش رو بزارید؟
    چون دقیقا الان داشتم رو سی.وی. کار میکردم که تصادفا پست شما رو دیدم. اگه مهم مقاله ها یا کنفرانس ها یا به طور کلی پابلیکیشن های تاکنون شخص باشه که من هیچی ندارم! :دی
    یعنی چندتایی چند جا فرستادم ولی هنوز جواب هیچ کدومشون نیومده!
    یعنی کل سی.وی. من فقط میشه اسم و مشخصات فردی و رشته و مقطع و افیلییشن؟
    به روی چشم ولی من که بالا نمونه اش رو ضمیمه کردم براتون
    نکنه نتونستید بازش کنید؟؟؟!

ولی فکر نمیکنم لازم باشه که مقاله هایی رو که دادید ذکر کنید؛ تعدادش که دیگه بماند. فکر میکنم توو همون حد Research interest خودتونو بنویسید کفایت کنه.

le-ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    American Literature

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi Sh نمایش پست ها
    به روی چشم ولی من که بالا نمونه اش رو ضمیمه کردم براتون
    نکنه نتونستید بازش کنید؟؟؟!
    ممنون. چرا، باز شد. منتها این اصلا رزومه نیست آخه! پس چرا اون دانشگاهی که میخوام مقاله بفرستم اسمشو گذاشته رزومه؟! :|
    یعنی خودم از دید سوم شخص بیام در مورد خودم بنویسم؟ یا با همون شمایل رزومه واسه اپلای ولی محدودش کنم به اطلاعات شخصی و افیلییشن؟

این چیزیه که تو پیج Call for Papers نوشته:

a short Curriculum Vitae including your contact details and institutional affiliation
    ویرایش توسط le-ciel : March 26th, 2012 در ساعت 12:29 AM

ممنون. چرا، باز شد. منتها این اصلا رزومه نیست آخه! پس چرا اون دانشگاهی که میخوام مقاله بفرستم اسمشو گذاشته رزومه؟! :|
    یعنی خودم از دید سوم شخص بیام در مورد خودم بنویسم؟ یا با همون شمایل رزومه واسه اپلای ولی محدودش کنم به اطلاعات شخصی و افیلییشن؟
    والا چندجای دیگه هم که دیده بودم به همین اطلاعات شخصی و دانشگاهی که دارید فعالیت میکنید و فیلد کاری اشاره کردن فقط. ولی تا حدی هم دیگه دست خودتونه که چیا بخواید بیارید توو اون 1 پاراگراف. اگر هم مقاله داشتید زیاد مناسب نبود که مقالاتتون رو توو اون چند خط بیان کنید چونن من توو اون فایلی هم که براتون ضمیمه کردم کسی رو ندیدم که به مقالاتش اشاره کرده باشه.
    اکثر اونا به فیلد تخصصیشون و پروژه ای که دارن کار میکنن اشاره کردند.
    البته شما مثلا میتونید به عنوان پایان نامه خودتون هم اشاره کنید که خب بصورت غیرمستقیم فیلد کاریتونو نشون میده.

جدا از اینا این حرکت خیلی قشنگیه که توو کنفرانسا انجام میدن. چون برای مثال منی که اون موقع هدفم فقط و فقط کنفرانس نبود و بدنبال زدن مخ استادای محترم بودم این اطلاعات لقمه آماده ای بود که از قبل بدونم کی میخواد شرکت کنه که وقتی میرم اونجا فقط روو مخ اون اساتید محترمی فعالیت داشته باشم که خودم میخوام!!!

در خدمتم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)