صفحه 84 از 217 نخستنخست ... 34747576777879808182838485868788899091929394134184 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 831 تا 840 , از مجموع 2166

موضوع: جواب ندادن استادها

پیش فرض پاسخ : جواب ندادن استادها

سلام دوستان اگر استادی دفعه اول جواب نداد ٫دفعات بعد معولا چی باید براش نوشت؟
    ویرایش توسط snima : March 20th, 2012 در ساعت 11:25 PM

Senior Member vahideabdolazi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    iut

نقل قول نوشته اصلی توسط snima نمایش پست ها
    سلام دوستان اگر استادی دفعه اول جواب نداد ٫دفعات بعد معولا چی باید براش نوشت؟
    اگه می تونی یکی دو تا مقاله هاشویه نگاه بنداز یه میل بهتر بنویس. ولی من اصولا اون استادایی که خیلی دوستشون دارم رو همون بار اول مقاله هاشونو یه نگاه می ندازم. بعد یه میل خوب می نویسم و م یفر ستم. اگه جواب نداد هی همون ایمیل رو می فرستم. بسته به شرایط یکی دو چمله اش رو هم عوض می کنم.
    مثلا می گم با انستیتو شما خیلی آشنایی دارم و این حرفا. ولی دروغ ننویسی یه موقع کارت به مصاجبه می گشه، باید توضیح بدی
    اصولا همون ایمیل رو فوروارد می کنم که ببینه ده بار بهش پیام دادم. گاهی اینا کلا نمی خوان جواب بدن که دیگه اون حالت یا می ده به منشی اش جواب بده یا این که اصلا بی خیالت می شه. ولی من شده بعد از 5 بار میل زدن تکراری به استاده، بلاخره منشی اش جواب داد و گفت سرش شلوغه. شده هم که یه بار میل بزنم و استاده بعد از یه ماه با کلی عذر خواهی بگه ببخضید دیر جواب می دهم! با این که یه بار فرستاده بودم!
    هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
    از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
    توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس

ApplyAbroad Senior Veteran
    le-ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    American Literature

دوستان من به هر استادی ایمیل میزنم جواب نمیدن هیچ کدومشون! منم قاطی کردم یه دفعه به کلی استاد با هم ایمیل زدم (البته دانشگاه های مختلف) ولی باز هم بی نتیجه بود! به نظرتون ایراد کار از کجاست؟

Member marjan912 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Allameh Tabatabaei

نقل قول نوشته اصلی توسط le-ciel نمایش پست ها
    دوستان من به هر استادی ایمیل میزنم جواب نمیدن هیچ کدومشون! منم قاطی کردم یه دفعه به کلی استاد با هم ایمیل زدم (البته دانشگاه های مختلف) ولی باز هم بی نتیجه بود! به نظرتون ایراد کار از کجاست؟
    اصلا نگران نشو
    گاهی اینجوریه
    چند روز صبر کن..............اگه خبری نشد یک بار دیگه هم براشون بفرست...............بعد برو سراغ بقیه

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط le-ciel نمایش پست ها
    اینجا یه چیزایی بر اساس تجربه نوشتم، فکر کنم کمکتون کنه.

Senior Member m_rond آواتار ها

سلام
    من داستان مکاتباتم رو بگم و بعد شما بگین دلیل جواب ندادن چی می تونه باشه؟ من با یه استادی تو آمریکا واسه فرصت مطالعاتی مکاتبه داشتم. تو همون ایمیل دوم و بعد از دیدن CV و پروپوزالم به من اوکی داد و گفت که حالا از من چی میخوای؟ دعوتنامه؟ اگه می خوای تا کی لازمش داری؟ البته پرسید که من پروپوزالم کاملاً تصویب شده یا نه؟ که من گفتم هفته ی بعد تصویب می شه. اونم جواب داد که هر وقت تصویب شد بهم خبر بده تا من تو رو با یه نفر تو قسمت International Students در ارتباط بذارم تا کارای مربوط به ویزات رو ردیف کنه. حتی در مورد پروپوزالم هم نظر داد که منم نظرشو تو پروپوزال اعمال کردم. ما پروپوزالمون تصویب شد و بهش خبر دادیم اونم تبریک گفت و پرسید واسه مرحله بعد چیکار باید بکنه؟ منم گفتم دعوتنامه و فرم DS-2019 لازم دارم. اونم جواب داد من کارای اینور رو شروع می کنم. هیچی. یه ماه گذشت هیچ خبری از طرف نشد. حتی ازم هیچ اطلاعاتی مثلً اسکن اسپورت و ... نخواست. اینم اضافه کنم با توجه به اختلاف ساعت و زمانی که من ایمیل می زدم همیشه بلا استثنا در عرض چند ساعت جواب ایمیلهامو می داد. بعد از یه ماه دوباره ایمیل زدم که چی شد و اینکه من دعوتنامه رو برای شروع پروسه که زمانبر هم هست لازم دارم و اینکه امکانش هست برام بفرستین. الان یه هفته گذشته و بازم جواب نداده. به نظر شما دلیلش چی می تونه باشه؟ یعنی طرف یهو زد زیرش؟ ممکنه با office of international students صحبت کرده باشه و اونا هم رهشو زده باشن که بی خیال ایران شو ایرانیا سخت می تونن ویزا بگیرن؟
    Never Say Never

Member marjan912 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Allameh Tabatabaei

به علت شرایط موجود همه اول چیزی که فکر می کنیم همین سخت گیری ویزاست. ولی خوب این استاد که بی خبر از همه جا نیست پس یه چیزایی در مورد شرایط ما می دونسته از اولش که همراهی می کرده. به نظرم چون تا الان جواب داده اگه نظرش عوض شده بود طبق اخلاقی که از اساتید دستم اومده بدون تعارف و رو دربایستی راحت برات ایمیل می زد آی ام ساری و بعد تو ضیح می داد ... من فکر می کنم شاید یه گرفتاری کاری براش پیش اومده یا درگیری شغلی چیزی تو این مایه ها و سرش شلوغ شده یا کلا در مورد خود تز دانشکده ممکنه نظر متفاوتی داشته باشه .... اینا محتمل تره... بازم هر چند روز یه بار یه ایمیل بزنید و صبور باشید...

امیدوارم که کارتون درست بشه.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط marjan912 نمایش پست ها
    به علت شرایط موجود همه اول چیزی که فکر می کنیم همین سخت گیری ویزاست. ولی خوب این استاد که بی خبر از همه جا نیست پس یه چیزایی در مورد شرایط ما می دونسته از اولش که همراهی می کرده. به نظرم چون تا الان جواب داده اگه نظرش عوض شده بود طبق اخلاقی که از اساتید دستم اومده بدون تعارف و رو دربایستی راحت برات ایمیل می زد آی ام ساری و بعد تو ضیح می داد ... من فکر می کنم شاید یه گرفتاری کاری براش پیش اومده یا درگیری شغلی چیزی تو این مایه ها و سرش شلوغ شده یا کلا در مورد خود تز دانشکده ممکنه نظر متفاوتی داشته باشه .... اینا محتمل تره... بازم هر چند روز یه بار یه ایمیل بزنید و صبور باشید...

امیدوارم که کارتون درست بشه.
    موفق باشید.
    مرسی. البته در مورد اینکه سرش شلوغ باشه امکانش هست ولی دیگه در عرض 40 روز یه ایمیل هم نمی تونست بزنه. من خودم فکر می کنم به دلایلی بی خیال شده باشه. یه سری ار این استادا به جای اینکه جواب نه به طرف بدن ترجیح می دن اصلاً جواب ندن. در مورد مشکلات ایرانیها هم فکر کنم بعضی از استادا حتی نمی دونن آمریکا تو ایران سفارت نداره.
    Never Say Never

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی الکترونیک - اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط m_rond نمایش پست ها
    مرسی. البته در مورد اینکه سرش شلوغ باشه امکانش هست ولی دیگه در عرض 40 روز یه ایمیل هم نمی تونست بزنه. من خودم فکر می کنم به دلایلی بی خیال شده باشه. یه سری ار این استادا به جای اینکه جواب نه به طرف بدن ترجیح می دن اصلاً جواب ندن. در مورد مشکلات ایرانیها هم فکر کنم بعضی از استادا حتی نمی دونن آمریکا تو ایران سفارت نداره.
    من پیشنهاد میکنم به منشیش یا دفترش زنگ بزن و خودتو معرفی کن و بگو چیشد . اینجوری زودتر به نتیجه میرسی .
    شب سردی است و من افسرده - راه دوری است و پایی خسته

نقل قول نوشته اصلی توسط iBT نمایش پست ها
    من پیشنهاد میکنم به منشیش یا دفترش زنگ بزن و خودتو معرفی کن و بگو چیشد . اینجوری زودتر به نتیجه میرسی .
    خیلی ممنون. یه بار دیگه ایمیل بزنم جواب نداد زنگ می زنم.
    من یه نکته دیگه هم اضافه کنم. از اونجاییکه روال ایمیل زدن به استادا اینه که به صورت همزمان واسه چند تا استاد ایمیل می زنن. منم همینکارو کرده بودم. بعد متوجه شدم که یکی از استادایی که دانشیار یه دانشگاه دیگه بوده و بهش ایمیل زده بودم، 15-10 سال پیش دانشجوی دکترای همین استاد بوده و یکی دیگه که اونم تو یه دانشگاه دیگه دانشیار هست هم با این استاده یکی دوتا مقاله داده. حالا با توجه به اینکه این دو نفر هم دانشگاهی استاد مورد نظرم نیستن، احتمال داره یه جوری دست من این وسط رو شده باشه و ضایع شده باشم و استاده فهمیده باشه؟
    Never Say Never

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)