سيدني =2010/5/3 فايل اول= 2010 Auqust فايل دوم= September 2010
NOC= 0213 Network Manager
IELTS= 14 points
من به خانم امیر سلام 2 شب پیش زنگ زدم قضه--- دی ام --- شدنها رو گفتم . ایشون هم گفتند که الزاماً به معنی رد شدن نیست. وکیلم هم فرمودند که تو ویزا افیس لندن، قبل مدیکال میزنن --- دی ام ---. خدا رو اعلم...
سيدني =2010/5/3 فايل اول= 2010 Auqust فايل دوم= September 2010
NOC= 0213 Network Manager
IELTS= 14 points
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
سلام
از دوستان کسی هم هست که یک ماه اینپراسس شده باسه بعد دی.ام؟
با سلام به دوستان عزیز
پرونده من در تاریخ December 14, 2011 به ورشو منتقل شده.
We transferred your application to the Warsaw office on December 14, 2011. The Warsaw office may contact you.
ولی متاسفانه هنوز In Process واقعی نشدم. (December 21, 2009 ارسال به سیدنی، July 2010 فایل نامبر دوم)
یکم نگرانم. نمی دونم نشونه خوبیه یا نه. امتیازم 69 میشه.
سه تا سوال داشتم:
1- در خواست کیپس قبل از اینپراسس واقعی به درد می خوره؟
2- همسرم جدیدا مدرک فوق لیسانسشو گرفته و می تونم امتیاز 5 رو به جای 4 براش منظور کنم، که با اینحساب میتونم رو امتیاز 70 حساب کنم. سوالم اینه که به نظر شما من مدرکشو سریع ترجمه کنم بفرستم برا ورشو یا منتظر بشم اینپراسس واقعی بشم؛ یا در این خصوص مکاتبه کنم؟ اصلا یک امتیاز تاثیری داره یا نه؟
3- آدرسم جدیدا تغییر کرده. نیازی به اعلام آدرس در این مرحله هست یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
ویرایش توسط kayvan555 : April 11th, 2012 در ساعت 01:12 PM
چند تا از دوستان ديگه هم هستن که شرايط شما رو دارن ،ممکنه چک کردن اطلاعاتتون نياز به زمان بيشتری داشته و به خاطر همين منظور اين پراسس شدنتون طول کشيده،
تغيير آدرس رو حتماً بايد اطلاع بدين و در ارتباط با مدرک همسرتون هم ترجمه کنيد و بفرستيد چون ظاهراً تا قبل از اين پراسس واقعی اگه مدرکی اضافه کنيد ترتيب اثر داده ميشه و امتيازش محاسبه ميشه
به نظر من همراه با ارسال مدارکتون يک ايميل پيگيری هم بزنيد ايشالا که شما هم به زودی اين پراسس ميشين و جای نگرانی نيست
با سلام
1- بعضی دوستان قبل از اینپراسس کیپس گرفته بودن توش هیچی نبود . پس به نظر بیفایده میاد البته اگر واقعا پراسس شما شروع نشده باشه.
2- مدارک اضافی پرونده رو تا زمانی که پراسس استارت نشده میتونید اضافه کنید .
3- اگر وکیل ندارید و خودتان طرف مکاتبه با اداره مهاجرت هستید همین حالا اقدام کنید در غیر این صورت با همون مدرک همسرتون هم اعلام کنید مشکلی نیست.
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)
علاقه مندی ها (Bookmarks)