صفحه 2271 از 5471 نخستنخست ... 12711771217122212261226222632264226522662267226822692270227122722273227422752276227722782279228022812321237127713271 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,701 تا 22,710 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

سلام ميشه به من توضيح بديد منظور از اينپراسس واقعي چيه؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط mahista نمایش پست ها
    یعنی این خط در استاتوس

Your application was reviewed and we started processing on XXXXXXXXXXXX

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Member farhadjoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ,0711

نقل قول نوشته اصلی توسط mahista نمایش پست ها
    S

اضافه شدن این خط
    we started processing on XXXXXXXXXXXX
    ارسال به سیدنی 14 آپریل 2010
    فایل نامبر اول 28 جون 2010
    فایل نامبر دوم 16 آگوست 2010,اینپراسس الکی بدون پیگیری 24 ژانویه 2012,ارسال پرونده به ورشو 3rd Feb, اینپراسس واقعی 20th March 2012

Member
    رشته و دانشگاه
    MA student

نقل قول نوشته اصلی توسط rezabeladi نمایش پست ها
    سلام
    از دوستان کسی هم هست که یک ماه اینپراسس شده باسه بعد دی.ام؟
    آره من 24 فوریه اینپراسس شدم و سوم آپریل د.م شدم.

دوستان یک سوال
    آیا می شه پولی که برای حفظ موجودی توی بانک نگه داشتیم رو بابت اجاره پیش خونه داد و بعد اگه سفارت آپدیت مالی خواست ، اجاره نامه رو ترجمه کرد و همراه یک نامه با توضیح براشون فرستاد؟؟
    .
    .
    ( البته من الان 3 ماهه که اینپراسس واقعی در ورشو هستم و فعلا هم که از آپدیت خبری نیست.....4 اردیبهشت که بیاد ،دقیقا 3 سال از روزی که من برای کانادا اقدام کردم ، میگذره و تو این سه سال روز به روز از ارزش این پولی که تو بانک نگه داشتم ، کاسته شده......یادمه گفته بودند که در عرض 9 ماه تا یکسال ما کانادا خواهیم بود ........)

نقل قول نوشته اصلی توسط mara نمایش پست ها
    آره من 24 فوریه اینپراسس شدم و سوم آپریل د.م شدم.
    یعنی در استیتوستون نوشته
    Your application was reviewed and we started processing on February 24, 2012
    و مدام سایت رو چک می کردید تا اینکه سوم آپریل Decision Made رو دیدید؟!

اگر اینطوری باشه که کمی نگران کننده میشه!

.
    از یکی شنیدم که می گفت سپتامبر 2009 اقدام کرده و تازه آپ دیت گرفته، فکر کردم تاریخهاش رو دقیق نمی دونه و اشتباه داره می گه! ولی مثل اینکه با این پراسس شدن هیچ چیزی فرقی نکرده و احتمال د.م یا آپ دیت قبل از مدیکال خواستن هنوز هست

Member
    رشته و دانشگاه
    MA student

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    یعنی در استیتوستون نوشته
    Your application was reviewed and we started processing on February 24, 2012
    و مدام سایت رو چک می کردید تا اینکه سوم آپریل Decision Made رو دیدید؟!

اگر اینطوری باشه که کمی نگران کننده میشه!

.
    از یکی شنیدم که می گفت سپتامبر 2009 اقدام کرده و تازه آپ دیت گرفته، فکر کردم تاریخهاش رو دقیق نمی دونه و اشتباه داره می گه! ولی مثل اینکه با این پراسس شدن هیچ چیزی فرقی نکرده و احتمال د.م یا آپ دیت قبل از مدیکال خواستن هنوز هست

متاسفانه بله.24 فوریه اینپراسس شدیم و همون روز هم نامه آپدیت گرفتیم که جالب فقط از ما آپدیت فرم 1 رو خواسته بودند و سوءپیشینه که 19 مارچ مدارک ما بدستشون رسیدو در تاریخ 3 آپریل د.م شدیم

نقل قول نوشته اصلی توسط mara نمایش پست ها
    متاسفانه بله.24 فوریه اینپراسس شدیم و همون روز هم نامه آپدیت گرفتیم که جالب فقط از ما آپدیت فرم 1 رو خواسته بودند و سوءپیشینه که 19 مارچ مدارک ما بدستشون رسیدو در تاریخ 3 آپریل د.م شدیم
    یکی از دوستانم که 1111 هست، شاید موضوعش به شما هم ربط بکنه>>>>
    برای اون یکبار حدود 50 روز پیش آپ دیت خواستن و فقط فرم اسکجول 3 رو خواستن بدون هیچ چیز دیگه!!!! ، چون امتیازش 66 بود فکر کردیم موضوع کمبود امتیازش احتمالا حل شده که فقط به خواستن همین یک فرم اکتفا کردن! و بعد در تاریخ 12 آپریل این پراسس واقعی شد و یکبار دیگه به همون تاریخ (12 آپریل) آپ دیت خواستن و گفتن چون ادعا کردی فرانسه بلدی ولی مدرکی نفرستادی 30 روز وقت داری که یا مدرک tef بفرست یا تائیدیه ثبت نام در آزمون.

منظورم از شرح این موضوع این بود که شاید آپ دیت دومی هم بوده و شما یا وکیلتون بهش توجه نکردید، خلاصه بهتره به وکیل کاناداییتون بگید حتما پیگیرش بشه!
    راستی تمامی مدارک مربوط به فامیلتون رو درست فرستادید! (در رابطه با این مدارک یادم نیست ولی فکر کنم فرمی تحت عنوان t4 باید می فرستادین!)
    .

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    یکی از دوستانم که 1111 هست، شاید موضوعش به شما هم ربط بکنه>>>>
    برای اون یکبار حدود 50 روز پیش آپ دیت خواستن و فقط فرم اسکجول 3 رو خواستن بدون هیچ چیز دیگه!!!! ، چون امتیازش 66 بود فکر کردیم موضوع کمبود امتیازش احتمالا حل شده که فقط به خواستن همین یک فرم اکتفا کردن! و بعد در تاریخ 12 آپریل این پراسس واقعی شد و یکبار دیگه به همون تاریخ (12 آپریل) آپ دیت خواستن و گفتن چون ادعا کردی فرانسه بلدی ولی مدرکی نفرستادی 30 روز وقت داری که یا مدرک tef بفرست یا تائیدیه ثبت نام در آزمون.

منظورم از شرح این موضوع این بود که شاید آپ دیت دومی هم بوده و شما یا وکیلتون بهش توجه نکردید، خلاصه بهتره به وکیل کاناداییتون بگید حتما پیگیرش بشه!
    راستی تمامی مدارک مربوط به فامیلتون رو درست فرستادید! (در رابطه با این مدارک یادم نیست ولی فکر کنم فرمی تحت عنوان t4 باید می فرستادین!)
    .
    12 آپریل کی؟!!!!!!!!! 12 اپریل که فرداست.

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    دوستان یک سوال
    آیا می شه پولی که برای حفظ موجودی توی بانک نگه داشتیم رو بابت اجاره پیش خونه داد و بعد اگه سفارت آپدیت مالی خواست ، اجاره نامه رو ترجمه کرد و همراه یک نامه با توضیح براشون فرستاد؟؟
    .
    .
    ( البته من الان 3 ماهه که اینپراسس واقعی در ورشو هستم و فعلا هم که از آپدیت خبری نیست.....4 اردیبهشت که بیاد ،دقیقا 3 سال از روزی که من برای کانادا اقدام کردم ، میگذره و تو این سه سال روز به روز از ارزش این پولی که تو بانک نگه داشتم ، کاسته شده......یادمه گفته بودند که در عرض 9 ماه تا یکسال ما کانادا خواهیم بود ........)
    یعنی واقعا شما این موجودی رو 3 سال حفظ کرده بودین ؟؟؟
    بله میشه و اصلا جای نگرانی نداره
    too much love will kill you

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)