سلام ميشه به من توضيح بديد منظور از اينپراسس واقعي چيه؟
سلام ميشه به من توضيح بديد منظور از اينپراسس واقعي چيه؟
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
ارسال به سیدنی 14 آپریل 2010
فایل نامبر اول 28 جون 2010
فایل نامبر دوم 16 آگوست 2010,اینپراسس الکی بدون پیگیری 24 ژانویه 2012,ارسال پرونده به ورشو 3rd Feb, اینپراسس واقعی 20th March 2012
دوستان یک سوال
آیا می شه پولی که برای حفظ موجودی توی بانک نگه داشتیم رو بابت اجاره پیش خونه داد و بعد اگه سفارت آپدیت مالی خواست ، اجاره نامه رو ترجمه کرد و همراه یک نامه با توضیح براشون فرستاد؟؟
.
.
( البته من الان 3 ماهه که اینپراسس واقعی در ورشو هستم و فعلا هم که از آپدیت خبری نیست.....4 اردیبهشت که بیاد ،دقیقا 3 سال از روزی که من برای کانادا اقدام کردم ، میگذره و تو این سه سال روز به روز از ارزش این پولی که تو بانک نگه داشتم ، کاسته شده......یادمه گفته بودند که در عرض 9 ماه تا یکسال ما کانادا خواهیم بود........)
یعنی در استیتوستون نوشته
Your application was reviewed and we started processing on February 24, 2012
و مدام سایت رو چک می کردید تا اینکه سوم آپریل Decision Made رو دیدید؟!
اگر اینطوری باشه که کمی نگران کننده میشه!
.
از یکی شنیدم که می گفت سپتامبر 2009 اقدام کرده و تازه آپ دیت گرفته، فکر کردم تاریخهاش رو دقیق نمی دونه و اشتباه داره می گه! ولی مثل اینکه با این پراسس شدن هیچ چیزی فرقی نکرده و احتمال د.م یا آپ دیت قبل از مدیکال خواستن هنوز هست![]()
یکی از دوستانم که 1111 هست، شاید موضوعش به شما هم ربط بکنه>>>>
برای اون یکبار حدود 50 روز پیش آپ دیت خواستن و فقط فرم اسکجول 3 رو خواستن بدون هیچ چیز دیگه!!!! ، چون امتیازش 66 بود فکر کردیم موضوع کمبود امتیازش احتمالا حل شده که فقط به خواستن همین یک فرم اکتفا کردن! و بعد در تاریخ 12 آپریل این پراسس واقعی شد و یکبار دیگه به همون تاریخ (12 آپریل) آپ دیت خواستن و گفتن چون ادعا کردی فرانسه بلدی ولی مدرکی نفرستادی 30 روز وقت داری که یا مدرک tef بفرست یا تائیدیه ثبت نام در آزمون.
منظورم از شرح این موضوع این بود که شاید آپ دیت دومی هم بوده و شما یا وکیلتون بهش توجه نکردید، خلاصه بهتره به وکیل کاناداییتون بگید حتما پیگیرش بشه!
راستی تمامی مدارک مربوط به فامیلتون رو درست فرستادید! (در رابطه با این مدارک یادم نیست ولی فکر کنم فرمی تحت عنوان t4 باید می فرستادین!)
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)