صفحه 2273 از 5471 نخستنخست ... 12731773217322232263226422652266226722682269227022712272227322742275227622772278227922802281228222832323237327733273 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,721 تا 22,730 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    بعضي از بانکها ميگن تضمين نميکنيم اگر دلار بذارين دلار هم بهتون پس بديم و ميگن بستگي به شرايط روزي داره که ميخواين حسابتونو ببندين.
    سارا جان در حال حاضر تمامی بانکها متعهد هستند وقتی دلار بصورت اسکناس می گیرن، موقع تحویل اسکناس دلار بدهند البته لازمه تاکید کنم «در حال حاضر » چون معلوم نیست با این وضعیت ارزی که داریم ممکنه مثلا یک بخشنامه بدن بگن دیگه نمی دیم، من خودم بخشی از دلاری که تهیه کردم رو سپرده 3 ماهه کردم و اگه شرایط ارزی بد بشه شاید ...
    .
    در ضمن بعضی موقعها که شما برای برداشت اسکناس به شعبه مربوطه تون مراجعه می کنید اگه در شعبه به اندازه کافی اسکناس نداشته باشن با شعب نزدیک هماهنگ می کنن تا پول شما رو پس بدن (البته دوباره تاکید می کنم در حال حاضر اینطوریه)
    از موارد ذکر شده بالا کاملا مطمئنم و اگه نگرانید از یکی از بانکهای خصوصی هم سوال بکنید

اينكه ديگه غصه نداره. راحت ترين قسمت كار همين اعلان موجوديه. تازه اگرم يهويي پولو بريزيم خب ميگيم منبعش چي بوده و از كجا اومده ديگه. وقتي خودشون نميگن چقد طول ميكشه ما از كجا بدونيم پولو تا كي بذاريم كنج گنجه. حالا چشممون به اولين مديكال روشن شه.. فكر اينجاشم ميكنيمبالاغيرتا" ما اين مبحث ايلتس و موجودي بانكو ياورشو استاد كرديم
    ارادتمند همه ي دوستان عزيز
    سيدني:30 نوامبر 2009
    مدیکال: 9 دسامبر 2013
    پاس ریکوست : 6 may 2014

به نظر اساتید محترم کیپس 2 ماه طول می کشه الان ارزش داره ما بگیریم یا نه بالا خره یه 2 هفته سه هفته دیگه رفتنی یا موندنی بودنمون معلوم می شه و کار بیهوده ای هست
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    به نظر اساتید محترم کیپس 2 ماه طول می کشه الان ارزش داره ما بگیریم یا نه بالا خره یه 2 هفته سه هفته دیگه رفتنی یا موندنی بودنمون معلوم می شه و کار بیهوده ای هست
    من بالاخره بعد از کلی برو و بیا دیروز مصرانه از وکیلم خواستم برام کیپس درخواست بده (هر چند وکیلم خیلی خیلی مطمئن می گفت نیازی نیست و تو بازه زمانی پرونده من هر چی ردی بود دیگه مشخص شده و می گفت منظر مدیکال باشم!) البته با اصرار من بالاخره قبول کرد درخواست بده
    .
    داشتن کیپس بنظر من می تونه خیلی کمک باشه، می شه فهمید چجوری امتیاز از هر آیتم گرفتی یا تاریخ BFD پروندت کیه و یک جورایی پروندت رو تنها نذاشتی و از حال و هواش بیشتر خبر بدست می یاری
    .
    در ضمن دو ماه چیزی نیست، خیلی زود می گذره، انگار دسامبر که رفتیم ورشو همین چند روز پیش بود که اینجا کلی شاد بودیم (خیلی راحت 4 ماه گذشت)

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    من بالاخره بعد از کلی برو و بیا دیروز مصرانه از وکیلم خواستم برام کیپس درخواست بده (هر چند وکیلم خیلی خیلی مطمئن می گفت نیازی نیست و تو بازه زمانی پرونده من هر چی ردی بود دیگه مشخص شده و می گفت منظر مدیکال باشم!) البته با اصرار من بالاخره قبول کرد درخواست بده
    .
    داشتن کیپس بنظر من می تونه خیلی کمک باشه، می شه فهمید چجوری امتیاز از هر آیتم گرفتی یا تاریخ BFD پروندت کیه و یک جورایی پروندت رو تنها نذاشتی و از حال و هواش بیشتر خبر بدست می یاری
    .
    در ضمن دو ماه چیزی نیست، خیلی زود می گذره، انگار دسامبر که رفتیم ورشو همین چند روز پیش بود که اینجا کلی شاد بودیم (خیلی راحت 4 ماه گذشت)
    پس كي ميخوان مديكالاي مارو بدن؟ چون فك كنم همين جوريشم ااگه الان بدن..تا pass request شيم و همه ي چك هاي امنيتي و.. انجام شه و...ويزا بياد جزو سهميه ي 2013 حساب بشيم؟ يا اشتباه ميگم؟ گرچه ميدونم كسي جواب قطعي اين سوال رو نميدونه
    سيدني:30 نوامبر 2009
    مدیکال: 9 دسامبر 2013
    پاس ریکوست : 6 may 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshinak نمایش پست ها
    پس كي ميخوان مديكالاي مارو بدن؟ چون فك كنم همين جوريشم ااگه الان بدن..تا pass request شيم و همه ي چك هاي امنيتي و.. انجام شه و...ويزا بياد جزو سهميه ي 2013 حساب بشيم؟ يا اشتباه ميگم؟ گرچه ميدونم كسي جواب قطعي اين سوال رو نميدونه
    ما که سالوساختیم ماهم می سازیم من می گم از می میاد مدیکالا دارن تکلیف روشن می کنن هنو ز
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    کیپس در اکثر موارد 4 الی 5 هفته میکشه به ندرت میشه 8 هفته. ضمن اینکه همونطور که پیمان جان گفتند باعث میشه که خیالتون دیگه راحت بشه و از هر خبری که بقیه میگن به این استرس نیوفتید که ممکنه برای پرونده شما هم اتفاقی بیوفته. هزینه اش که چیزی نمیشه. به نظر من که ارزشش رو داره
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    MA student

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    یکی از دوستانم که 1111 هست، شاید موضوعش به شما هم ربط بکنه>>>>
    برای اون یکبار حدود 50 روز پیش آپ دیت خواستن و فقط فرم اسکجول 3 رو خواستن بدون هیچ چیز دیگه!!!! ، چون امتیازش 66 بود فکر کردیم موضوع کمبود امتیازش احتمالا حل شده که فقط به خواستن همین یک فرم اکتفا کردن! و بعد در تاریخ 12 آپریل این پراسس واقعی شد و یکبار دیگه به همون تاریخ (12 آپریل) آپ دیت خواستن و گفتن چون ادعا کردی فرانسه بلدی ولی مدرکی نفرستادی 30 روز وقت داری که یا مدرک tef بفرست یا تائیدیه ثبت نام در آزمون.

منظورم از شرح این موضوع این بود که شاید آپ دیت دومی هم بوده و شما یا وکیلتون بهش توجه نکردید، خلاصه بهتره به وکیل کاناداییتون بگید حتما پیگیرش بشه!
    راستی تمامی مدارک مربوط به فامیلتون رو درست فرستادید! (در رابطه با این مدارک یادم نیست ولی فکر کنم فرمی تحت عنوان t4 باید می فرستادین!)
    .

کپی کارت سیتیزن شیپ وبرگه مالیاتی سال 2011 و فیش اینترنت و تلفن و تلویزیون و.. که باید نام و آدرس فامیل روش بود رو میفرستادیم که وکیل مدارکمونو تایید کردو گفت همینا کافیه

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی پیمان جان،
    نه حسابمو کلا خالی نمی کنم ....اما اینکه گفتید یه سری گفتند نمیشه ، پس بالاخره اجاره نامه میشه یا نمیشه ؟؟ وحید خان که گفتند میشه
    اگه دلار بذارم بانک ، موقع برداشت هم بانک به من دلار میده ؟؟ هر چند که بهر حال من دیگه ضررم رو کردم .....
    حساب دلاری ا‌صلا توصیه نمی شه ، نگران نباشین و خونه مورد پسند رو اجاره کنید
    too much love will kill you

تاریخ فایل نامبر اول: 15 جون 2010
    تاریخ فایل نامبر دوم: 25 اکتبر 2010
    کد رشته : سوپروایزور صنایع نفت و گاز 9212

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)