فکر می کنم مسئول مربوطه بانک پاسارگاد اشتباه گفته باشه، چون محدودیت فقط در واریز به حساب ارزی 5000 دلار تعیین شده و در ضمن نگفته سالانه بلکه در هر مقطع زمانی (بند 12-5 از قسمت «ج» بخش سوم مجموعه مقررات ارزی):
"واريز نقدي به حساب ارزي و يا حواله آن حداكثر تا سقف پنج هزار دلار بلامانع مي باشد. همچنين واريز نقدي به حساب ارزي و يا حواله آن بيش از سقف پنج هزاردلار مشروط به رعايت قانون مبارزه با پولشويي و مقررات مربوط بلامانع است."
ضمنا در رابطه با برداشت هیچ محدودیتی ذکر نشده و در بند 1-5 فقط گفته:
"نقل و انتقال ارز از محل حسابهاي ارزي و نيز صدور حواله هاي ارزي از محل اين حسابها به خارج از كشور مانعي ندارد."
.
لازم بذکره که من بارها مبالغ بالاتر از 5000 دلار از حساب ارزیم برداشت کردم و مشکلی هم نبوده
.
فقط لازم دوباره تاکید کنم واریز اسکناس دلار به حساب ارزی این ریسک رو داره که بنا به محدودینتهای ارزی روزی دچار مشکل بشه و بهمون اسکناس ندن و معادل ریالیش رو با نرخ دولتی پس بدن، البته الان مشکلی نیست و متعهد به پرداخت اسکناس هستن و بانکهای خصوصی این کار رو انجام می دند. لازمه تاکید کنم در وضعیت فعلی که حتی نمی گذاشتن نرخ ارز واقعی رو اعلام کنن ریسک حساب ارزی بالاست. من خودم اگه شرایط بخواد دوباره به اون سمت آشفتگی ارزی بره (که فکر کنم بره!!!) قطعا حسابم رو خالی می کنم ولی فعلا برای تمکن و کانادا مجبورم که مانده حساب داشته باشمو ترجیح دادم بجای اینکه ریال نگه دارم و به قول مسعود هر روز شاهد کم ارزش تر شدنش بشم یک جوری ارزش پولها رو نجات بدم
.
راستی یک نکته خیلی خیلی مهم که هنگام خروج از کشور باهاش مواجه خواهیم شد مسئله خروج ارز همراه مسافره و همونطور که می دونیم حواله بانکی به کانادا نداریم و حواله صرافی هم که قیمتش خیلی بالاست و خیلی از ماها در فکر خروج اسکناس هنگام مهجرت هستیم که در این رابطه قانون می گه:
"خروج اسکناس به خارج ازکشور (از سرزمين اصلي ) و يا مناطق آزاد تجاري - صنعتي تا سقف پنج هزار دلار و يا معادل آن به ساير ارزها مجاز مي باشد خروج بيش از ميزان تعيين شده موکول به ارايه اظهار نامه ارزي و يا هر سند بانکي که مبين پرداخت وجه بصورت اسکناس از محل حساب ارزي و يا فروش ارز باشد توسط مسافر خواهد بود."
البته اگه می تونید توی ساک و ماک یک جوری قایم کنید مسئله حله![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)