صفحه 2279 از 5471 نخستنخست ... 12791779217922292269227022712272227322742275227622772278227922802281228222832284228522862287228822892329237927793279 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,781 تا 22,790 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshinak نمایش پست ها
    از عادله بيمه نخواسته بودند
    حق با شماست از عادله سابقه کار خواسته بودند و بیمه ازش نخواسته بودند!
    لینک خبر مدیکال و آپ دیت عادله

مرا دریابید لطفا
    جواب سوال من رو هم مرقوم فرمایید لطفا
    دریافت مدارک در سیدنی 28 می 2009. فایل نامبر اول 6 جولای 2009 . ارسال مدارک به دمشق 14 سپتامبر 2009 . دریافت فایل نامبر دوم 1 اکتبر 2009. -اینپروسس واقعی 10 فوریه 2012-مديكال -22feb 2013- دريافت مديكال پاريس12March 201`3 -پاس ريكوئست 12April 2013- لندینگ 21 سپتامبر 2013 کلگری

نقل قول نوشته اصلی توسط sainaz نمایش پست ها
    ضمن عرض سلام ممنون میشم اگه افراد مطلع جواب این سوال من رو بدن

پرونده من تو مرحله انپروسس هست با رشته زمین شناسی میخواستم بدونم چطور می تونم یه جاب آفر بگیرم چون برادرم سال قبل شرکتی رو در زمینه پروژه های نفت و گاز تو کانادا ثبت کرده و الان هم با شرکتهای بزرگ اونجا پروژه گرفته .آیا این رابطه فامیلی اثر منفی نداره اگر بخوام از این شرکت جاب آفر بگیرم؟ ضمنا برادرم را به عنوان مهاجر موفق که کمتر از یک سال به رده اول شغلی اونجا رسیده قراره که رو سایت به عنوان نمونه موفق بزارن آیا ریفر کردن به سوابق اون می تونه تاثیری رو ارزیابی من و جاب آفر بذاره ؟
    بنظر من رابطه فامیلی شما اثر منفی نداره و برادرتون در صورتی که تخصص شما مرتبط با کار و سابقه شما باشه می تونه برای شما جاب آفر بفرسته
    و سوابق و اهمیت شرکتشون می تونه تاثیر بر پرونده شما داشته باشه،
    راستی پرونده شما در چه مرحله ایه؟

دوستان عزیز در مورد حساب های ارزی چند نکته هست که شاید بتونه تو تصمیم گیری دوستان کمک کنه:
    1. تمامی بانکها (اعم از دولتی یا خصوصی) در قرارداد حساب های مدت دار(کوتاه مدت یا بلند مدت) تضمین می کنند که در صورت دریافت نقدی ارز از شما بازپرداخت هم بصورت نقدی و ارزی باشه.. ولی...
    2. بانک های دولتی اگر در زمان درخواست شما برای دریافت ارز این مقدار ارز را موجودی نداشته باشن (در شعبات و واحد ارزی) هیچگونه پاسخگویی محترمانه و منطقی انجام نمی دن و فقط اعلام می کنن که می تونید منتظر بمونید... و اگه بپرسید؛ تا کی؟ ...پاسخی دریافت نمی کنید و باید فقط به شانس خودتون اعتماد کنید...
    3. در مورد بانک ها خصوصی وضع بهتری هست، در صورت بالا بودن مبلغ شما و عدم وجود ارز کافی در شعبه از سایر شعبات یا واحد ارزی درخوست می کنند و معمولا در مدت چند روز یا چند هفته ارز شما پرداخت می شه که البته بستگی به نوع ارز داره... تا جایی که من اطلاع دارم فعلا موجودی پند بانک ها بسیار پایینه و در صورت درخواست شما در اکثر موارد معادل دلاری مبلغ سپرده پرداخت میشه، و در مورد یورو هم، فعلاً یورو پرداخت می شه ولی احتمال داره که به زودی دچار شرایط پند بشه، ولی دلار آمریکا فعلا موجوده و مشکلی در پرداختش نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    سارا جان در حال حاضر تمامی بانکها متعهد هستند وقتی دلار بصورت اسکناس می گیرن، موقع تحویل اسکناس دلار بدهند البته لازمه تاکید کنم «در حال حاضر » چون معلوم نیست با این وضعیت ارزی که داریم ممکنه مثلا یک بخشنامه بدن بگن دیگه نمی دیم، من خودم بخشی از دلاری که تهیه کردم رو سپرده 3 ماهه کردم و اگه شرایط ارزی بد بشه شاید ...
    .
    در ضمن بعضی موقعها که شما برای برداشت اسکناس به شعبه مربوطه تون مراجعه می کنید اگه در شعبه به اندازه کافی اسکناس نداشته باشن با شعب نزدیک هماهنگ می کنن تا پول شما رو پس بدن (البته دوباره تاکید می کنم در حال حاضر اینطوریه)
    از موارد ذکر شده بالا کاملا مطمئنم و اگه نگرانید از یکی از بانکهای خصوصی هم سوال بکنید
    هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی
    بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط sainaz نمایش پست ها
    مرا دریابید لطفا
    جواب سوال من رو هم مرقوم فرمایید لطفا
    گرفتن جاب آفر به این آسانی که فکر می کنید نیست در واقع باید این آفر به تایید اداره HRSDC برسد که زمان بر و طولانی است. اگر مشکلی از نظر فامیلی بیش بیاید و اگر یا خواهند تسهیلاتی قایل شوند آن مرحله خواهد بود. به نظر من بهتر است اگر این
    بروسس شدید دنبال جاب آفر نباشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    مرسی آرام جان،
    نتایج کیپست خیلی چیزها رو برای من روشن کرد:
    1- این که تاریخ این پراسس واقعیت (2012/02/17) با تاریخ Selection Decision یکی هست، بنظر من صد در صد تائید می کنه که این پراسس واقعی (البته بدون آپدیت همزمان!) یعنی پرونده از لحاظ مدارک بررسی و شخص قبوله

2- این که امتیازها را نوشته و همچنین نوشته Meets Minimum Points requirements نیز مثل بالا تائید می کنه که در مرحله این پراسس واقعی امتیاز شماری تمام و شخص واجد شرایط شده

3- این که نوشته Approved on Selection هم که آخرشه یعنی همه چیز آرومه و...

4- از همه چیز جالبتر کیپس اینه که چه مدارکی رو در آپ دیت خواهند خواست و فکر کنم با درخواست کیپس حداقل چیزی که بدست خواهیم اورد اینه که می تونیم خودمون رو برای آپ دیت آینده آماده کنیم
    * نکته دیگه آپ دیتهای آرام اینه که فکر کنم مثل عادله همراه با فرمهای مدیکال آپ دیتها را درخواست کنن (تا اونجایی که یادمه برای عادله هم عدم سوء پیشینه و اسکجول 1 و سابقه کار خواسته بودند)

فقط چند تا مسئله:
    - کاش یک جوری می فهمیدیم چرا تاریخ PS DECISION را با تاریخ Selection Decision یکی زده!!!! بنظر می یاد تاریخ PS باید تقدم داشته باشه! ولی یکیه!!!
    - و اینکه این Priority و اون اعداد 1 تا 5 چی رو نشون می ده؟!!

- راستی من هم مثل helensalon اولش فکر می کردم آرام اسم ...
    سلام اگه یکی باشه تصمصم گیری و این پرسس باید ببینیم کسی بوده این پرسس بدون آپدیت شده باشه و بعد از مدتی د.م شده باشه و از کجا شما میگین این تصمیم گیری برای مدیکاله شاید تصمییم گرفتن که امتیاز کامله تا بعد بک گراند چک کنن من اینو محتمل تر می دونم در ضمن منم فکر می کردم آرام خانومه (چرا همه خجالت می کشین بگین خانم و .... می ذارین واقعا" که شوخی در وکردم ناراحت نشین)
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

نقل قول نوشته اصلی توسط armita_m نمایش پست ها
    دوستان عزیز در مورد حساب های ارزی چند نکته هست که شاید بتونه تو تصمیم گیری دوستان کمک کنه:
    1. تمامی بانکها (اعم از دولتی یا خصوصی) در قرارداد حساب های مدت دار(کوتاه مدت یا بلند مدت) تضمین می کنند که در صورت دریافت نقدی ارز از شما بازپرداخت هم بصورت نقدی و ارزی باشه.. ولی...
    2. بانک های دولتی اگر در زمان درخواست شما برای دریافت ارز این مقدار ارز را موجودی نداشته باشن (در شعبات و واحد ارزی) هیچگونه پاسخگویی محترمانه و منطقی انجام نمی دن و فقط اعلام می کنن که می تونید منتظر بمونید... و اگه بپرسید؛ تا کی؟ ...پاسخی دریافت نمی کنید و باید فقط به شانس خودتون اعتماد کنید...
    3. در مورد بانک ها خصوصی وضع بهتری هست، در صورت بالا بودن مبلغ شما و عدم وجود ارز کافی در شعبه از سایر شعبات یا واحد ارزی درخوست می کنند و معمولا در مدت چند روز یا چند هفته ارز شما پرداخت می شه که البته بستگی به نوع ارز داره... تا جایی که من اطلاع دارم فعلا موجودی پند بانک ها بسیار پایینه و در صورت درخواست شما در اکثر موارد معادل دلاری مبلغ سپرده پرداخت میشه، و در مورد یورو هم، فعلاً یورو پرداخت می شه ولی احتمال داره که به زودی دچار شرایط پند بشه، ولی دلار آمریکا فعلا موجوده و مشکلی در پرداختش نیست.
    در مورد بانک پاسارگاد میدونم که سقف برداشت از حساب ارزی٬ ۵.۰۰۰ دلار آمریکا در سال هست و اگه حسابتون بیشتر از این مبلغ داشته باشه در یک سال نمیتونید همه موجودی رو برداشت کنید. در مورد بانکهای دیگه نمیدونم.
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    سلام اگه یکی باشه تصمصم گیری و این پرسس باید ببینیم کسی بوده این پرسس بدون آپدیت شده باشه و بعد از مدتی د.م شده باشه و از کجا شما میگین این تصمیم گیری برای مدیکاله شاید تصمییم گرفتن که امتیاز کامله تا بعد بک گراند چک کنن من اینو محتمل تر می دونم در ضمن منم فکر می کردم آرام خانومه (چرا همه خجالت می کشین بگین خانم و .... می ذارین واقعا" که شوخی در وکردم ناراحت نشین)
    تا جایی که من توی جدول غزال دیدم این مورد که پس از - این پراسس بدون آپ دیت- د.م بشن فقط دو مورد بودن که 7 و 11 روز بعد از این پراسس واقعی د.م شدن که من احتمال می دم این دو نفر بخاطر اینکه مدام سایت رو چک می کردن دیر متوجه د.م شده باشن (البته حدس منه!)
    .
    رخساره جان مرحله بک گراند چک رو برای آرام BDEC رو 0 گذاشته و فکر کنم همونطوری که رضا و خودت هم می گفتی الان توی مرحله بک گراند چک باشن ولی گذر از این مرحله بدون اعلام در استیتوس همراه با مدیکال مشاهده خواهد شد (با توجه به اینکه مدارک اکثرمون اصالت داره پس نباید زیاد نگران این مرحله باشیم)
    فقط این سوال می مونه که آیا ارتباطات منطقی پرونده مثلا بین رشته تحصیلی و شغل، یا سن و شغل و ... در همون مرحله بکگراند چک انجام خواهد شد؟ یا در مرحله این پراسس انجام شده؟ (سعی کردم جواب این سوال رو توی op6 پیدا کنم ولی پیدا نکرم از غزال جان که اخیراً فرایندهای OP6 رو برامون توی فروم گذاشت یا سایر دوستان کسی می دونه؟؟؟)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ivan نمایش پست ها
    در مورد بانک پاسارگاد میدونم که سقف برداشت از حساب ارزی٬ ۵.۰۰۰ دلار آمریکا در سال هست و اگه حسابتون بیشتر از این مبلغ داشته باشه در یک سال نمیتونید همه موجودی رو برداشت کنید. در مورد بانکهای دیگه نمیدونم.
    دوستان توصیه می کنم تحت هیچ شرایطی ارز بی زبون را دست بانک یا هر چیز وهرکس زبون دار ندین.من قبلا هم گفتم برای پس گرفتن 45000 دلار( 10 تاش مال خودم بود) اونم در زمانی که اوضاع خوب بود با کلی نذر و نیاز و پارتی بعد ششماه دلار های بی زبون رو پس گرفتم تازه مجبور شدم کلی دروغ و قسم هم بخورم و کلی هم ....اقایون رو .... کنم.تازه نذاشتن حسابو ببندم و یک 1000 تای دیگه هم مونده که خدا بخیر کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط y_ekhtiari نمایش پست ها
    دوستان توصیه می کنم تحت هیچ شرایطی ارز بی زبون را دست بانک یا هر چیز وهرکس زبون دار ندین.من قبلا هم گفتم برای پس گرفتن 45000 دلار( 10 تاش مال خودم بود) اونم در زمانی که اوضاع خوب بود با کلی نذر و نیاز و پارتی بعد ششماه دلار های بی زبون رو پس گرفتم تازه مجبور شدم کلی دروغ و قسم هم بخورم و کلی هم ....اقایون رو .... کنم.تازه نذاشتن حسابو ببندم و یک 1000 تای دیگه هم مونده که خدا بخیر کنه.
    نگهداشتن مبلغ زیادی مثل ۴۵۰۰۰ دلار در بانک به نظر من کار درستی نیست. فقط مبلغی معادل ۱۰۰۰۰ دلار (اونهم در ۲ بانک٬ هرکدوم ۵۰۰۰ تا) فقط برای proof of fund عاقلانه تر بنظر میرسه
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)