حق با شماست از عادله سابقه کار خواسته بودند و بیمه ازش نخواسته بودند!
لینک خبر مدیکال و آپ دیت عادله
حق با شماست از عادله سابقه کار خواسته بودند و بیمه ازش نخواسته بودند!
لینک خبر مدیکال و آپ دیت عادله
مرا دریابید لطفا
جواب سوال من رو هم مرقوم فرمایید لطفا
دریافت مدارک در سیدنی 28 می 2009. فایل نامبر اول 6 جولای 2009 . ارسال مدارک به دمشق 14 سپتامبر 2009 . دریافت فایل نامبر دوم 1 اکتبر 2009. -اینپروسس واقعی 10 فوریه 2012-مديكال -22feb 2013- دريافت مديكال پاريس12March 201`3 -پاس ريكوئست 12April 2013- لندینگ 21 سپتامبر 2013 کلگری
دوستان عزیز در مورد حساب های ارزی چند نکته هست که شاید بتونه تو تصمیم گیری دوستان کمک کنه:
1. تمامی بانکها (اعم از دولتی یا خصوصی) در قرارداد حساب های مدت دار(کوتاه مدت یا بلند مدت) تضمین می کنند که در صورت دریافت نقدی ارز از شما بازپرداخت هم بصورت نقدی و ارزی باشه.. ولی...
2. بانک های دولتی اگر در زمان درخواست شما برای دریافت ارز این مقدار ارز را موجودی نداشته باشن (در شعبات و واحد ارزی) هیچگونه پاسخگویی محترمانه و منطقی انجام نمی دن و فقط اعلام می کنن که می تونید منتظر بمونید... و اگه بپرسید؛ تا کی؟ ...پاسخی دریافت نمی کنید و باید فقط به شانس خودتون اعتماد کنید...
3. در مورد بانک ها خصوصی وضع بهتری هست، در صورت بالا بودن مبلغ شما و عدم وجود ارز کافی در شعبه از سایر شعبات یا واحد ارزی درخوست می کنند و معمولا در مدت چند روز یا چند هفته ارز شما پرداخت می شه که البته بستگی به نوع ارز داره... تا جایی که من اطلاع دارم فعلا موجودی پند بانک ها بسیار پایینه و در صورت درخواست شما در اکثر موارد معادل دلاری مبلغ سپرده پرداخت میشه، و در مورد یورو هم، فعلاً یورو پرداخت می شه ولی احتمال داره که به زودی دچار شرایط پند بشه، ولی دلار آمریکا فعلا موجوده و مشکلی در پرداختش نیست.
هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی
بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد
سلام اگه یکی باشه تصمصم گیری و این پرسس باید ببینیم کسی بوده این پرسس بدون آپدیت شده باشه و بعد از مدتی د.م شده باشه و از کجا شما میگین این تصمیم گیری برای مدیکاله شاید تصمییم گرفتن که امتیاز کامله تا بعد بک گراند چک کنن من اینو محتمل تر می دونم در ضمن منم فکر می کردم آرام خانومه (چرا همه خجالت می کشین بگین خانم و .... می ذارین واقعا" که شوخی در وکردم ناراحت نشین)
ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
مدیکال : 3 ژانویه 2014
پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
تا جایی که من توی جدول غزال دیدم این مورد که پس از - این پراسس بدون آپ دیت- د.م بشن فقط دو مورد بودن که 7 و 11 روز بعد از این پراسس واقعی د.م شدن که من احتمال می دم این دو نفر بخاطر اینکه مدام سایت رو چک می کردن دیر متوجه د.م شده باشن (البته حدس منه!)
.
رخساره جان مرحله بک گراند چک رو برای آرام BDEC رو 0 گذاشته و فکر کنم همونطوری که رضا و خودت هم می گفتی الان توی مرحله بک گراند چک باشن ولی گذر از این مرحله بدون اعلام در استیتوس همراه با مدیکال مشاهده خواهد شد (با توجه به اینکه مدارک اکثرمون اصالت داره پس نباید زیاد نگران این مرحله باشیم)
فقط این سوال می مونه که آیا ارتباطات منطقی پرونده مثلا بین رشته تحصیلی و شغل، یا سن و شغل و ... در همون مرحله بکگراند چک انجام خواهد شد؟ یا در مرحله این پراسس انجام شده؟ (سعی کردم جواب این سوال رو توی op6 پیدا کنم ولی پیدا نکرم از غزال جان که اخیراً فرایندهای OP6 رو برامون توی فروم گذاشت یا سایر دوستان کسی می دونه؟؟؟)
دوستان توصیه می کنم تحت هیچ شرایطی ارز بی زبون را دست بانک یا هر چیز وهرکس زبون دار ندین.من قبلا هم گفتم برای پس گرفتن 45000 دلار( 10 تاش مال خودم بود) اونم در زمانی که اوضاع خوب بود با کلی نذر و نیاز و پارتی بعد ششماه دلار های بی زبون رو پس گرفتم تازه مجبور شدم کلی دروغ و قسم هم بخورم و کلی هم ....اقایون رو .... کنم.تازه نذاشتن حسابو ببندم و یک 1000 تای دیگه هم مونده که خدا بخیر کنه.
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
علاقه مندی ها (Bookmarks)